Şimdi Ara

DH Karikatüristler Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
34
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kendi cizimlerimizi yapip altina nickimizi yazalım güzel bir oluşum olacaktır.Belki ilerleyen zamanlarda haftanin en guzel karikatürünü seçeriz belki bir dergiden teklif gelir yada biz dergiye yollariz.

Evet arkadaslar gruba katılmak isteyenler katilmak istediklerini belirtsinler gunluk olarak editleyecegim.Troll olan yada katilim gostermeyenler gruptan cikartilacaktir.

En cok karikatur cizip yollayan arkadas (ciziminin altinda nicki olmali) listedebcizim sayisiyla birlikte en ustte olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLimonataX -- 2 Mayıs 2016; 20:48:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• böyle kısıtlamalar yaparsan olmaz. Karikatür konusu açarsın herkes yaptığı karikatürleri paylaşır. Hem eğlenir hemde öğreniriz.
  • Prim time boys
    Bu mesaja eklenen görseller:

DH Karikatüristler Grubu

• quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

böyle kısıtlamalar yaparsan olmaz. Karikatür konusu açarsın herkes yaptığı karikatürleri paylaşır. Hem eğlenir hemde öğreniriz.

Kısıtlama yokki hocam karikatur cizen arkadaslari bir cati altinda toplayip isimlerini alicam bu kadar.10 kisi sinirini kaldirdim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLimonataX

quote:

böyle kısıtlamalar yaparsan olmaz. Karikatür konusu açarsın herkes yaptığı karikatürleri paylaşır. Hem eğlenir hemde öğreniriz.

Kısıtlama yokki hocam karikatur cizen arkadaslari bir cati altinda toplayip isimlerini alicam bu kadar.10 kisi sinirini kaldirdim zaten.

Ben yazdıktan sonra kaldırdın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheLimonataX

quote:

Ben yazdıktan sonra kaldırdın

Evet siz yazdiktan sonra kaldirdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.