Şimdi Ara

DH LİNEA TAKIMI (69 ÜYE ) (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.672
Cevap
46
Favori
537.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ylmztkt

quote:

peki o o kolçağın arkasındaski hava panelinden hava geliomu daha önceki bir arkadaş gelmeyeceini belirtmişti

Gelmez olur mu? hem ordan hem de koltukların altından hava geliyor.Gelmese süs gibi olurdu.Hatta bir keresinde arka koltukta oturan benim ufaklık klimanın fanından rahatsız olup bana klimayı kapattırdı.
     DH LİNEA TAKIMI (69  ÜYE )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan212 -- 26 Eylül 2008; 15:57:34 >

• ben sonradan taktıracam yarın servise gidip bir soraım olmazsa sizin aracınızda orjinalinde olduğu için benim hala şüphem var o kolçağı takdırınca arkadakaki hava panelinden hava gelme işlemini nasıl yaparlar pek aklım yatmadı ama işallah gelir o zaman 350 ytl veririlir:) bide her konuda avni beyin bi açıklması vardı bu konuda teknik bir açıklama yapsa :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

selamlar...

değerli katılımcılar...

fiat linea 'nın ülkemizdeki motor gamı hem performans hemde ağırlıklı olarak ekonomi ön plana alınarak üretilmiştir.

herhangi bir marka ve modeli ile kalkış ya da tırmanma yarışı yapmak için değil...yumuşak ve güvenli kalkış çok önemli oranda araç mekaniğini korumakla birlikte yakıt tasarrufu amaçlıdır.. ancak özellikle uzun yolda da cross amaçlı ya da eski tabirle makas atmak amaçlı da üretilmemiştir. kaldı ki gerçekten üstün performansıyla t-jet de multijet te fire da bazı otomobil severleri tatmin edecek düzeydedir..

unutulmamalı ki araç ve motor ömrü de ecu programına bağlıdır...

sevgilerimle...

Aslında performans hiç de kötü değil multijetle 190 km hıza çıktım.Araç böylesine hızlı giderken bile fazla titremedi.Bazı bmv mercedes sürücüleri bile benle uğraşamayıp (yada uğraşmayıp)sağ şeride geçtiler Sollamalarda da hiçbir sıkıntı yaşamadım.Gaza yüklendiğim anda araç istediğim hızlanmayı rahatlıkla sağlıyabiliyor.Bence dizayn olarak da rakiplerine fark atıyor.Otomobilden anlamayanlar Lineayı çok pahalı bir araç sanıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan212 -- 27 Eylül 2008; 9:21:41 >

• MErhabalar.
    Arkadaşlar sonradan takılan kolçaklarda arka orta hava panelinde hava gelmeyeceğini servis söyledi.Sadece süs olarak duracaktır.
  • evet bencede öle olacak keşke almak için bekleseydim aracı 2008 mayıs ayında alınan dynamiclerde krom göstergeler orjinal kolçak benim sorduğum servis orjinal kolçak hiç takmamış 180 ytl fiyat verdiği airmax nmarka bir kolçak takıo bu kolçak olayı gayet canımı sıktı benim servisin önerdiği kolçaın görünüşü kötü deil üstüde deri benzeri bi şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: comedian9

quote:

selamlar...

değerli katılımcılar...

fiat linea 'nın ülkemizdeki motor gamı hem performans hemde ağırlıklı olarak ekonomi ön plana alınarak üretilmiştir.

herhangi bir marka ve modeli ile kalkış ya da tırmanma yarışı yapmak için değil...yumuşak ve güvenli kalkış çok önemli oranda araç mekaniğini korumakla birlikte yakıt tasarrufu amaçlıdır.. ancak özellikle uzun yolda da cross amaçlı ya da eski tabirle makas atmak amaçlı da üretilmemiştir. kaldı ki gerçekten üstün performansıyla t-jet de multijet te fire da bazı otomobil severleri tatmin edecek düzeydedir..

unutulmamalı ki araç ve motor ömrü de ecu programına bağlıdır...

sevgilerimle...

MErhabalar.
    Avni bey şunu sormak istiyorum.Aracımı 1.4 fire motoru özellikle 3. ve 4 viteste kullanmak bana çok zevk veriyor. Bu viteslerde 3500 devir ve yukarısında aracın performansında ve gaz tepkisinden çok memnunum. Bu bahsettiğiniz crossu bu motorda yapmak çok kolay. Yüksek devirde kullanmanın motor aşınmasını artırır mı? Geçi fire motorun çok dayanıklı ve uzun ömürlü olduğunu okumuştum.Gerektiğinde performans veren bir motor olduğunu belirtmek istiyorum.
    SAygılarımla.

kesinlikle doğru söylüyorsunuz....bu motor torkunu üst devirlere taşıyabilen ,üstelik yakıt sarfiyatını da kontrol altında tutabilen bir makina...5500 devrin üzerinde uzun süre kullanmadıkça çok uzun ömürlü olacağı da kesindir...

• quote:

Orjinalden alıntı: ylmztkt

evet bencede öle olacak keşke almak için bekleseydim aracı 2008 mayıs ayında alınan dynamiclerde krom göstergeler orjinal kolçak benim sorduğum servis orjinal kolçak hiç takmamış 180 ytl fiyat verdiği airmax nmarka bir kolçak takıo bu kolçak olayı gayet canımı sıktı benim servisin önerdiği kolçaın görünüşü kötü deil üstüde deri benzeri bi şey

servisin gösterdiği kolçak bu ise ben bir senedir kullanıyorum. [simage][/simage][img=http://img176.imageshack.us/img176/840/pic0470el3.th.jpg][simage][/simage][img=http://img253.imageshack.us/img253/262/pic0466kr8.th.jpg][simage][/simage][img=http://img176.imageshack.us/img176/3883/pic0467em3.th.jpg]

• resim görünmüyor

DH LİNEA TAKIMI (69  ÜYE )
  • Arkadaşlar 1.6 multijet Linea çıkacakmı yeni bir gelişme varmı bu konuda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

Arkadaşlar 1.6 multijet Linea çıkacakmı yeni bir gelişme varmı bu konuda ?

Dünyadaki bu kriz ortamı otomobil üreticilerinide vurdu. Tahminim 1.6 multijet 2009 başı ya da baharına kaldı.
  • dünyadaki tüm yatırımlar adeta durma noktasına geldi..

domino taşlarından oluşan kapital sistemi yıklmaya başladı..sanırım müdahaleler bile bu durumu kurtarmayacak...

umarım 3.paylaşım savaşı eşiğinde değiliz....

hislerim beni çok korkutuyor....
  • 1.6 multijet bravoyu kullandım performansı gayet iyiydi.1.3 multijete göre daha seri ve gürültülü bir motordu(dizel motor gürültüsü daha barizdi).Lineya o motor da çok yakışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan212 -- 29 Eylül 2008; 1:23:32 >
  • evet bu kolçak 180 ytl serviste zaten kolçak diyince direk bunu gösteriolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmztkt -- 29 Eylül 2008; 11:26:10 >
  • arkadaşlar linea için internetten bi aksesuar buldum belki yaptırmak isteyenler olur :)

http://www.tuningpiyasa.com/pinfo.asp?pid=1608

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmztkt -- 29 Eylül 2008; 12:11:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan212

1.6 multijet bravoyu kullandım performansı gayet iyiydi.1.3 multijete göre daha seri ve gürültülü bir motordu(dizel motor gürültüsü daha barizdi).Lineya o motor da çok yakışır

Hocam burada yazdıklarım çoğu zaman yanlış anlaşılmakla beraber, Linea nın fiyatına göre çok çok üstün bir araç olduğunu düşünüyorum. Yalnız herkesin bir araç kullanma şekli var. Ben aracımın kalkışlarda da seri olmasını isterim. Bundan bazı arkadaşlar at biner gibi araç kullanma, rallimi yapacaksın diyorlar ama işin aslı öyle değil. Şimdi sahibi olduğum aracımı eğer 1.6 multijet çıkarsa değiştirmek istiyorum... Bunu ara sıra söylüyorum zaten. 1.6 mjet motor Linea ya bence yakışmakla kalmaz, layığını bulmuş olur. Yalnız sanırım bir belirsizlik var bu konuda. Umarım 2009 başında çıkar...

• quote:

dünyadaki tüm yatırımlar adeta durma noktasına geldi..

domino taşlarından oluşan kapital sistemi yıklmaya başladı..sanırım müdahaleler bile bu durumu kurtarmayacak...

MErhabalar.
    Kapitalist sitemin o açgözlülüğü sonunda kendini vurdu.Bu kriz ortamı ülkemiz için fırsat olacağına inanıyorum.
    Bakalım zaman neyi gösterecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: comedian9

quote:

dünyadaki tüm yatırımlar adeta durma noktasına geldi..

MErhabalar.
    Kapitalist sitemin o açgözlülüğü sonunda kendini vurdu.Bu kriz ortamı ülkemiz için fırsat olacağına inanıyorum.
    Bakalım zaman neyi gösterecek.

olabilir...ülkemiz böyle fırsatları şimdiye kadar hep kaçırdı ya da kaçırtıldı..

1 - 2.dünya savaşı sonrası dünyanın en zengin ve çağdaş ülkesi olabilirdik.

2 - 1961 ve 1974 yıllarında da da böyle büyük fırstalar kaçırılmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 30 Eylül 2008; 21:33:46 >

• Bu bence egemen güçlerin bir gövde gösterisi. Ben batarsam, bu girdaba bütün ülkeleri sürüklerim demek oluyor. En kötüsüne alıştırıp kötüye razı etme politikaları. Düşünün bir büyük devletki tüm ekonomisi savaşa bağlı. Açtığı savaşlarla ayakta kalabilen bir ekonomi. Kendi aç gözlülüğünü kendi bile dizginleyemeyen bir devlet. Sosyalizmin en baş düşmanı ama kendisi için ne acıklı bir durumki kurtulmak için çareyi, bankalarını devletleştirmekte buluyor.
  • Arkadaşlar Cumartesi gecesi ender rastlanan bir arıza yapan aracım için fabrikadan bugün parça gelemediğinden, aracım bayram süresince serviste kalacak. Bu yüzden araç kiralamak zorunda kaldım. Allah ın sopası yok. Linea 1.3 mjet buldum son anda. Fakat gaz pedalı nedense çok sert geldi. 2007 model ve 42.000 km de. Şirketimizde de 1.4 fire ve 1.3 multijet kullanıyoruz ama onlar böyle değil... Gaz pedalına basmak için biraz çaba sarfetmek gerekiyor... Umarım bir sorun çıkmaz (mı?)
  • Merhabalar.
    Herkesin bayramını kutlar.Hayırlara vesile olmasını dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.