quote:Orjinalden alıntı: akaras Üye olunca otobüse beleş binecek miyiz? Sinemaya indirimli bilet alabilecek miyiz? /> /> vardır vardır />
quote:Orjinalden alıntı: ermanpac Knight, Knight, Knight.. Ömrünüzü yedi bu oyun, yeterin artık.. Doğru Söylüyosun
abi ben knightı yüklüyorum açarken ftpopenerror diyor patç başlamıyor napabilirim acele cevap verirseniz sevinirim ben bu knightı
quote:Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek Tamam üye olayım. Yalnız avantajlarınız neler? -Promısyonlarınız var mı? İki ayı alana bir tosbaa veriyormusunuz? -Hafta sonu indirminiz var mı? -Eski üyelere sunduğunuz imkanlar neler? -Doğumgünümü hatırlayacakmısınız? -Bekarım. Buna bir çare bulacakmısınız? -Dün sokakta yürürken aldığım çikolatanın yarısını yere düşürdüm. Sabahtan beri içime verdi. Zararımı karşılayacakmısınız? espirimiydi bu
quote:Orjinalden alıntı: lordeftheexamplw abi ben knightı yüklüyorum açarken ftpopenerror diyor patç başlamıyor napabilirim acele cevap verirseniz sevinirim ben bu knightı kardeş belki seninkisi night ın eski versyonudur ama yenisiniwww.knightonlineworld.com web adresinden indire bilirsin