Şimdi Ara

DH İtiraf - Rıfkı ve Wish'e...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 yılının yazıydı. Evde oturmaktan ve hobisizlikten bunalmış ve online oyun tavsiyesi almak için konu açmıştım. Bir kişinin sayesinde hayatımın en zevkli oyunlarından biri olan World of Warcrafta başladım. Adı tesstereydi...
    Bana oyunu oynamak için para gerekmediğini, bedava da oynanabileceğini öğretti ve çok sevindim. Onun da başlayacağını, istersem beraber oynayabileceğimizi söyledi. Tabii ki diyerek kabul ettim ve Windows Live aracılığı ile oyunu kurmama yardım etti.
    Ben resmi bir uslûp ile tanışmaya çalışırken, o sıcaklığı ile benim kalbimi ısıtmıştı. Uzun bir sohbete daldık ve oyunu indirmek istedim. Ama o zamanlar bir torrent sitesine üyelik almak zor ve sadece belli zamanlar içinde olabiliyordu. Buna rağmen hiç düşünmeden bana kendi üyeliğinin şifresini verdi. O an anlamıştım ne kadar iyi yürekli, temiz biri olduğunu.
    Oyunu indirdim ve zorda olsa oynamayı başardım. Oyun benim için devrim gibiydi, ama onun sıcaklığı ve bana ettiği rehberlik ile oyundan çok daha fazla zevk alıyordum. Maalesef daha ilk günlerde bilgisayarım aşırı ısınma sorunundan açılmıyordu. Ondan 1 hafta ayrı kalacak olmak üzüyordu beni. Teknik servisin kazık ücretlerini ödedim, sırf onunla hemen oynayabilmek için.
    Xfire aracılığı ile oynarken ve oyunda değilken sohbet ediyorduk, onsuz açmıyordum bile oyunu. Bilgisayarın başına oturup saatlerce beklerdim ki login olsun, sağ altta login uyarısı çıkınca kendimi kaybeder heyecanlanırdım.
    Bu forum ve o oyun sayesinde çok iyi bir dost kazanmıştım. Adı Ali'ydi. Oyunu sayısız defa bıraktım, ama xfire yine de açıktı. Havadan sudan saatlerce sohbet ederdik. Sırf onun için bilgisayarım 7-24 açık dururdu. Oyunu oynamaya başladığımda çok beğenmemden orjinal servera para vererek başladım. Ama ondan kopmak istemiyordum ve bilgisayara ulaşabildiğim her zaman onunla konuşuyordum.
    Gerçek hayatlardan daha büyük bir dostluktu benim için. Gerçek hayatta sağı solu belli olmayan insanlardan sıkılmış olan ben, tanımadan etmeden kendisinden emin olmuştum. Hergün umuyordum ki o da bir yolunu bulup başlayabilsin oynasın benimle. Birgün gerçek olacaktı.
    Aylarca konuştuk sohbet ettik, sırf oyundan bilgisayardan da değil her şeyden. Onu ağzının suyu akan bir eşcinselmişcesine seviyordum, ama arkadaş olarak.(friendzone)
    Bir zaman sonra onun daha önceden tanıdığı bir başka arkadaşıyla tanıştım. O da aynı Ali gibiydi. Eğlenceli ve komikti. İlgilerimiz aynıydı o yüzden çok iyi anlaşıyorduk. Egeyi de çok sevmiştim, bir neşe kaynağı daha eklenmişti hayatıma. Hatta o kadar emindim ki dürüstlüğünden, oyunu bırakınca 1 ay oynaması için en az 300 TL değerinde hesabımı gözümü kırpmadan verdim.(Sonra geri aldım ama olsun). Sanki çocukluk arkadaşım gibi geliyordu birkaç aydır tanıdığım yüzünü bile görmediğim insanlar.
    Bu arada akın ve şeyp isimlerinde iki yeni insan ile de tanıştım, ama onlarla ilişkim çok uzun süremedi ve kendilerini tanıyamadım yakından.
    2 yıl boyunca hep birbirimizi sildik ufak sebeplerden, ama artık silmek komik geliyordu sanki, nefret içermediğini anlayabiliyorduk. Zaten her silişimizde bir süre sonra geri ekliyorduk ve eski konuşmalarımıza kaldığı yerden devam ediyorduk. O kadar alışmıştım ki onlara, sanki onlar olmayınca kendimi rahatsız hissediyordum.
    Yine saçma sebeplerden ikisiylede aramı açtım, özellikle Ali ile. Tanışmamıza neden olan oyun yüzünden tartıştık. Ama sonra farkettim ki onsuz olmuyor. O kadar beklemiştim ve o yanımdaydı, onu tekrar kaybettikten sonra kesinlikle zevk alamıyordum oyundan. Bütün para ve eşyalarımı oyun içi mail ile ona attım. İçine de bir mektup yazdım ufak. Ve oyundan çıktım.
    2 gün sonra ne cevap verdi acaba diyerek girdim oyuna. Ve mail bana geri gelmişti, bırakın cevap yazmayı, direk geri gelmişti. O zaman anladım ki Ali artık beni sevmiyordu, belkide sevemeyecekti.(ignore yaptığı için otomatik olarak geri gelmiş de olabilir bilmiom) Bütün goldum orada olmasına rağmen mailboxdan almaya tenezzül bile etmeden çıktım oyundan. Bir daha uzun zaman açmamak üzere. Günlerce biriktirdiğim oyun eşyaları 30 günü geçtiğinden mailboxtan silinecekti, bunu bile bile umursamadan çıktım. Çünkü Ali benim için çok daha değerliydi oyundaki piksellerden. O olmadan oynayamazdım.
    Xfire'da artık ne Ege ne Ali vardı. 2 yıllık dostlarım uçup gitmişti. Yinede her hafta bir girip bakardım acaba beni eklemişler midir diye. Sonra umudum kesildi ve başım aşağıda yoluma devam ettim.
    Bu benim sizin hakkında düşündüklerimdi, söylemek istediğim ise tıpkı sizin olmadığınız gibi hiçbir insan kötü değil emin olun ben de değilim. Sizin kötülüğünüzü asla istemedim, kırmak üzmek hiçbir zaman amacım değildi. Hatam olmuştur mutlaka, affetmenizi istiyorum. Zor günler geçirdim (periodum gelmişti fln) ve sinirimi istemeden de olsa anlık üzerinize kusmuş olabilirim. Sanmıyorum çok ağır bir şey dediğimi ama ne kadar ufak olursa olsun biraz bile üzmüşsem affedin beni.

Sevgiler, Loody.

DH İtiraf - Rıfkı ve Wish'e...

• yok arkadaşlar okumaya çalıştım ama çok uzun. okuyan özet geçsin merak ettim.

sonunu okudum anladım sanırım

Bu arkadaş internetten 2 arkadaş edinmiş 2 yıl oyun oynamışlar net üzerinden. görmedim ama kesin skypetan falan konuşuyorlardır oynarken. bunlarla arası bozulmuş çoçuk üzgün moral verin biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 20 Ağustos 2012; 13:41:34 >
  • ne diyon lan sen degisik bu arada OKUMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın diyenler hak veriyorum, o ikisi okusa yeter
  •  DH İtiraf - Rıfkı ve Wish'e...

Akın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak47rep -- 25 Ağustos 2012; 10:58:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WISDOM'a Ne Oldu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.