Şimdi Ara

dh liseliler cafe -üye alımı yazımı yokkk isteyen muhabbet etsinnn- (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.694
Cevap
0
Favori
40.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki

dh liseliler cafe -üye alımı yazımı yokkk isteyen muhabbet etsinnn-


(En Son Oy Tarihi: 13.4.2014)
Giriş
Mesaj
  • bende varım.lise 1. tarsus akbal!!
  • ya 899 kişi oy atmış 900 diyelim ama biz hala 300 lerdeyizz..
  • bende lise 2.hazırlıksız.
    bilecik anadolu teknik lisesi.
    kısaca "abaza meslek lisesi" de denir şehir içinde.
  • fenerbahçe lisesi
    2.sınıf fen (fenerli diilm ama )
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

    Vay be kardeşim. Son haftamı da bitirdim. Artık okula sadece sınavlarım için gidecem. Okul bitti tamamen. 15 gün devamsızlıkla okulu bitirdim iyi mi. Özleyecem ya ben liseyi. Valla özleyecem. Hocalardan değil. Arkadaşlığı. Ortamı muhabbetlerini, kavgalarını, güldüklerimizi, üzüldüklerimizi.

    Vay be kardeşim. Ben neydim eskiden. Efkar bastı bak.

    valal ben daha lise 1 bitmek üzere ama benide düşündürdün hakkaten ben nası ayrılıcam bu ortamdan




  • Daha önünde 3 yılın var senin Allah'ın izniyle. Hele bi o günler gelsin konuşursun. Okulumu hiç sevmem ama arkadaş ortamım muhabbetim iyidir etrafımdakilerle. Nasıl ayrılcam bilmiyorum açıkçası. Görüşeceklerim var ama koptuktan sonra nasıl bi daha bi araya gelecez merak ediyorum.
  • Ekle beni de yaw 1 ay sonra bitio ama olsun
  • Senin 1 ay var. Benim Pazartesi ve Salı günleri var o kadar. 2 gün sonra Haziran 13'ünde sınava girip birtiyo. Yani 3 gün var.

    Okulu asıp nereye gitsem ki. Ortam piyasa yapmak için.

    Ankara'da yer önerin bakiyim lisesiler. Araba ile piyasa yapılacak yerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 26 Mayıs 2007; 21:56:23 >
  • ekleyin beni de
    lise 1
  • tony hawk nerde
  • @Tony hawk bu aralar girmiyo nete. Sınavlar falan var galiba.

    La duygulandım şimdi valla. Son kopyamı yarın çekiyorum ve okul bitiyo. Tam vurgun yapacam yarın. Tam ve son.

    Acısıyla tatlısıyla 4 senem gitti okulumda. İyi arkadaşlarımda oldu. İyi görünenlerde. Ama olsun. Şu anda okuduğum sınıftan çok memnunum. Ortam güzel. Of of. Ayrılmak zor olacak onlardan. Hiç ayrılmak istemiyorum. Son gün kendimi tutamayabilirim.
  • oss ye gircen demek he testlerle aran nasil
  • Ne testi olm. Ders çalıştığım mı var sanki. Paso DH'deyim. Kasmıyorum kendimi. Ne uğraşcam.

    ÖSS'yi sallayan kim. Sınava kalmış 2 hafta bende ne ders çalışma var ne de başka bi telaş. Kazanamayacağım belli ama belli de olmaz hani.
  • eee gelecekteki planlarin nedir ?
  • Karanlık işler.
    Basım, kesim vs.



    Fotoğrafçılık gibi bişey işte.
  • ayni kafadaniz desene
  • Evet beyler. Liseli kardeşlerim.

    Benden bu kadar. Artık lise hayatım bitti diyebilirim. Bugün herkesle olmasa da bi kısım arkadaşlarımla vedalaştım, vedalaştık. Hocalardan helallik aldık. Son sınavımı da bugün olduktan sonra okulun bittiğini anladım. İçime garip bi hüzün çöktü. Sınıfta yarı mutsuz haldeydim. İçimde de garip bi mutluluk vardı mezun olduğum için. Ne biliyim yaşadığım o kadar şeyden sonra insan bi tuhaf oluyo. Ne güzel günlerim vardı. Kızdığım, sinirlendiğim, güldüğüm, kahkahalarla coştuğum. Lisenin nasıl bittiğini anlamadım açıkçası. Daha dün gibi hatırlıyorum okula kayıt olduğum gini. Bisikletimle gidip kaydımı yaptırmıştım. Ne kadar da sevinmiştim. Artık bende liseye gidiyorum diyerek. Şimdi ise okuldan ayrılıyorum diye neredeyse ağlayabilirim ki sınıfımdan bazıları da öyle yaptı. Şimdi düşünüyorum da ne günler geçirdiğimi ne günlermiş be diyorum kendi kendime. Lise 1+ lise1, Lise 2 ve lise son. En güzel 4 yılım. En mutlu, en hüzünlü, en gergin, en uyuşuk, en en en herşeyim bu dört yılım. Bana hayatı öğretti diyebilirim. Dersler, öğretmenler, arkadaşlar, arkadaşlıklar, sevgilililer, kankalar, dostlar. Herşeyim bu dört yıl içinde oldu. Geliştim. Kendimi geliştirmeye özen gösterdim. Ne kadar başarılı oldum bilmiyorum. Ama arkamda adımı iyi olarak anacaklarını umuyorum. Sevenlerde oldu, sevmeyenlerde. Ukala diyenlerde oldu, çalışkan terbiyeli diyenlerde. Efendi diyenlerde oldu, bilmiş diyenlerde oldu. Herkes hakkımda bişeyler söylemiştir kesin.

    İşte o en güzel 4 yılım bitti işte. Küçük arkadaşlarıma kardeşlerime benden bi tavsiye. Çalışın kardeşlerim. Hem bu ülke için hem kendiniz için hemde ailenizin sizden olan beklentileri için. Unutmayın ki hepimiz hepiniz geleceğimizi üniversiteye bağladık. Ben pek bağlamadım ama hayatının hepsi üniversite olmuş kişiler vardı. Geleceğimiz 3 saate bağlı. Sadece yapmanız gerekenler; çalışmak çalışmak çalışmak. Sakıp Sabancı'nın (Allah Rahmet Eylesin) en sevdiğim lafıdır. Gezmekle tozmakla bi yere varılmıyo inanınki. Ortam yapıyım kızlar hasta olsun diyeceksiniz tabiki ama kendinize değer verin ve çalışın derim ben. Benden küçükleredir lafım tabiki. Benimle aynı yaşta olan adama ben ne diyebilirim ki. O zaten hayatına bi yön çizmiştir. Ben küçüklerime söylüyorum bunları. Abiniz olarak söylüyorum bunu. 1 senedir aranızdayım. Beni tanıyanlar var.

    Sakın dersleriniz aksatmayın, okulunuzu dönem ortasında asmayın pişman olursunuz benim gibi. Sonra yandım anam, vay 6 zayıf geldi, sınıfta kaldım dersiniz ama iş işten geçtikten sonra bi işe yaramıyor inanınki. Neyse konuyu çok uzatmayım dağıldı biraz.

    Okuyanlara teşekkür ediyorum. Okumayanlara da. Ben her zaman bu forumdayım. Bi yere gittiğim yok. Merak ettiğiniz, sormak istediğiniz, muhabbet etmek istediğinizde ben hep burdayım. Her zaman ulaşabilirsiniz. İster PM yoluyla ister profilimden msn adresimi alarak ulaşabilirsiniz.

    Kendinize çok iyi bakın. Hakkınızı helal edin. Herkese başarılar diliyorum. Umarım hepiniz çok iyi yerlerde olacaksınız. Biliyorum konuşmam annenizin babanızın söylediği sözlerin aynısı oldu. Ama inanınki bunlar gerçekten çok faydalı.




  • , bu arada attigim pm yi cvplamamissin yoksa bni begenmiyormusun
  • unal.korkmaz@ttnet.net.tr
  • dun eklemistim
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.