Şimdi Ara

[DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04] (181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.147
Cevap
27
Favori
768.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • öncelikle aracın hayırlı olsun,bence fiyatı uygun almışsın,belirttiğin özellikler rxt lere ait,kemer için sesli uyarı olmayıp sadece bilgi ekranında emniyet kemerini takılmadığını gösteren uyarı lambası var,kemer takılınca sönüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: meteor028

arkadaşlar öncelikle merhaba ben mehmet 15 gün önce 2000 model 1.6 16 v rxt megane aldım.fakat sitedeki versiyonlarda rxt nin 2001 modelden başladığını gördüm.neden böle bi fark var.ayrıca aracımın özellikleri 4 hava yastığı 4 cam otomatik.klima,abs.sis lambası.aktif gergili emniyet kemeri,yol bilgisayarı,sürücü bel desteği ve yükseklik ayarı.atermik ön cam,orjinal çelik jant,arka koltuk başları,far ve direksiyon ayarı,ilk sahibinden aldım.değişen yok sadece sağ taraftaki çamurluk ve 2 kapıda parça boya ver benzinli olup 14.250 tl ye aldım km 145 binde.daha önce bi rxi alacaktım foruma yazmıştım.hatta kapı kolları orjinalde boyalımı diye sormuştum.ama satıldı bana nasip olmadı.96 model broadwayimi 7750 satıp bu aracı aldım.şimdilik bi sorunum yok çok şükür.öncelikle benide aranıza alırsanız sevinirim.ve ilk sorum şöför emniyet kemerini takmayınca ışık ve ikaz sesi olması gerekiyomu.bende hiç bir ikaz yok.ayrıca fiyat nasıl arkadaşlar.şimdiden teşekkür ederim forumda aktif olacağımdanda şüphe olmasın arkadaşlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: meteor028

arkadaşlar öncelikle merhaba ben mehmet 15 gün önce 2000 model 1.6 16 v rxt megane aldım.fakat sitedeki versiyonlarda rxt nin 2001 modelden başladığını gördüm.neden böle bi fark var.ayrıca aracımın özellikleri 4 hava yastığı 4 cam otomatik.klima,abs.sis lambası.aktif gergili emniyet kemeri,yol bilgisayarı,sürücü bel desteği ve yükseklik ayarı.atermik ön cam,orjinal çelik jant,arka koltuk başları,far ve direksiyon ayarı,ilk sahibinden aldım.değişen yok sadece sağ taraftaki çamurluk ve 2 kapıda parça boya ver benzinli olup 14.250 tl ye aldım km 145 binde.daha önce bi rxi alacaktım foruma yazmıştım.hatta kapı kolları orjinalde boyalımı diye sormuştum.ama satıldı bana nasip olmadı.96 model broadwayimi 7750 satıp bu aracı aldım.şimdilik bi sorunum yok çok şükür.öncelikle benide aranıza alırsanız sevinirim.ve ilk sorum şöför emniyet kemerini takmayınca ışık ve ikaz sesi olması gerekiyomu.bende hiç bir ikaz yok.ayrıca fiyat nasıl arkadaşlar.şimdiden teşekkür ederim forumda aktif olacağımdanda şüphe olmasın arkadaşlar.

Hayırlı olsun. Oradaki model yılı başlangıç değil, o model yılının rxt donanımı olduğu için öyle Bazen yıllara göre donanım farklılığı olabiliyor çünkü.

• aracı vanda çalıştığım için vanda aldım.bu emniyet kemeri ikazının muhtemeln ışığı ya yanmıştır yada sökülmüştür diye düşünüyüorum.sizlerin fikri nedir arkadaşlar.greathecker ben listeye eklendimmi.eklediysen şimdiden teşekkür ederim.zaten forumu 1 senedir takip ediyorum.sizlerin fikirleri ve gözlemleri ile almaya karar verdin herkese teşekkür ederim
    şimdi bu araçlar lpg de ne yakıyolar vede performans kaybı hangi derecede oluyo.
    yorumlarınız beni için yol gösterici olacak
    selamlar
    Bilmem eklemek istediğin bişiy var mı?
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Benim sorunum,daha önce çalışan ancak son birkaç gündür hiç görev görmeyen yol bilgisayarı butonu.Hiç bir değeri göstermiyor ekranda sadece km.yi görebiliyorum.Önceden butona her dokunuşta değişik değerleri gösteriyodu.Acaba arıza butondamı yada yapılması gereken başka bir şeymi var.Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.
  • bence buton olabilir,çünkü arıza söz konusu olsa km. yide göremiyebilirsiniz,butonda da çok kullanılan cep telefonlarının zamanla tuşlarının basmaması gibi bir durum olabilir,onlara sökülüp müdahale edilip çalışır duruma getiriliyordu,belki bunda da öyle birşey olabilir.
    Dostum sanırım haklısın ben eski arabamla karıştırmışım, kusura bakma. Bu arada sakın servise 200tl bayılma, önce bir ustaya (elektrikçiye sor) belki tamir edilebilir birşeydir, olmadı çıkma bulabilirsin diye düşünüyorum. Renault çıkma parça ilanı yapıp duran bir üye var ona bir danış istersen. Bu arada sıcaklık değerinin yanında C harfi var mı ekranda onu da kontrol et. Tekrar kusura bakma seni oyalamış gibi oldum, dediğim gibi benim eski peugeot'la karıştırmışım.
  • SELAM..... 2000 MODEL 1,6 MEGAN ALDIM.1972 DOĞUMLUYUM.HAYATIMDA HİÇ RENAULT GRUBU ARABA ALMADIM.AKSESUAR GİTMİYOR DİYE BEĞENMİYORDUM ANCAK....... BELKİ İNANMAYACAKSINIZ ORJİNAL 62.000 KM DE 2000 MODEL BİR ARAÇ BULDUM.HANİ BAZI TİPLER VARDIR ARACI GARAJA KİTLER AYDA 3 -5 DEFA KULLANIR.İŞTE ÖLE BİR ARAÇ DÜŞTÜ.ARAÇ RESMEN SIFIR GİBİ. KLİMALI ÇİFT AİRBAGLI .
    ARACI 13,500 E ALDIM. ARACIN 60.000 BAKIMLARI YAPILMIŞ(TRİGER VS) 4 LASTİK SIFIR. (BRİGİSTONE)
    İSTETME HİÇ TAKILMAMIŞ SIFIR. KAPORTA BOYA MÜKEMMEL DURUMDA..DEĞİŞEN YOK BOYA YOK.
    YANİ KISACASI BÖLE BİR ARAÇ DÜŞÜNCE BENDE ALDIM.İYİKİ ALMIŞIM İYİKİ ARANIZA KATILMIŞIM.
    ARACIMIN YAĞINI FİLTRELERİNİ DEĞİŞTİRDİM BU ŞEKİLDE KULLANIYORUM.SERVİSE DAHİ GİTMEDİM ANCAK 34 NOKTALI SERVİS KONTROL İÇİN BU CUMARTESİ GİTMEK İSTİYORUM.
    ARACIN DEVRİ 500 DE..YANİ DÜŞÜK GİBİ GELDİ..DALGALANMA OLMUYOR AMA BANA DÜŞÜK GELDİ.YOKUŞLARDA ARKADA ARAÇ VARKEN BAZEN STOP ETTİRİYORUM BİRAZ YÜKSELMESİ LAZIM GİBİ.
    ÇOK KONUŞTUM KUSURA BAKMAYIN

• hayırlı olsun. ne kadar da temiz bir araba olsa sen yine de en kısa sürede servise götür. böyle yatan arabaların en büyük sorunu, km si gelmemiş bile olsa yağın yapısının bozulmuş olması. bence yağ değişim zamanına bakarak, çok eski ile km sini beklemeden onu da değiştir.

quote:

Orjinalden alıntı: vegasbond

SELAM..... 2000 MODEL 1,6 MEGAN ALDIM.1972 DOĞUMLUYUM.HAYATIMDA HİÇ RENAULT GRUBU ARABA ALMADIM.AKSESUAR GİTMİYOR DİYE BEĞENMİYORDUM ANCAK....... BELKİ İNANMAYACAKSINIZ ORJİNAL 62.000 KM DE 2000 MODEL BİR ARAÇ BULDUM.HANİ BAZI TİPLER VARDIR ARACI GARAJA KİTLER AYDA 3 -5 DEFA KULLANIR.İŞTE ÖLE BİR ARAÇ DÜŞTÜ.ARAÇ RESMEN SIFIR GİBİ. KLİMALI ÇİFT AİRBAGLI .
    ARACI 13,500 E ALDIM. ARACIN 60.000 BAKIMLARI YAPILMIŞ(TRİGER VS) 4 LASTİK SIFIR. (BRİGİSTONE)
    İSTETME HİÇ TAKILMAMIŞ SIFIR. KAPORTA BOYA MÜKEMMEL DURUMDA..DEĞİŞEN YOK BOYA YOK.
    YANİ KISACASI BÖLE BİR ARAÇ DÜŞÜNCE BENDE ALDIM.İYİKİ ALMIŞIM İYİKİ ARANIZA KATILMIŞIM.
    ARACIMIN YAĞINI FİLTRELERİNİ DEĞİŞTİRDİM BU ŞEKİLDE KULLANIYORUM.SERVİSE DAHİ GİTMEDİM ANCAK 34 NOKTALI SERVİS KONTROL İÇİN BU CUMARTESİ GİTMEK İSTİYORUM.
    ARACIN DEVRİ 500 DE..YANİ DÜŞÜK GİBİ GELDİ..DALGALANMA OLMUYOR AMA BANA DÜŞÜK GELDİ.YOKUŞLARDA ARKADA ARAÇ VARKEN BAZEN STOP ETTİRİYORUM BİRAZ YÜKSELMESİ LAZIM GİBİ.
    ÇOK KONUŞTUM KUSURA BAKMAYIN

• Yol bilgisayarında kalan yakıtın tahmini yapacağı km. kullanma kılavuzunda 400 m. sonra ekranda görünür diyor. 9-10 km. gitmeme rağmen hala dört çizgi yanıp sönüyor. Acaba nerede yanlışlık yaptım? 2003 megan I Alize.
  • merhaba arkadaşlar, 1999 model renault megane 2.0 rxe araba almayı düşünüyoruz. Arabayı bakıma götürdük. biraz masrafı var . masraf dahil 11.500 lira tutuyor. Bunun dışında herşeyi iyi. otomatik vites,airbag,klimalı bir araç. vizesi 2010 da bitiyor.

bu fiyata bu özelliklerle kaçırılmaması gereken bir arabamı yoksa arabanın zaten piyasa ederi bu mu? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • schneider17 kardeş; arabayı ilk aldığımda bende de aynı sorun vardı.ustaya gittim kontağı açıp frene bastı o anda bütün göstergeler sona dayandı daha sonra anlamadığım birşeyler daha yaptı ve sorun düzeldi.tavsiyem sende bilen bir ustaya göster.
  • mephisto28 kardeş;2,0 motorlar başta vergisi yüzünden bildiğim kadarıyla fazla tutulmuyor.satarken de zorlanabilirsin.fiyatı da o yüzden düşük tutmuşlardır ama tüm bunlar sorun değil dersen orasıda sana kalmış.

Orjinalden alıntı: utepe

mephisto28 kardeş;2,0 motorlar başta vergisi yüzünden bildiğim kadarıyla fazla tutulmuyor.satarken de zorlanabilirsin.fiyatı da o yüzden düşük tutmuşlardır ama tüm bunlar sorun değil dersen orasıda sana kalmış.

bilgi için teşekkürler. Ben 10.750 ye anlaşmıştım. ama masraf 600-700 civarı çıktı. problemlerin acelesi de yokmuş. 3-6 ay daha idare edermiş. masraf sürpriz olduğu için biraz düşüneyim dedim. zaten parayı birazda kredi çekerek denkleştirmiştik. acaba hatamı yapıyorum bu fiyata bir daha bulabilirmiyim diye düşünüyordum.

Orjinalden alıntı: mephisto28

merhaba arkadaşlar, 1999 model renault megane 2.0 rxe araba almayı düşünüyoruz. Arabayı bakıma götürdük. biraz masrafı var . masraf dahil 11.500 lira tutuyor. Bunun dışında herşeyi iyi. otomatik vites,airbag,klimalı bir araç. vizesi 2010 da bitiyor.

bu fiyata bu özelliklerle kaçırılmaması gereken bir arabamı yoksa arabanın zaten piyasa ederi bu mu? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kaçırılmayacak bir fırsat değil bence.hem de otomatik vites. biraz daha araştırabilirsin. ama tabii sana kalmış...

KUZEY SENCE DÜŞÜKMÜ DEVİR ?
    BU ARADA GİTTİ GİDİYORDA KALEM BUJİ BOBİNİ 36 YTL
    http://urun.gittigidiyor.com/RENAULT-KALEM-BUJI-BOBINI-82-00-380-267_W0QQidZZ13260926
    VELOE İSTERSENİZ 58 TL http://urun.gittigidiyor.com/RENAULT-KALEM-BUJI-BOBINI-VALEO-245104_W0QQidZZ13869964

MALUM DIŞARDA FİYATLAR 80-90 ARASI
    KOPLE DIŞ AYNA 66 TL http://urun.gittigidiyor.com/DIS-AYNA-MEGANE-SCENIC-1999-gt-MANUEL-SOL_W0QQidZZ11641133

BİRÇOK ÜRÜN VAR BULDUKÇA PAYLAŞICAM ÜRÜNLER SIFIRDIR BİLGİNİZ OLSUN

• benim araçta 20 nin altındaki çizginin birkaç milim altında duruyo rölanti. araç lpg li. stop ettirmem için uğraşmam gerekiyo. mesela yokuşa geliyorum. 1. viteste ayağımı gazdan çekiyorum. kendi yavaş yavaş çıkıyo. bence senin araca-debriyaja biraz alışman lazım.

rölanti ayarına gelince. bizim arabalar rölantiyi kendi ayarlıyo diye biliyorum. sakın rölanti ile oynatma. yapıyorum diyip bozuyorlar.gaz telindeki boşluğu aldır. muhtemelen sorunun düzelir.

quote:

Orjinalden alıntı: vegasbond

ARACIMIN YAĞINI FİLTRELERİNİ DEĞİŞTİRDİM.. BU ŞEKİLDE KULLANIYORUM.

KUZEY SENCE DÜŞÜKMÜ DEVİR ?
    BU ARADA GİTTİ GİDİYORDA KALEM BUJİ BOBİNİ 36 YTL
    http://urun.gittigidiyor.com/RENAULT-KALEM-BUJI-BOBINI-82-00-380-267_W0QQidZZ13260926
    VELOE İSTERSENİZ 58 TL http://urun.gittigidiyor.com/RENAULT-KALEM-BUJI-BOBINI-VALEO-245104_W0QQidZZ13869964

MALUM DIŞARDA FİYATLAR 80-90 ARASI
    KOPLE DIŞ AYNA 66 TL http://urun.gittigidiyor.com/DIS-AYNA-MEGANE-SCENIC-1999-gt-MANUEL-SOL_W0QQidZZ11641133

BİRÇOK ÜRÜN VAR BULDUKÇA PAYLAŞICAM ÜRÜNLER SIFIRDIR BİLGİNİZ OLSUN

• normalde bizim araçlarda rolanti düşüktür ve araç kendisi ayarlar benim araçdada 5-7 civarı gibi bir sıkıntı yok,memnunum.

KAPI KOLU DÖRT ADET GÜMÜŞ GÖRÜNÜM
    MARŞPİYER KAPLAMA 4 ADET
    CAM ÇITASI 4 ADET
    BAGAJ ALT ÇITASI ..HEPSİ NİKELAJ GÖRÜNÜM
    BU ARKADAŞLAR İMALATÇI ..LEVENT BEY VAR ORDA
    HEPSİ FULL 100 TL .......DİREK TEMAS KURABİLİRSİNİZ.

LEVENT BEY SORUMLU KİŞİ
    0224-2152258
    0532-5572391
    FİYATLAR ÇOK MAKUL SADECE KAPI KOLLARINA DIŞARDA 70 İLE 100 ARASI İSTİYORLAR.
    İSTEYEN OLURSA HERTÜRLÜ ARAÇ içn mevcut ..imalatçı

http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramasatici=alminox
    burdan ürünleri inceleyebilirsiniz..fiyatlar farklıdır nette benim şahsi aldığım fiyat düşüktür.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.