ciddden ama yaaaaaaaa bmc nin önü salam (massalah) ama citroen nin arkasi gitmi vay be neymis...;)
quote:
Orjinalden alıntı: _CeRKeZ_
Tas gıbı oLur normal yavas vurmus allahtan...Ondekı arabada da ole hasar yok cok. Gecmıs ola
Sağol da pek yavaşda deil ikiside kırmızıda gecdi hemzemin gecit var bilenler vardır konya 2. organizeden gelirken garaj yoluna yani 1. organize yoluna dönülen yer mercedes in bayisi fln var yerdede bi 3240 kupası var kac aydır öle duruyor neyse tren geliyordu koruma demiri kapanınca taksi frenlerdi bizimkide taksi deilki sıkınca duracak arkadan gömdü az daha hızlı gömse trenin altında kalıyordu taksi.
hadi herkese iyi geceler....
Akşamüstü bisiklet turu ve resimler...
ali o kave'lerin oraya oturcaksın akşama kadar en az bak bin tane resim çekersin..
Allahına kurban bucaklı..
e sendende görelim carqocu yaw..
Abi telelefon bozuldu..Garantiye göndercem..15 gün içinde gelir..Dijital makina var ama yolda onla fotoğraf çekersem biraz anormal kaçar gibi..
ali tam gezilecek saat'lerde çekmişsin sen işi biliyon yaa..
Ofisten 7 filan geliyom işte can sıkıntısı bisiklet turu yaparım arada öyle...
bes_of saol süper resimler yakında bende ankara yolculuğunda çektiğim resimleri koyacam...:D
Resimler icin sağol adaş ilk resimdeki vabisi cöl ovası yol ayrımında görmüşdüm resminide vermişdim hatta önceki sayfaların birinde var. Tanıdık...
bari bende birkaç resim katayım bisiklet gezintisinden
quote:
Orjinalden alıntı: MB_Driver
Resimler icin sağol adaş ilk resimdeki vabisi cöl ovası yol ayrımında görmüşdüm resminide vermişdim hatta önceki sayfaların birinde var. Tanıdık...
Hakkaten aynı arabaymış tam fotoğrafı çekerken vabisin şöförü sellektör yaptı bende kendimi göstererek bende kamyoncuyum demeye çalıştım korna çaldı geçti...
Bizede sellektör yaptı bunun önunden kral gecdi 380 biliyosundur belki kırmızı...
quote:
Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK
Bu resimde üçlerin sitesindeki 935 vardıya hani o araba demi arkadaşlar...
Buda olabilir.
Buda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB_Driver -- 17 Haziran 2008; 15:41:45 >