bu veletler çok bizim arkadaşa yaptılar aynısını farketmemiş almış böle bir item
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Böyle yapanları yazın bi köşeye ticaret yaparken boykot edin iş yapmayın en büyük ceza budur
yan charlar süs diye duruyodur onların anladın ?
Benim 2 düşüncem var; 1)O +8 Cleaver koyunca sen de +3 Md koydun. 2)Sen +3 Md koyduğu için o +8 cleaver koydun.
2. Seçeneği eliyorum ben çünkü +3 Md verdiğini anladığın an +8 Cleaver neden koysunki?
Sonuç olarak diyeceğim tek şey yazık
bence konuyu açan arkadaş burda haklı diğer velet(sana arkadaş diyemiycem) suçlu.
ortada +8 cleaverlar var +9 cleaver olduğu söyleniyor ama oyuna dahil olmuyor ve biz onu yok sayalım
+8 mdler var ve +3 md var.
olay aynen söyle gerçekleşiyor: +8mdler trade'e konulmuş +9 cleaver değil de +8 cleaver görülünce trade bozulup +3md konuluyor. (yazık haklısın ama burda aynı pis oyuna girmeseydin keşke)
+3md konduktan sonra +8 cleaver trade'e konulmaz çünkü cleaver daha değrlidir. Bu da konuyu açan arkadaşımızı %100 olmasa bile haklı taraf yapıyor
aslında bu tip olaylarda ilk pm atarak teklifi veren yani olayı başlatan kişi %99 alış-veriş veya takas sırasında dolandırıcılık yapıpmak isteyen kişidir.
quote:
Orjinalden alıntı: Forever Freedom
Salla ya çoluk çocuk bile degil bunlar Ayrı bi yaratık
aynen
AaAa bu benim eski yullow
babamın hatrına vermıyorum adam dığer elım bos kalıyo dedı bende +9 claver ve +8 claver verıım dedım dedım
Adam senle takas yapmadı die sen rezil etmek istemiş olmayasın adamı
CemNos un ustune cok gittiniz ama hic dinlemiyonuz habire saçma saçma seyler yazıyonuz adam olun az 2 side suclu hic bir zaman tek taraflı suç olmaz bunu unutmayın bu 1. konuyu kısa kesın benım agzımıda actırmayın
CEMNOS un üstüne ne gidionuz adam +3 Md Koyuyo bide Uğraşamam senle dio ߀߀... adam +9 Cleaverları ve +8 Cleaver Koymuş...ne war koyamaz mı..
ikiside cin gibi birbirlerini kazıklamaya çalışıyolar
cemnos +8 cleaver daha vermiş iyilik olsun diğer eli boş kalmasın diye karşıdaki arkadaş yanlış anlamış +3 md koymus yani ortada yanlış anlama söz konusu
server neresi ohhh ne guzel dol pazarda ALLAH ım o dolu cypher pazarınada koymayı eğle yarabbiiiiiiiiim!! AMİN !!
quote:
Orjinalden alıntı: TurnBack
quote:
Orjinalden alıntı: CemNOS
quote:
Orjinalden alıntı: eLHuSeYiN
+8cleaver koymus bide ,kendini akıllı zannedior velet
anlatamadım galıba
+9 CLAVER VE +8 CLAVER KOYDUM KAZIKLAMAYA CALISMADIM YANI YAPTIĞIM TEK SEY FAAZLADAN +8 CLAVER VERMEKTI