Şimdi Ara

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz? (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
140
Favori
130.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: Murat4541

2-4 arası okuyorum, 10dan fazla okuyan arkadaşlara gerçekten helal olsun, tanışmak isterim :)

Hocam şuan okuyamasamda o kadar da zor değil. İlk defa üniversiteye hazırlandığım zaman ayda 10 kitabı geçiyordum. Belki o yüzden kazanamamışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

quote:

2-4 arası okuyorum, 10dan fazla okuyan arkadaşlara gerçekten helal olsun, tanışmak isterim :)

Hocam şuan okuyamasamda o kadar da zor değil. İlk defa üniversiteye hazırlandığım zaman ayda 10 kitabı geçiyordum. Belki o yüzden kazanamamışımdır.

2. Kez hazırlandınızmı :D ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

quote:

quote:

2. Kez hazırlandınızmı :D ?

Hazırlandım hocam

• Yaz ayları dışında 6 kitap okurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • halikarnasss kullanıcısına yanıt
    Hocam Agatha Christie kitaplarının her biri bağımsızdır, istediğiniz gibi okuyabilirsiniz ama Agatha Christie'nin çoğu kitabında kullandığı dedektif Hercule Poirot nereden çıktı derseniz Ölüm Sessiz Geldi'yi okursunuz ki o kitap da Agatha Christie'nin ilk kitabıydı. Ben okuduklarım içerisinden size On Küçük Zenci ve Roger Ackroyd Cinayeti'ni öneririm ikisi de çok sürükleyicidir, umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Beni de ekler misiniz? En sevdiğim kitap Suç ve Ceza, bana en büyük dersi veren kitaplar da Dönüşüm ve Goriot Baba'dır. Burada kitap önerisi alabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liederjaeger -- 5 Eylül 2014; 16:25:17 >
  • İki kitap okuyorum, yavaştan ağır ağır. Öyle kitap delisi değilim ayda 10-15 kitap bitirim.
  • Yoklar'ı bitirdim bugün. Öyle uzun uzun yorum yapamayacağım şuan ama güzel ve sürükleyiciydi. Bu tarz fantastik bilimkurgu kitaplarından hoşlananlar için iyi bir tercih olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeni anket ne zaman gelecek?
  • 40 günde 2 kitap bitirmişim 1.5 kitap bitiyor duruma göre diyelim :)

• Arkadaşlar kötü ruhlar ormanı nasıl bir kitap açıklarmısınız akıcımı sıkıcımı özellikleri falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

Arkadaşlar kötü ruhlar ormanı nasıl bir kitap açıklarmısınız akıcımı sıkıcımı özellikleri falan ?

Ölü Ruhlar Ormanı (J.C.Grange) olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

Arkadaşlar kötü ruhlar ormanı nasıl bir kitap açıklarmısınız akıcımı sıkıcımı özellikleri falan ?

pardon karıştırmışım kitap nasıl birşey ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

pardon karıştırmışım kitap nasıl birşey ?

Grange'ın en iyi kitabı olmasa da en kötü kitabı da değil. Orta şekerli. Ben beğenmiştim ama forumda beğenmeyenler de oldu. Cinai unsur olarak yine marjinal noktalara değinen yazar Orta ve Güney Amerika'da bizi geniş bir coğrafi yolculuğa çıkarıyor.

• Vakıf serisinin ilk kitabı bitti ve ilk yorumum, gayet akıcı geçti. Konu olarak uzay çağında ileri görüşlü bir kişinin kurduğu Vakıfın hikayesi anlatılıyor. Her bölüm ayrı bir heyecan ve bekleyişle geçti. Eksik bulduğum nokta ise betimlemelerin azlığı oldu . Bu boşluğu da kendi hayal dünyamla doldurmaya çalıştım. 10/8

• quote:

Hocam yeni anket ne zaman gelecek?

Hatırlattığınız iyi oldu.

Yeni Anket için önerileri alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: |DL|

quote:

Hocam o gün geçmiş sayfalara bakarken en sevilen karakter diye bir oylama yapmışsınız çok hoşuma gitti. Arkadaşlar da isterlerse bir daha onu yapalım. Yok derlerse de klasik kitaplarla fantastik ve polisiye kitapların bir karşılaştırılmasını yapabiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam o gün geçmiş sayfalara bakarken en sevilen karakter diye bir oylama yapmışsınız çok hoşuma gitti. Arkadaşlar da isterlerse bir daha onu yapalım. Yok derlerse de klasik kitaplarla fantastik ve polisiye kitapların bir karşılaştırılmasını yapabiliriz.

Millet bölümden soğudu fantastik/klasik kavgasından zaten.Bence hiç gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

quote:

quote:

Millet bölümden soğudu fantastik/klasik kavgasından zaten.Bence hiç gerek yok.

Siz de haklısınız ama başka birşey aklıma gelmedi. Eskiden ayın kitabını seçiyormuşsunuz o da olabilir.

• En iyi fantastik seri olabilir .
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.