Ne olsun hocam ya dünya derdiyle debeleniyoruz.Araba heveside geçti.Allah bugünleri aratmasın.SELAMLAR....................
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman24
Sağol Alp,sen ne yapıyorsun bu aralar?
quote:
Orjinalden alıntı: kimsinsen3535
Ne olsun hocam ya dünya derdiyle debeleniyoruz.Araba heveside geçti.Allah bugünleri aratmasın.SELAMLAR....................
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman24
Sağol Alp,sen ne yapıyorsun bu aralar?
Amin kardeşim,Amin.
Selamlar,
Bu sabah bir yılı aşkın bir süredir kullanmakta olduğum Accent Era'mın cd çaları çalışmaz oldu birdenbire.
Sabah normal olarak çalışıyodu ve birden kesilip radyo moduna geçti, direksiyondaki mode tuşundan CD'ye getirmeye çalıştım ama almadı oraya. Radyolar normal çalışıyor ama CD çalar yok gibi davranıyor, içindeki diski çıkartmak için eject tuşuna basıncada hiç tepki yok.
Güç düğmesinden kapadım açtım olmadı Aracı tekrar çalıştırdım yine olmadı.
Sizce sorun ne olabilir ? Radyo istasyonları normal çalışıyor ama CD yok gibi davranıyor.
Sıkıntı kullanımdan kaynaklı arkadaşım.Maalesef aracımızdaki cd çalar çok kaliteli değil,içerisinde uzun süre cd bulundurmamak gerekiyor.Bir de her ne kadar marşa bastığımızda elektrik bağlantısını kessede,aracı stop etmeden önce manuel olarak kapatmak,çalıştırdıktan sonra da manuel olarak açmak en sağlıklısı.Servistekilerin söylediği bu.Cd çalar 2 yıl garantili servise başvurursan sıkıntını giderirler.
teyp içinde cd kaldıysa çıkmıyorsa bi kartvizit ile cd yi taktığın yerin alt ve üstünden gezdir.zannedersem içindeki switch sağ alt kısma doğru.bir taraftan eject tusuna bas çıkar.
orijinal teyp ten gına geldi.pionerr taktım orijinal kolonlarıda pek iyi değildi onlarıda yüksek watt lı pionerr taktırdım.direksiyon sensörü taktıracaktım tuzlu geldi.böyle süper oldu memnunum.ses güzel görüntü güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: cesar55
orijinal teyp ten gına geldi.pionerr taktım orijinal kolonlarıda pek iyi değildi onlarıda yüksek watt lı pionerr taktırdım.direksiyon sensörü taktıracaktım tuzlu geldi.böyle süper oldu memnunum.ses güzel görüntü güzel.
Teyp'i değiştirmeyi bende düşünmüştüm,ancak direksiyon kumandası devreden çıkar dedikleri için vaz geçmiştim.Üstad teyp değişince alarm nasıl çalışıyor,alarm mekanizmasıda teype bağlı diye biliyorum,ışık teyp üzerinde yanıp sönüyor.
alarm çalışıyor hiçbir sorun yok.sipariş üzerine direksiyon kumandası için aparatıda var.kibrit kutusu gibi bişey ama 120 euro.tuzlu yani.gerek yok.
ben aracın kendi alarmınıda pek güvenli bulmuyorum.darbe sensoru yok.cenmax ta kampanya vardı taktırdım.birde 4 termikli cam kapatma kiti taktırdım 50 ytl ye.alarm düğmesine basınca 4 camı acık bırak arkana bakmadan git. tek tek bütün camları kapatıyor.
quote:
ben aracın kendi alarmınıda pek güvenli bulmuyorum.darbe sensoru yok.cenmax ta kampanya vardı taktırdım.birde 4 termikli cam kapatma kiti taktırdım 50 ytl ye.alarm düğmesine basınca 4 camı acık bırak arkana bakmadan git. tek tek bütün camları kapatıyor.
Fiyat gerçekten uygunmuş,maalesef bulunduğum şehirde hayat her konuda çok pahalı
yani teyp kolon alarm kit falan 800 ytl ye 2 sene önce almıştım.avt marka dubble din düşünüyordum.dvd tv gps li arka görüş kameralı dokunmatik ekranlı şahane bi alet 3000 ytl di.şu anda 1000 ytl ye bulunuyor.
quote:
yani teyp kolon alarm kit falan 800 ytl ye 2 sene önce almıştım.avt marka dubble din düşünüyordum.dvd tv gps li arka görüş kameralı dokunmatik ekranlı şahane bi alet 3000 ytl di.şu anda 1000 ytl ye bulunuyor.
Üstad sen bayağı ayrıntılı düşünüyorsun maaşallah,ben bu aralar deyil ayrıntıyı marşa basıp basmama konusunda bile düşünüyorum.
aslında seçenek çok tabi orta halli bişey takıpta aracın kendi sisteminden daha kaliteli ses ve görüntüsü güzel sistemlerde kurmak mümkün. lanet olsun içimdeki marka takıntısına
quote:
aslında seçenek çok tabi orta halli bişey takıpta aracın kendi sisteminden daha kaliteli ses ve görüntüsü güzel sistemlerde kurmak mümkün. lanet olsun içimdeki marka takıntısına
hocam ben bunları krizden önce yapmıştım.şimdi olsa biraz zor.yamasonik takarım bu krizde arabama oda olmadı varsın cd si çalmasın.servisi var oda 1 ay teyp bekletiyo.beklerim yani.
oda olmadı kendim çalar kendim söylerim
Aynen üstad,uzmanlara göre önümüzdeki ilk 6 ay çok daha sancılı geçecekmiş,Allah hepimizin yardımcısı olsun.
amin hocam bilmiyorum ne olacak sonumuz. insallah okadar sürmez.serviste bile parça fiyatlarını acayip indirmişler.120 ytl olan ön arka tampon 60 ytl.250 ytl olan ön sağ sol çamurluk 120 ytl.adamlarda krizde besbeli.bir şekilde parça fiyatlarını ucuzlatıp diğer marka araçlarla rekabete giriyorlar.
quote:
amin hocam bilmiyorum ne olacak sonumuz. insallah okadar sürmez.serv**** parça fiyatlarını acayip indirmişler.120 ytl olan ön arka tampon 60 ytl.250 ytl olan ön sağ sol çamurluk 120 ytl.adamlarda krizde besbeli.bir şekilde parça fiyatlarını ucuzlatıp diğer marka araçlarla rekabete giriyorlar.
Rekabete girmeleri güzel ama bu işi yaparken kaliteyi düşürmeseler iyi olur.
kalite derken parcaların coğu özellikle dış aksam parçalar made ın turkey . ben tamponları inceledim orijinal ile aynı.yalnız far aksamlarında far motorlarını çalmışlar extra para verip alınacak veya çıkarttıkları farın motoru sağlam ise onu takacaklar. yani ucuz ama dikkat etmek lazım.