en sevdiğim ve en sık yaptığım spor benide ekleyin
@berkxxxx Arkadaşa katılıyorum en gerçekçi oyun bu
@canozpinar Ekledim
@Mavi-Ay Ekledim
@Etkisiz Eleman Yok canım olur mu öyle şey ben o mesajı yazdığımda sayfayı güncellemediğim için sizin mesajınızı görmedim
en sevdiğim spor eklersen sevinirim her gün oynarım okulda
Benide ekle en sevdiğim oyunlardan biridir
orta okul ve lise de çok oynadım hatta bi kere akşam geç saat lere kadar oynamıştık hademeler üstümüze kitledi kapıyı benide ekle hocam
hocam ekle beni de. masa tenisi oynamaktan ayrı bir haz alırım.
15 senedir amatör oynuyorum ama hoca eşliginde olmayınca eglenceden öte gidemiyor
3ooytl'i geçmeyecek bir ekipman önerisinde bulunursanız birde çalıştırıcı ayarlamayı düşünüyorum artık kendime
insan hobilerinin kıymetini yaş ilerledikçe anlıyor bunlar parayla satın alınabilecek ugraşlar degil sonradan(;
kendi sorumu kendim araştırdım biraz
başlangıç için yumuşak kontrollü bir lastik buldum sanırım bunu alacagım DONİC DESTO F3 BİG SLAM
tahta olarakta ALL*ALL+ işimi görür sanırım model önerisine açıgım
böyle bir kombinasyon ne kadara malolur ?
quote:
Orjinalden alıntı: TrDr_22 kendi sorumu kendim araştırdım biraz başlangıç için yumuşak kontrollü bir lastik buldum sanırım bunu alacagım DONİC DESTO F3 BİG SLAM tahta olarakta ALL*ALL+ işimi görür sanırım model önerisine açıgım böyle bir kombinasyon ne kadara malolur ?
120-130 YTL yi geçeceğini sanmam. Salonda (parke ya da gerflor zemin) oynayacaksanız, düzgün bir ayakkabı alın derim. 300 ün geri kalanını ayakkabıya verin, pişman olmazsınız. Ayakkabı olarak da Adidas Ttanlin veya Adidas TTennium'u işi iyi bilen bir arkadaşım tavsiye etti.
Oynamayalı en az dört yıl oldu. Adam olmadığı için oynayamıyorum.
butterfly grubba varyant kontrollü oyun ve başlangıç tahtası olarak uygun görünüyor
alacagım ekipmanlar kabaca bu şekilde olacak ama daha netleştirmedim.
quote:
Orjinalden alıntı: Tech. Türk
size tenis robotu lazım 25o$'dan 15oo$'a kadar var o atıyor sen vuruyorsun yorulana kadar(;
Yazar mısın beni de?
quote:
Orjinalden alıntı: TrDr_22
quote:
Orjinalden alıntı: Tech. Türk
size tenis robotu lazım 25o$'dan 15oo$'a kadar var o atıyor sen vuruyorsun yorulana kadar(;
Duvara karşı oynamak robotla oynamaktan daha zevkli olur.
tahta ve lastik arayışımda sürekli listeye giren ve çıkan modeller olsa da nihayete ermek üzere..
Tahta>>bu konuda ne kadar kontrole ihtiyacım var onu belirlemeye çalışıyorum