Şimdi Ara

DH HAPİSHANESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewet,Türkiyenin en büyük forumu olurda hapishanesi olmazmı,olurrrr..Ve forumumuzun rahat durmayan elemanlarıda türlü hinliklerden ve aksiyonlardan dolayı bu hapishaneye mutlaka girer

Hoşgeldin kardeş,Allah kurtarsın,senin suçun ne?

DH HAPİSHANESİ

DH HAPİSHANESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 4 Eylül 2006; 1:24:54 >

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE

• evet arkadaşlar bu forumda çizilen banlananlar sizin suçunuz neydi de dh hapishanesine düştünüz.
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • Ben israile küfretmiştim 10 gün ban yedim ama çıktım pişman değilim

Orjinalden alıntı: berkayonen

Ben israile küfretmiştim 10 gün ban yedim ama çıktım pişman değilim

• birkeresinde "lavuk" dedim

birkeresinde çok tartıştım

birkeresinde modlara hesap sormaya kalkıştım.

hepsinde 1 er hafta toplam 3 hafta çektim.

pişman değilim.
    İşlemci: Intel Core i7 10700KF | Anakart: MSI MEG Z490 ACE | Ekran Kartı: MSI Rtx 3070 Gaming X TRIO | Ram: 2x Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 | SSD: 2x Samsung 500GB 970 Evo Plus | İşlemci Soğutucu: Corsair iCUE H100i Elite Capellix RGB | Kasa: Corsair iCUE 4000X Siyah | Güç Kaynağı: Corsair 650W CX650F RGB CX | Monitör: AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms | Klavye: Corsair K70 LUX RGB Red | Mouse: Corsair M65 PRO RGB | Headset: Logitech G430 | Ses Sistemi: Logitech 5 1 X-540 |
    NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED...
  • aranızda pişmanlık duygusu yaşayan varmı arkadaşlar.
  • 7-8 ker düştüm mapusa

3-4 kere 14 gün 4-5 kere 7 gün yedim , yılmadım ayaktayım

DH CENGaverler Topluluğu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cikacagimiz yoktu, tünel kazdik kurtulduk.

• quote:

Orjinalden alıntı: doganza

Cikacagimiz yoktu, tünel kazdik kurtulduk.

benim sabıkam bilem yok
    secerem tertemiz örnek alın beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganza

Cikacagimiz yoktu, tünel kazdik kurtulduk.

• iki üç kere modlarla takıştık ama tertemiziz
    Birgün bütün isteklerin yerine gelecek...
  • 1=divx bölümünde biriyle bayaaa seviyeli bi sekılde tartıstım sonuc full bann

2=modlarla tartıstım sonuc fulll bannn

3=biri bana kufrettı bende ona cevap verdım o ban yemedı ben ban yedımm

4=.............

5=.............

6=.............

böyle i ton muhabbet yanı ne dıyım daha o zman da bu ceza olayıda yoktu
    İnanmamıştım gittiğine,seni aradım beni beklediğin o soğuk pencere kenarında..Düşlerimizi göğe yazdığımız o deniz fenerinin altında...Ne zamanki seni gördüm benim olmadığın beyazlarda,o zaman anladım..Sevdamız yaşanmamış bir kasımdaSevdan benim olmadığın bir pembe masalda...Affet,gözlerin gözlerimde bir damla olsada,senle süslenmiş hayallarim,affet!...
  • 1-Densizin biri bana laf attı ben de cevap verdim ban yedim
    2-Bazı fikirlerim ağır galiba o yüzden 2 hafta ban yedim..
    nieaufgabe,Özgür,Citizen,HarryBlade,_VermillioN_,esdum,firtikk,I_love_DH, Metalli Head,ocisun,Mt.w3,Necoinside,m_e_t_a_l_ysm,mOnstEr.ay, OnuR SheHiT,serdarorcun93,diabolik191,sleep,d09ukan,emure,NGabbyNGaGe,0di,Gny,Rudecan
    Biz kimiz ? İşimiz ne ? Ne yapıyoruz ? Amacımız ne ? Örgüt müsünüz arkadaşım ?

You have to live before you die young...
  • hangı konu sole bız de sovelım
    İnanmamıştım gittiğine,seni aradım beni beklediğin o soğuk pencere kenarında..Düşlerimizi göğe yazdığımız o deniz fenerinin altında...Ne zamanki seni gördüm benim olmadığın beyazlarda,o zaman anladım..Sevdamız yaşanmamış bir kasımdaSevdan benim olmadığın bir pembe masalda...Affet,gözlerin gözlerimde bir damla olsada,senle süslenmiş hayallarim,affet!...
  • adminler geçte olsa yetiştiler ama iş işten geçmişti...ama 7 gün az gedli bana bi daha sövdüm.(bu arada fake üyeliğim var ama takmıolar bile)
    NeWBorn7gün Uzaklaştırıldı(hade len)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VermillioN_ -- 3 Eylül 2006; 16:37:29 >
    nieaufgabe,Özgür,Citizen,HarryBlade,_VermillioN_,esdum,firtikk,I_love_DH, Metalli Head,ocisun,Mt.w3,Necoinside,m_e_t_a_l_ysm,mOnstEr.ay, OnuR SheHiT,serdarorcun93,diabolik191,sleep,d09ukan,emure,NGabbyNGaGe,0di,Gny,Rudecan
    Biz kimiz ? İşimiz ne ? Ne yapıyoruz ? Amacımız ne ? Örgüt müsünüz arkadaşım ?

You have to live before you die young...
  • bende şeriatı savunan bazı arkadaşlarla kavga ettim 7gün yedim

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• bir keresinde adolf hitlere şerefsiz demiştim.

bunun için 7 gün ceza aldım

biri mutlaka şikayet etmiştir bu demek oluyorki forumumuzda çokca genç hitler adayları var

tabi bu şikayeti kaale alan yönetime diyeceğim lafım yok.
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.