Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni de ekle macbook pro 13.3" i5/320gb/4gb :D
  • [MacBook 13.3 (A1181)" | Intel Core 2 Duo 2.13 GHz | 2 GB Ram | 160 GB HDD | MaC Os X LioN]
  • mb pro mid 2010
    imac 2011 ekelyin :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: QazWSxeD

Benide ekleyebilirsiniz.. 2 Hafta önce 27" iMac aldım

iMac 27" | Intel Core i7 3.4 GHz | 8 GB 1333 MHz DDR3 Ram | AMD Radeon HD 6970M 2048 MB | 1 TB HDD

21 ile 27 arasında kalmıştım. 27 inch göz yoruyo gibi geldi bana. siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk
    21 ile 27 arasında kalmıştım. 27 inch göz yoruyo gibi geldi bana. siz ne düşünüyorsunuz?

Şu şekilde daha uygun:

quote:

ikisinide al :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 24 Ekim 2011; 9:35:57 >
  • Selamlar.Bugün aldığım macbook air 13" i5 4gb ram 128 gb ssd ile aranıza katılmış bulunuyorum.
  • Arkadaşlar merhaba.Mac air ilk açılışta dil seçiminden sonra direkt register ekranına geçti ve bölge secemiyorum ve bu ekranda takılıp kaldı.Ne ileri ne geri gitmiyor.Nedir bu durum acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnessen -- 24 Ekim 2011; 23:07:51 >
  • Arkadaslar oncelikle selamlar,
    Pazartesi gunu mac almayi dusunuyorum,
    yazilimla hic isim yok,
    ancak goruntusu ve farkliligi beni cekti acikcasi,
    internet - mmenajerlik oyunu - muzik ve hdmi kablosu ile tvden blueray film izleme en buyuk zevkim..

Ancak forumda okudugum kadariyla sanki, mac i sadece yazilim icinmis gibi dusunmeye basladim..

Macbook Pro Z0LYQ 2899 TL fiyat ve model olarak nasil sizce.. Yoksa MacBook Air Z0JQQ 2199 TL Bu ikisi arasinda kaldim siz degerli kullanici arkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QazWSxeD

Benide ekleyebilirsiniz.. 2 Hafta önce 27" iMac aldım

iMac 27" | Intel Core i7 3.4 GHz | 8 GB 1333 MHz DDR3 Ram | AMD Radeon HD 6970M 2048 MB | 1 TB HDD

ekran ışığını karanlık bir ortamdayken kıstığınız zaman hiçbir şekilde göz yormuyor...tabi 21 inc veya 17 inc macbook gibi de yakından kullanmamak gerekiyor...kullacagınız yerde biraz mesafe olması lazım...
  • aranıza benıde kabul edersenız bende mac'cıyım artık..

mac pro
    15' ekran
    2.0 ghz
    8 gb ram
    240 gb ssd
  • birde konuya girmişken birsey sorayım ustadlara ben mac pro yenı aldım 6-7 gun oldu ama denıldıgı gıbı sarjı 5-6-7 saat gıtmıyor klavye ısıgı komple kapalı ekran ısı4 te kullanıyorum sadece nette gezınıyorum ama takır takır bıtıyor sarjı...mac pro 15'
  • MacBook (13-inch, Aluminum, Late 2008)

Benide eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soldierulan
    Macbook Pro Z0LYQ 2899 TL fiyat ve model olarak nasil sizce..

Ben de bugün ilk kez mac aldığım için diğer sorularınıza cevap veremeyeceğim fakat fiyat olarak kötü. Ben bugün Vatan'dan indirimle 2500 TL'ye aldım. Bu fiyat normal bana göre.
  • Selam yarin elimde olacak
    [MacBook Pro 13" | Intel Core i5 2.3 Ghz | 4 Gb Ram | Intel HD3000 | Mac OS X Lion]
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrEaK35

quote:

Orijinalden alıntı: Soldierulan
    Macbook Pro Z0LYQ 2899 TL fiyat ve model olarak nasil sizce..

Ben de bugün ilk kez mac aldığım için diğer sorularınıza cevap veremeyeceğim fakat fiyat olarak kötü. Ben bugün Vatan'dan indirimle 2500 TL'ye aldım. Bu fiyat normal bana göre.

Bimeks 3156 aldim bence buda iyi bir fiyat
  • Merhabalar..

Bende inşallah bu hafta içerisinde aranızda olacağım.. Ama merak ettiğim bir konu var:

Almak istediğim iMac 27' olan ürünün 2 farklı kodu görünüyor her yerde. Bir tanesi Z0M6Q, bir tanesi de MC813LL/A. Bu ikisinin arasındaki farkı bulabilirsem muaffak olabileceğim inşallah.. Var mı bilgisi fikri olan ki?
  • Beni de ekler mısınız ;))

Air 13" i5 128 gb SSD 4gb
  • Coming soon...

Not:senlenecek buralar;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuduz

Merhabalar..

Bende inşallah bu hafta içerisinde aranızda olacağım.. Ama merak ettiğim bir konu var:

Almak istediğim iMac 27' olan ürünün 2 farklı kodu görünüyor her yerde. Bir tanesi Z0M6Q, bir tanesi de MC813LL/A. Bu ikisinin arasındaki farkı bulabilirsem muaffak olabileceğim inşallah.. Var mı bilgisi fikri olan ki?

Bildiğim kadarıyla MC ile başlayanlar ürünün orijinal model kodu. Z ile başlayan kodlar ise Türkiye'de (veya içinde Türkiye'nin bulunduğu bölgedeki ülkelerde) kullanılıyor ve klavyenin diline göre bile değişebiliyor. Bahsettiğin model için araştırmadım ama ikisinin aynı şey olma ihtimali yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrEaK35 -- 6 Kasım 2011; 21:07:13 >
  • [MacBook Pro 13" | Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz | 250 GB HDD | 4 GB Ram ]
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.