Rica ederim iyi forumlar |
DH Kayıtlı Telefon Numarası Değiştirme (13. sayfa)
-
-
Hocam selamlar ,bende numaramı değiştirmek istiyorum,gerekli açıklamayı desteğe yazdım ilgilenirseniz memnun olurum.Saygilar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hooper113
Hocam selamlar ,bende numaramı değiştirmek istiyorum,gerekli açıklamayı desteğe yazdım ilgilenirseniz memnun olurum.Saygilar..Selamlar, destekten dönüş almışsınız takıldığınız bir yer olursa yazın bakalım.
-
Tamam hallettim çok teşekkür ederim.
Üstad selamlar, bu üyelik için yardım edermisiniz ben masaüstü versiyondan girdiğim halde bende GSM ile ilgili hiçbir şey yok. Profil ayarlarım kısmında gsm ibaresi olsa gerisini ben hallerin ama GSM ile ilgili hic bir bölüm bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 12 Kasım 2019; 13:16:40 >
quote:
Orijinalden alıntı: berlin007
Üstad selamlar, bu üyelik için yardım edermisiniz ben masaüstü versiyondan girdiğim halde bende GSM ile ilgili hiçbir şey yok. Profil ayarlarım kısmında gsm ibaresi olsa gerisini ben hallerin ama GSM ile ilgili hic bir bölüm bulamadım.profil ayarlarından tek bir sefer yapılabiliyor sanırım. Destek açmanız gerekmekte. Form açıp şuan sistemde kayıtlı olan numaranızı yazarsanız yardımcı olalım.
-
Desteğe yazdım ama halen geri dönüş yapan olmadı, siz el atarsanız memnun olurum.quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.profil ayarlarından tek bir sefer yapılabiliyor sanırım. Destek açmanız gerekmekte. Form açıp şuan sistemde kayıtlı olan numaranızı yazarsanız yardımcı olalım.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 13 Kasım 2019; 3:37:5 >
@berlin007 Destekten dönüş yaptım size, oradan cevap yazdığınızda bir de pm atarsanız ilgileniriz hemen.
-
Hocam kafayı yiyecem vallahi, yeni numaramı girdim telefonuma mesaj kod geldi kodu gerekli yere girdim tamamlandı tam üyelik oldu ama ne hikmetse ikinci el bölümünde ilan veremiyorum, telefon numaramın son 4 hanesini istiyor oraya son 4 haneyi giriyorum telefon numarası uyuşmazlığı diye uyarı çıkıyor. Anlamadım gitti ? 3 gündür sorunu çözemedim.
merhaba, haksız yere verilen bir uyarı sorunum var, yardımcı olur musunuz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hocam kafayı yiyecem vallahi, yeni numaramı girdim telefonuma mesaj kod geldi kodu gerekli yere girdim tamamlandı tam üyelik oldu ama ne hikmetse ikinci el bölümünde ilan veremiyorum, telefon numaramın son 4 hanesini istiyor oraya son 4 haneyi giriyorum telefon numarası uyuşmazlığı diye uyarı çıkıyor. Anlamadım gitti ? 3 gündür sorunu çözemedim.Selamlar, forum desteğe girdiğiniz son 4 haneyi yazar mısınız hocam bi bakalım eşleşmiyor mu acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: abdusaum
merhaba, haksız yere verilen bir uyarı sorunum var, yardımcı olur musunuz ?Forum desteğe, form oluşturursanız daha doğru olur hocam. Sizin için süreci hızlandırmaya çalışırım.
-
....quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.Selamlar, forum desteğe girdiğiniz son 4 haneyi yazar mısınız hocam bi bakalım eşleşmiyor mu acaba ?
Alıntıları Göster
quote:
....
Alıntıları Gösteraman hocam naptın.
-
Bir sıkıntı yok eşleşmesi lazım. Kontrol edelim. @hooper113
-
Hocam sana ne kadar teşekkür etsem az, tamam pm den yazdığın şeyi yaptım oldu sorunum çözüldü.. Çok teşekkür ederim,ayrıca yukarda dalgınlığıma gelip kayıtlı numaramı yazdığımda hemen müdahale ettiğin için ayrıca teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.Bir sıkıntı yok eşleşmesi lazım. Kontrol edelim. @hooper113
quote:
Hocam sana ne kadar teşekkür etsem az, tamam pm den yazdığın şeyi yaptım oldu sorunum çözüldü.. Çok teşekkür ederim,ayrıca yukarda dalgınlığıma gelip kayıtlı numaramı yazdığımda hemen müdahale ettiğin için ayrıca teşekkür ederim.
Alıntıları GösterRica ederim ne demek, sorun çözüldüyse ne mutlu, iyi forumlar.
-
Bende desteğe bir telefon no güncelleme mesajı attım 2. el ilanı açmam gerekli oldu yardımcı olurmusunuz ? @Jeolog.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 15 Kasım 2019; 20:40:40 > -
oluşturdum bakmıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gaea
Bende desteğe bir telefon no güncelleme mesajı attım 2. el ilanı açmam gerekli oldu yardımcı olurmusunuz ? @Jeolog.Sizinki ile igilenilmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X