bu siteyi bu aralar keşfettim ve baya faydalı gzl bi site forumda konu açıyorum yada mesaj yazıyorum fakat bu yazdığım iletileri ve açtığım konuları tekrar aramak zorunda kalıyorum ben bunları nasıl jısa bi yolla elimin altında tutabilirim site dahilinde tabi ki de
bu siteyi bu aralar keşfettim ve baya faydalı gzl bi site forumda konu açıyorum yada mesaj yazıyorum fakat bu yazdığım iletileri ve açtığım konuları tekrar aramak zorunda kalıyorum ben bunları nasıl jısa bi yolla elimin altında tutabilirim site dahilinde tabi ki de
hergün forumlarımı aramaktan gözlerim ağrıdı
Kendi nickine tıklayarak en son msj yazdığın konulara ulaşabilirsin yada istediğin konuyu favorilerine ekleyerek siteye giriş yaptığında yukarıdaki favorileriniz bölümünden istediğin yere ulaşabilirsin
hiç favori ye dikkat etmemiştim :D saolasım arkadaş
Hatta ileride sana lazım olacak konularda olabilir. Bunun için; Sık kullanılanlar >ekle altında yeni Klasör aç ismide Donanım haber olsun >Donanımhaber - Benim konularım - programlar
şeklinde alt klasörler aç. İşte bu klasörler altına forumda ilgini çeken linkleri kaydet. İleride elinin altında olacaktır. Klasör isim seçenekleri sana kalmış artık. Böylede konulara çabuk ulaşırsın.