Şimdi Ara

DH İFŞA TEAM Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wolf_555

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Var kurumun başı benim, bilen bilir

DH İFŞA TEAM Hakkında

Olay ne?Bugün giremedim foruma bir şey mi oldu?

Kaddafi öldü hocam -İnternet Explorer

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexeorsie

quote:

quote:

quote:

DH İFŞA TEAM Hakkında

olum bu ne kroluk la

Pisagor ifşa oldu. Bugün, DH HALKI; İfşa Tim Liderini devirdi.İfşa Tim'de kriz çıktı.Halk sokağa döküldü.DH Polisleri (Ömer ve ekibi) Meydana indi.Gaz Bombalamalar mı dersin, molotof mu dersin, Tazyikli su mu dersin bilmem ama, DH Polisleri halkı dağıttı.

Misal, bu konuyu bilseler, burayıda kapatırlar.

13 Ağustos darbelerinden sonra, Başrolünde Ömerin oynadığı "DH 29 HAZİRAN DARBESİ" Olarak anılıyor.'Kişiye özel, Kural' getirildi.

@NoFear88 Büyük Üstadı, Reyizi saygıyla anıyoruz

DH İFŞA TEAM Hakkında

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DH İFŞA TEAM Hakkında

olum bu ne kroluk la

Pisagor ifşa oldu. Bugün, DH HALKI; İfşa Tim Liderini devirdi.İfşa Tim'de kriz çıktı.Halk sokağa döküldü.DH Polisleri (Ömer ve ekibi) Meydana indi.Gaz Bombalamalar mı dersin, molotof mu dersin, Tazyikli su mu dersin bilmem ama, DH Polisleri halkı dağıttı.

13 Ağustos darbelerinden sonra, Başrolünde Ömerin oynadığı "DH 29 HAZİRAN DARBESİ" Olarak anılıyor.'Kişiye özel, Kural' getirildi.

DH İFŞA TEAM Hakkında

Güldürükçü çocuk seni, Pisagor'un vasiyetinde ekibi bana bıraktığı yazıyordu bilmyorum okudunuz mu (Pisagor ifşa olmadı bu güldürükçülere inanmayın)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DH İFŞA TEAM Hakkında

olum bu ne kroluk la

DH İFŞA TEAM Hakkında

Lütfen zahmet edin ve okuyun diyeceğim ama...

Kanıt lütfen kanıt. Bana şikayet uzantısını vereceksiniz ben de bakacağım. Hatamız eksiğimiz olmuşsa telafisi için ne gerekiyorsa yapacağım.

Ama duyulan geçmiş zamanla olmaz. Somut konuşalım. Örneklerle konuşalım afaki olarak kimseyi zan altında bırakmayalım.

Kişilerin bilgilerinin izinsiz paylaşılması hususunda gerekli iş ve işlemi uyguluyoruz. Şikâyet sistemi üzerinden başvuruda bulunulduğunda ya da bu durum bize iletildiğinde forum sözleşmesi gereği yapılması gerekeni gerçekleştiriyoruz.

Kimsenin bir ayrıcalığı yoktur. Lütfen sizler de şikâyet sistemini kullanınız.

Özel mesaj adı üstünde özeldir. 3. kişilerle şahsın rızası/izni olmadan paylaşılamaz. Bizler de yasal tetkik ya da onay olmadan sizlerle paylaşamaz ya da sizlere bu hususlarda bilgi veremeyiz. Sizler de özel mesajlarınızı istediğiniz gibi yayınlayamazsınız, karşı tarafın bundan rahatsız olma hakkı vardır.

Sizler yasal ve adli boyutunu düşünmeden olaylara yaklaşıyor, basit bir şekilde düşünerek koruma, torpil yapma vs. tabanında yorumlayabilirsiniz lakin bizler yasal ve adli boyutu hesaba katıyoruz.

Savcılık kalemine sunulacak bir şikâyet dilekçesinde bizlerin gerekli iş ve işlemi yaptığı yasal inceleme neticesinde ortaya çıkacaksa diğer hususlardan da sanık ve müşteki sorumlu olacaktır.

O nedenle biraz daha aklıselim davranmaya sizleri davet ederek konuyu kilitlemek istiyorum.

Sizler de lütfen şikâyet sistemini kullanınız. Hak hakkıyla aranmadan haksızlık referans gösterilemez.

Son olarak eklemek istiyorum ki:

Özel konulan bir madde yoktur lütfen forum sözleşmesini okuyun bari:

2) Forumlarımızda, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, adminlere veya kullanıcılara saygısızlık içeren, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, huzursuzluk çıkartmaya yönelik, başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı, adult içerik, kopya yazılım, warez, crack, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırı, din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri ayrımcılıkları destekleyen konular açmak ve içerikler göndermek, linkler vermek ve tartışmaları amacının dışına ve diğer kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır. Her mesajın IP adresi ve giriş tarihi gerektiğinde yetkili makamlara verilmek üzere kaydedilmektedir. Kullanıcılar, bu forumun moderatörlerinin, adminlerinin veya webmasterının, kendi iradeleri doğrultusunda herhangi bir başlığı silme, taşıma, kilitleme yetkisi olduğunu kabul etmektedirler. Kullanıcılar, girdikleri her bilginin veritabanında saklanacağını kabul etmektedirler. Her ne kadar bu bilgiler, 3. şahıslara verilmeyecek olsalar da, herhangi bir 'hack' olayı sonucunda bu bilgilerin 3. şahısların eline geçmesi halinde, webmaster, moderatör ya da adminler sorumlu tutulamazlar.

13) Forumda açıklayacağınız kişisel bilgilerinizin diğer forum kullanıcıları tarafından kötüye kullanılabileceğini bilmeniz gerekmekte ve ona göre dikkatli davranmanız gerekmektedir. Bu gibi davranışlardan dolayı forumumuz sorumlu tutulamaz tüm sorumluluk konuyla ilgili üyelerdedir.

http://forum.donanimhaber.com/registration.asp

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.