arkadaşlar ben bi acer laptop aldım, işlemci core solo 1.75 ghz ve 512 ram var bilgisayar kasıldıkça kasılıyor, bunu ilk aldığımda da aynıydı. bu bilgisayarı daha çok hızlı çalışmasını sağlamak için değişik bi program yüklesem olur mu? lütfen yardım!!!
ellerine sağlık kardeş
arkadaşlar ds3 için hangi driveri kurmam gerekli bu konuda bilgi verirseniz sevinirim!
nvidia nın kendi sitesinde 101.70 diye bi update yok...burda neden var
ya da forcewire başka bişey mi ?
ben ekran kartından bahsediyorum...nVidia için son update 100.65 for vista
arkadaslar philips spc 900nc vista driver lazım ACİL ilginiz için simdiden tesekurler
ziwro kardeşimizin başlattığı ve sürdürdüğü bu güzel çalışmadan dolayı tekrar tebrik etmek istiyorum.başka kimse bir işle bu kadar çok ilgilenmezdi.tebrikler
Arkadaşlar benim Vista Busines ile ilgili bi sorunum var... Diğer video oynatıcıların açtığı videoları media player'la açtığımda mavi ekran geliyo ve resetleniyo bilgisayar.. Ekran kartı nVidia geforce go 7300 256 mb ve bilgisayar acer aspire 5584 yardımcı olursanız sevinirim vista yükleyeli 1 hafta oldu ve hep bu sorunla uğraşıyorum...
win 98 de geforge2 kartım için hangi sürücüyü kursam NFS4 te oyun açılmıyor. dxdiag da da hata olduğunu söylüyor napmalıyım arkadaşlar delircem
Bu konuya daha önce mesaj attımmı bilmiyorum ama, bu başlığı açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum ve sürekli faydalanıyorum allah razı olsun....
paylaşım için çok saol
quote:
Orjinalden alıntı: nayti
Valla çok güzel bi düşünce eline sağlık
BENCEDE
http://www.genclikkurdu.tr.cx/
fx5500 un en iyi driverı hangisidir link verirseniz sevinirim
dx 9 ve 10 agustos 2007 sürümü guru3d ye cıkmıs bi bakın derim
X1950 XT icin oyunlarda en iyi performansi saglayan driver hangisi acaba .
Ayrica eski driverlari bulabilcegim bir yer varmi Ati nin sitesinde son surum var sadece ..
Arkadaşlar benimde yardıma ihtiyacım var... benim bilgisayar CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW1800-7684FL modelinden ve 2 yıl oldu alalı.. üzerinde 128MB VGA ATI Mobility Radeon 9600 ekran katı var... artık oyunlarda tekleme ve donma yapıyo..(fifa 2007, colin mcrae, 18 wheels of steel falan..) daha hiç güncellemedim ekran kartını.. ama yapamıyorum da.. Catalyst™ 7.7 yi indirdim, yükleyince windows büyük bi hatadan kurtuldu falan dedi.. ati nin sitesinden indirdim, o küçük programı, o da "ne yazık ki, bu yazılım güncellemesi bilgisayarınıza yüklenemiyor, sürücü güncellemeleri için notebook üreticinize başvurun diyor... ne yapmam gerekiyo böyle bi uyarı alan oldu mu içiniz de acaba?
Vayy Be Güzel Hazırlanmıs bir başlık işime yarayacak
baya işime yaradı bu konu teşeküler
İmzamdaki sistem için hangi driverları yüklemeliyim, uzun süredir driver yüklemedim.
çok teşekürler işime yarıyanlar var coktandır ariordum ellerine saglık.