Şimdi Ara

DH LİNEA TAKIMI (69 ÜYE ) (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.672
Cevap
47
Favori
537.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba benim lineanın yolcu tarafı hava yastığı iptal olmuştu araba çalışmazken menüye girdim benim menüde airbag-off yazısı falan yok sadece speed unıt bu22 hour yazıları çıkıyor bu yolcu tarafı hava yastığını nasıl tekrar aktif hale getirebilirim yardım edin lütfen.
  • yeni gelen arkadaşlar araçlarınız hayırlı olsun.
    bu arada ben bugün kayseriye geldim,hemen servise gittim,direksiyon kutusu sektör milinden.durduğum yerde direksiyonu sağ sol yaptığım zaman vuruntu sesi alıyordum.uzman usta baktı normal bir ses dedi ben inanmayınca (benimle çok ilgilendi sağolsun )satışdaki yeni araçların önce çalıştırmadan ,sonra çalıştırarak benim araçdaki aynı sesin onlardada olduğunu ve bunun normal olduğuna beni ikna etti .
    ayrıca aracı yıkatırken sağ, cam yıkama fıskiyesi kırılmıştı ben kırdığımı ücretli taktırmak istediğimi söyledim taktılar ama ücret almadılar.zaten ne zaman gitsem şu ana kadar ilgi ve alakaları çok iyi kayseri özarlar a teşekkür ediyorum .
    garanti uzatma 1 yıl 320
    2 yıl 620 paro kart filan indirim oluyor..selamlar.. .
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖKHANn KARADAĞ

Merhaba benim lineanın yolcu tarafı hava yastığı iptal olmuştu araba çalışmazken menüye girdim benim menüde airbag-off yazısı falan yok sadece speed unıt bu22 hour yazıları çıkıyor bu yolcu tarafı hava yastığını nasıl tekrar aktif hale getirebilirim yardım edin lütfen.

selam.active modellerde menude 5 seçenek var.speed (belirlediğiniz hız limitine gelince sesli uyarı),hour(saat ayarı),buzz(uyarı sesinin derecesi-volume),unıt (yol bilgisayarındaki verilerin km değil,mil olarak gösterilmesi) ve bag p (yolcu havayastığı on-off pozisyonu).

ayarlamak için menu tuşuna basın, + veya - tuşuyla BAG P seçeneğine gelin,tekrar menu ye basın.bag p off yazısı çıkacak. + tuşuyla bag p on yapın,menuye basın,yaptığınız değişikliği onaylamanızı isteyecek, (conf yes) yes seçeneğini menu tuşuna basarak onaylayın.işlem tamam.

• Euroncap a mail atarak Linea nın test mevzusunu sordum.Onlarda bana herhangi bir şekilde test etmediklerini söylediler.Şu mevzuyu birisi açıklasa iyi olacak artık.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.en azından sorun olup olmadığını anladım.depo kapağına gelince bayide yolcu tarafında eleman bir yerlere bastı depo kapağını açtı bana da gösterdi açıldığını fakat aracın içinde olmadığımdan göremedim aslında fazla da önemsemedim o an.aracın heyecanından ama olduğunu biliyorum .

linea hakkında yorumları okudum ama bu aracın gereken değeri görmediğini düşünüyorum.confor olarak rahat sürüş olarak çoğu araçtan daha iyi yakıt sarfiyatınında düşük olacağını düşünüyorum.ki alalı 1 hafta oldu 16.5 litre bezin koymuştum şehir içi kullanım 145 km oldu ama hala ışık yanmadı yanacağada benzemiyor.210km leri bulacağını düşünüyorum.araç açıldıktan sonra sarfiyat daha da düşecektir.lpg taksak korkmadan bineriz galiba.önemli olanda bu bence.aracın azami sürati 165 km deniyor ama 180 ı gördüm.ve bu hızda sanki 180 le değilde 120 ile gidiyo gibisin insana güven veren bir sürüş rahatlığı var.

• Arkadaşlar ben de uzun zamandır konuyu takip ediyorum, niyetim multijet 1.6 dynamic almak, ama şöyle bir bilgiye ulaşamadım.
    Aracın jantları çelik mi? Bilen varsa cevap verirse sevinirim.

Teşekkürler
  • Çelik derken? Aluminyun alaşım mı diye soruyorsanız değil. Dynamic lerin demir, çelik veya saç her ne deniyorsa ondan. Kapaklı yani.
  • 1.6 multijet linea alırken 860 lira fark karşılığında ön sis farları,park sensörü ve ayrıca 16" alaşım jantlara sahip olacaksın ki bu donanım için 860 lira çok uygun..Benim gibi active alıp konfor paketi bile ekletmezsen saçını başını yolarsın zaten 1.6 multijet te active seçeneğide yokmuş şimdi baktım
  • merhaba,
    valla yüreğime su serptin. bunları görünce tamam canım. fren balataları, bujiler bile değişmiş .

selamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: DeNNis_the_seme

quote:

Orjinalden alıntı: wertasd

eyvallah.
    Allah Allah, yanlış hatırlamıyorsam aracımı alırken ilk servis bakımını sormuştum ve 150 gibi bişi tutar demişlerdi. neden 360TL ödediniz. eğer hatırlıyorsanız neler yapıldığını iletebilir misin?

selamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: DeNNis_the_seme

ben götürdüm, 360 lira tuttu :)

selam

valla tam hatırlamıyorum ama bujiler, hava filtresi, fren balataları, yağ filtresi, yağ + işçilik 360 dediler 300e bağladık :)

• serdar_39,
    çaktırmadan kulüp resmini değiştirmişsin .
  • Evet. nasıl olmuş. Biraz şekil olsun dedim. Benimkinide bu resimdekine benzetmeye çalışıyorum ama olmuyor. İyi shoplamışlar. Ama olmamış atarız seni kulüpten derseniz değiştireyim hemen
  • aynen dediğin gibi şekil olmuş. ben beğendim valla.
    bende benim avatar resmini çok beğeniyorum. 17'lik cantlar bu hale getirir mi acaba? lastik durumu dışında, dediğin gibi bide kaslı, toplu bi yapı kazandırmışlar değil mi? halbuki, ince uzun bişi .

quote:

Orjinalden alıntı: serdar_39

Evet. nasıl olmuş. Biraz şekil olsun dedim. Benimkinide bu resimdekine benzetmeye çalışıyorum ama olmuyor. İyi shoplamışlar. Ama olmamış atarız seni kulüpten derseniz değiştireyim hemen
  • quote:

aynen dediğin gibi şekil olmuş. ben beğendim valla.
    bende benim avatar resmini çok beğeniyorum. 17'lik cantlar bu hale getirir mi acaba? lastik durumu dışında, dediğin gibi bide kaslı, toplu bi yapı kazandırmışlar değil mi? halbuki, ince uzun bişi .

quote:

Evet. nasıl olmuş. Biraz şekil olsun dedim. Benimkinide bu resimdekine benzetmeye çalışıyorum ama olmuyor. İyi shoplamışlar. Ama olmamış atarız seni kulüpten derseniz değiştireyim hemen

selam.serdar_39 imzandaki resim çok güzel (fiatın yazılı basındaki reklamlarda kullandığı linea resmi).wertasd ın avatarı da çok güzel,linea nın sitesinde orjinal boyutlusunu görmek,avatardaki resmi anlamaya daha yardımcı olacaktır.ben de kendime hareketli avatar yapacağım fakat şahsen o teknolojiye sahip değilim.14 yaşındaki kızım söz verdi yapacak bazı şeyleri ben onun yerine düşünüyor ve yapıyorum,bazı şeyleri de o benim yerime yapsın di mi
    saygılar.

• yok abi, korkulur bu yeni nesilden. şuna bak, 14 yaşında ve hareketli avatar yapacak, babababa .
    gerçi benim adamda(11 aylık olmak üzere) bazı reklamları izlemiyor bile (beğenmiyor). cep telefonu ve kumandalara olan alakasını söylemiyorum bile.

quote:

Orjinalden alıntı: on_there

quote:

aynen dediğin gibi şekil olmuş. ben beğendim valla.

quote:

selam.serdar_39 imzandaki resim çok güzel (fiatın yazılı basındaki reklamlarda kullandığı linea resmi).wertasd ın avatarı da çok güzel,linea nın sitesinde orjinal boyutlusunu görmek,avatardaki resmi anlamaya daha yardımcı olacaktır.ben de kendime hareketli avatar yapacağım fakat şahsen o teknolojiye sahip değilim.14 yaşındaki kızım söz verdi yapacak bazı şeyleri ben onun yerine düşünüyor ve yapıyorum,bazı şeyleri de o benim yerime yapsın di mi
    saygılar.

• Evet arkadaşlar o resimde 17" jant dışında epey uğraşılmış. Biz ne yapsak o görüntüyü yakalayamayız. Biz şimdi 17" jant taksak böyle durmaz jantlar dışarı biraz çıkık görünüyor. Çamurlukla arasında mesafede yok, bizimkilerde 8 parmak mesfe var. En az 50 mm lik yay lazım. Ön panjur ve alttaki radyatör panjuru epey bir bastırılıp genişletilmiş. Camlar zaten simsiyah. Wertasd senin avatarındaki resime benzetilebilir onda pek oynama yok galiba.

Birde ben birazdan 20.000 bakımı için servise gidiyorum. Sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirim.
  • zahmet olmazsa 17" lik cantları alabiliyorsak fiyatını sorabilir misin?
    birde şu torpido kapağını değiştiriyorlar mı?

selamlar.

quote:

Evet arkadaşlar o resimde 17" jant dışında epey uğraşılmış. Biz ne yapsak o görüntüyü yakalayamayız. Biz şimdi 17" jant taksak böyle durmaz jantlar dışarı biraz çıkık görünüyor. Çamurlukla arasında mesafede yok, bizimkilerde 8 parmak mesfe var. En az 50 mm lik yay lazım. Ön panjur ve alttaki radyatör panjuru epey bir bastırılıp genişletilmiş. Camlar zaten simsiyah. Wertasd senin avatarındaki resime benzetilebilir onda pek oynama yok galiba.

Birde ben birazdan 20.000 bakımı için servise gidiyorum. Sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirim.
  • quote:

zahmet olmazsa 17" lik cantları alabiliyorsak fiyatını sorabilir misin?

selamlar.

quote:

Evet arkadaşlar o resimde 17" jant dışında epey uğraşılmış. Biz ne yapsak o görüntüyü yakalayamayız. Biz şimdi 17" jant taksak böyle durmaz jantlar dışarı biraz çıkık görünüyor. Çamurlukla arasında mesafede yok, bizimkilerde 8 parmak mesfe var. En az 50 mm lik yay lazım. Ön panjur ve alttaki radyatör panjuru epey bir bastırılıp genişletilmiş. Camlar zaten simsiyah. Wertasd senin avatarındaki resime benzetilebilir onda pek oynama yok galiba.

ben geçen hafta gittiğimde istanbul gaziosmanpaşa GÖKER serviste 17" janta 860 lira demişti ve vitrinde vardı(çok da güzeldi ).fiyata pazarlık yapacak gibiydi,üstelemedim çünkü 17" takınca lastikleri de değiştirmek gerekiyor.en az bir o kadar da lastik tutar.torpido konusunda benim gittiğim servisin bilgisi yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi on_there -- 27 Mayıs 2009; 12:52:47 >

• teşekkürler.
    napalım, başka bi bahara artık .

quote:

Orjinalden alıntı: on_there

quote:

zahmet olmazsa 17" lik cantları alabiliyorsak fiyatını sorabilir misin?

selamlar.

quote:

ben geçen hafta gittiğimde istanbul gaziosmanpaşa GÖKER serviste 17" janta 860 lira demişti ve vitrinde vardı(çok da güzeldi ).fiyata pazarlık yapacak gibiydi,üstelemedim çünkü 17" takınca lastikleri de değiştirmek gerekiyor.en az bir o kadar da lastik tutar.torpido konusunda benim gittiğim servisin bilgisi yoktu.

• Yay demişken lineasına spor yay takan varmı lineanın amortisör strokları hakkında bi fikrim olmadığı için acaba tehlikeli olurmu vuruntu yaparmı amortisörler???cidden arabamın bu leylek gibi goruntusu hiç hoşuma gitmio arkadaşlar yaa şu konuda deneyimli biri lütfen bi cevap versin rica ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Ö26ÜR__

Yay demişken lineasına spor yay takan varmı lineanın amortisör strokları hakkında bi fikrim olmadığı için acaba tehlikeli olurmu vuruntu yaparmı amortisörler???cidden arabamın bu leylek gibi goruntusu hiç hoşuma gitmio arkadaşlar yaa şu konuda deneyimli biri lütfen bi cevap versin rica ediyorum

selam.fiat bu aracı (sizin deyiminizle) leylek gibi yaptıysa mutlaka bir sebebi vardır.görüntü herşey demek değildir.ben linea nın yol tutuşundan şikayet eden görmedim burda.haddim olmayarak size tavsiyem aracın orjinal süspansiyon sistemiyle oynamayın-oynatmayın.
    saygılar.

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.