Şimdi Ara

DH kazığı ( ama yemedm ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ko®N

Sende Md +3 koymussun galiba

• bu veletler çok bizim arkadaşa yaptılar aynısını farketmemiş almış böle bir item
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Böyle yapanları yazın bi köşeye ticaret yaparken boykot edin iş yapmayın en büyük ceza budur

yan charlar süs diye duruyodur onların anladın ?
  • Benim 2 düşüncem var;
    1)O +8 Cleaver koyunca sen de +3 Md koydun.
    2)Sen +3 Md koyduğu için o +8 cleaver koydun.

2. Seçeneği eliyorum ben çünkü +3 Md verdiğini anladığın an +8 Cleaver neden koysunki?

Sonuç olarak diyeceğim tek şey yazık
  • bence konuyu açan arkadaş burda haklı diğer velet(sana arkadaş diyemiycem) suçlu.

ortada +8 cleaverlar var +9 cleaver olduğu söyleniyor ama oyuna dahil olmuyor ve biz onu yok sayalım

+8 mdler var ve +3 md var.

olay aynen söyle gerçekleşiyor:
    +8mdler trade'e konulmuş +9 cleaver değil de +8 cleaver görülünce trade bozulup +3md konuluyor. (yazık haklısın ama burda aynı pis oyuna girmeseydin keşke)

+3md konduktan sonra +8 cleaver trade'e konulmaz çünkü cleaver daha değrlidir. Bu da konuyu açan arkadaşımızı %100 olmasa bile haklı taraf yapıyor

aslında bu tip olaylarda ilk pm atarak teklifi veren yani olayı başlatan kişi %99 alış-veriş veya takas sırasında dolandırıcılık yapıpmak isteyen kişidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Forever Freedom

Salla ya çoluk çocuk bile degil bunlar Ayrı bi yaratık

aynen
  • AaAa bu benim eski yullow
  • babamın hatrına vermıyorum adam dığer elım bos kalıyo dedı bende +9 claver ve +8 claver verıım dedım dedım
  • Adam senle takas yapmadı die sen rezil etmek istemiş olmayasın adamı
  • CemNos un ustune cok gittiniz ama hic dinlemiyonuz habire saçma saçma seyler yazıyonuz adam olun az 2 side suclu hic bir zaman tek taraflı suç olmaz bunu unutmayın bu 1. konuyu kısa kesın benım agzımıda actırmayın
  • CEMNOS un üstüne ne gidionuz adam +3 Md Koyuyo bide Uğraşamam senle dio ߀߀...
    adam +9 Cleaverları ve +8 Cleaver Koymuş...ne war koyamaz mı..
  • ikiside cin gibi birbirlerini kazıklamaya çalışıyolar
  • cemnos +8 cleaver daha vermiş iyilik olsun diğer eli boş kalmasın diye karşıdaki arkadaş yanlış anlamış +3 md koymus yani ortada yanlış anlama söz konusu
  • server neresi ohhh ne guzel dol pazarda ALLAH ım o dolu cypher pazarınada koymayı eğle yarabbiiiiiiiiim!! AMİN !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurnBack

quote:

Orjinalden alıntı: CemNOS

quote:

Orjinalden alıntı: eLHuSeYiN

+8cleaver koymus bide ,kendini akıllı zannedior velet

anlatamadım galıba

+9 CLAVER VE +8 CLAVER KOYDUM KAZIKLAMAYA CALISMADIM YANI YAPTIĞIM TEK SEY FAAZLADAN +8 CLAVER VERMEKTI

babanın hatrına mı fazladan +8 cleaver vercektin

• ikinizde suclusunuz ayıp aaa bakın cebimde bisi kalmıs neymişs bu..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.