Şimdi Ara

DH Hayatlarını Değiştirmek İsteyenler Kulübü(Birbirimize Destek Olalım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam öncelikle.Yılbaşı gecesi oturdum sırf bu konuyu düşündüm.

22 yaşımdayım bir baltaya sap olamadım.Fakat hiç bir şey için geç değil.Açık öğretim 3.sınıfım ve kafama koydum okulu bitirip düzenli bir hayat kuracağım kendime.

Gelecekte iyi bir baba olmak istiyorum,3 kuruşun hesabını yapmak istemiyorum.Artık akıllandım ve kendimi geliştirmek iştiyorum.Hiç bir şey için geç değil diyorum.

The Pursuit of Happyness

Mottomuz bu laf beyler.Umudunu Kaybetme

Kulübün amacı ise birbirimize destek olmak,fikir alışverişinde bulunmak ve yol haritası çizmede birbirimize destek olmaktır.

Üyeler

1)f_the_answer
    2)iamsick
    3)wrackles
    4)YoLCu_05
    5)gıcık adam
    6)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 2 Ocak 2013; 13:08:04 >

• Ekle reis.bende şu şirketten ayrılıp doğru düzgün bir ise girmek istiyorum artık.bütün gün iflahim kesiliyor ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamsick -- 2 Ocak 2013; 10:10:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsick

Ekle reis.bende şu şirketten ayrılıp doğru düzgün bir ise girmek istiyorum artık.bütün gün iflahim kesiliyor ya.

• quote:

Ekle reis.bende şu şirketten ayrılıp doğru düzgün bir ise girmek istiyorum artık.bütün gün iflahim kesiliyor ya.

sen dün ygsye selksen gun kaldi diye konu acmadin mi? ne sirketi

• Ekleyiniz lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: wrackles

Ekleyiniz lutfen

Ekledim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steso

quote:

sen dün ygsye selksen gun kaldi diye konu acmadin mi? ne sirketi

bra...rs

illa imzaya avatardaki benim mi yazayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoLCu_05 -- 2 Ocak 2013; 12:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

Selam öncelikle.Yılbaşı gecesi oturdum sırf bu konuyu düşündüm.

22 yaşımdayım bir baltaya sap olamadım.Fakat hiç bir şey için geç değil.Açık öğretim 3.sınıfım ve kafama koydum okulu bitirip düzenli bir hayat kuracağım kendime.

Gelecekte iyi bir baba olmak istiyorum,3 kuruşun hesabını yapmak istemiyorum.Artık akıllandım ve kendimi geliştirmek iştiyorum.Hiç bir şey için geç değil diyorum.

The Pursuit of Happyness

Mottomuz bu laf beyler.Umudunu Kaybetme

Kulübün amacı ise birbirimize destek olmak,fikir alışverişinde bulunmak ve yol haritası çizmede birbirimize destek olmaktır.

Üyeler

1)f_the_answer
    2)iamsick
    3)wrackles
    4)

benide ekle aynen yılbaşında bunu çok düşündüm. inan şu an sosyal hayatım çok iyi. bana aşık çoook kişi var. derslerim lise 2ye kadar çok iyidi şimdi lise son sosyal hayat çok iyi ama dersler orta. eskiden derslerim (lise 1 de not ortalamam 87) iyi olduğu iin şimdi kötü sanılıyor ailem tarafından.eski halime dönüp derslerimin iyi olmasını istiyorum. üniverste sınavı zor olucak

• eklendi
  • ekle
  • Beni de yaz

Ayrıca 'Umudunu Kaybetme' isimli filmi izledim ve izlemenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceGezeR -- 2 Ocak 2013; 17:32:44 >
  • ekle
  • yaz hocam benide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.