bende yourkoya başlıcaktımda oldschoolko nun forumda yourkonun exe inde trojan var deniliyor gerçi çoğu exede var ama şüphenmiyorda değilim birde nerden indircez bu clientı sitesinde 401 forbidden veriyor
1299 patchindeki bütün serverlarda öyle der. Ayrıca osko nun forumunda tabii ki o yazar övücekler miydi bi de dostum ben avast kullanıyorum bende trojan bulmadı. Ve yourko çok köklü bir server. 3 yıldır devam ediyor bu yıl kendini resetledi.
quote:
Orijinalden alıntı: itachii
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
Muhtemelen ben de 3-4 arkadaşla beraber yourko'ya bu akşam human olarak başlıyorum.
Cz de görüşürüz
Eziklik falan filan derken cz çıkmak çook sonraki işe kalır
quote:
Orijinalden alıntı: bytecode3
bende yourkoya başlıcaktımda oldschoolko nun forumda yourkonun exe inde trojan var deniliyor gerçi çoğu exede var ama şüphenmiyorda değilim birde nerden indircez bu clientı sitesinde 401 forbidden veriyor
Bunu indir ( öncelikle tarat kesinlikle bişey olurda bu adam verdiydi dersin :) )
WINDOWS\system32\drivers\etc\ klasöründeki hots u sil indirdiğin zımbırtıyı rardan çıkar onun yerine at bu arada internet sayfaların kapalı olsun sonra dene girmezse yine reset atıp tekrar dene
quote:
Orijinalden alıntı: itachii
quote:
1299 patchindeki bütün serverlarda öyle der. Ayrıca osko nun forumunda tabii ki o yazar övücekler miydi bi de dostum ben avast kullanıyorum bende trojan bulmadı. Ve yourko çok köklü bir server. 3 yıldır devam ediyor bu yıl kendini resetledi.
Beyefendiler KC siparişlerini yetiştirememiş o yüzden 22 de açılacakmış. Başlayacam yapacakları işe...
Sağlam para kastılar
Sorma valla doğmamış çocuğa don sattılar tonla.
Biri şu RaidCall'daki lanet odanın şifresini versin.
quote:
daha bide item satmıştır bunlar
quote:
quote:
daha bide item satmıştır bunlar
Taktik hep aynı, aç serverı millet girsin yarışın içne. Tabi bu yarışta üstün olmak için insanlar KC vs alacaklar. Yeni açılan serverlarda kc satışı gayet iyi olur. Gel zaman git zaman kapatıp tekrar açıyolar böyle döngü devam..
Açıldı beyler
dc atıyor
quote:
Açıldı beyler
Dc yiyoruz açılmadı...
quote:
Orijinalden alıntı: HitMeAngel
quote:
Açıldı beyler
Dc yiyoruz açılmadı...
Açıldı kardeşim, 3-5 dakika kastık geri gitti. Yalan söylüyor değiliz heralde...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HitMeAngel
quote:
Açıldı beyler
Dc yiyoruz açılmadı...
Açıldı kardeşim, 3-5 dakika kastık geri gitti. Yalan söylüyor değiliz heralde...
Özür dilerim. Adamlar oyun zevkimizin içine ettiler. Peki ne zaman açılır tahminen ?
oyun açıldı tlos karusum Oyun ismim Ayzer istiyen pm atar.