Şimdi Ara

DH FORUM UYELERI KAZANCINIZ NE OLDU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi geceler gunlerce aylarca yillarca bu forumda takildiniz size negibi faydalar kazanclar sagladi kaybettiginiz neler oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oace -- 5 Ağustos 2013; 23:38:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oace

Iyi geceler gunlerce aylarca yillarca bu forumda takildiniz size negibi faydalar kazanclar sagladi

kazancım olmuştur kazandırdığımda vardır inş
  • Kardeşim biz burda çıkar için durmuyoruz ama madem sordun söyleyim ;

Biz burda birbirimize yardımcı oluyoruz
    Biz burda dertleşiyoruz
    Biz burda bilgileniyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Kardeşim biz burda çıkar için durmuyoruz ama madem sordun söyleyim ;

Biz burda dertleşiyoruz
    Biz burda bilgileniyoruz

cikarma amacli derken xaten menfaat olmasa kimse kolay kolay girecegini sanmam dertlesmek bilgi alip vermek fena degil

• quote:

Biz burda dertleşiyoruz
    Biz burda bilgileniyoruz

Özetlemiş.. Yardımlaşıyoruz ve biliyoruzki bir problemimiz var ise bunu çözmek için kafa yoran yardım sever insanlar herzaman forumda vardır.
    Çok fazla arkadaşın sıkıntısını çözdüm ve çok fazla arkadaşa yardım ettim eskisi kadar online değilim ama yine devam ediyorum.

Donanım üzerine bilgim olmasına rağmen kız arkadaşıyla yaşadığı problemi çözdüğüm bir arkadaş ile antalya'ya tatile giderek görüştüm ve hala arar konuşuruz iyi bir dost kazandım..
    Forumda en çok PC bileşenleri ve bilgisayar toplama konularında faaliyet gösterdim ve düzinelerce arkadaşa sistem topladım.
    Topladığı bilgisayarı kuramayan bir kaç arkadaşın evine giderek satın aldığı sistemi topladım ve hiç birşey talep etmeden.. Çaylarını içtim arkadaşlık kazandım.
    Bu örnek gibi düzinelerce var emin olabilirsin..

Burayı inci-ekşi sözlük gibi görme çünkü biz burda aileyiz ve samimi bir aileyiz..

(Aramıza yeni katılanlar her ne kadar eski forum ortamını değiştirmiş ve konudan uzaklaştırmış olsada.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 6 Ağustos 2013; 0:01:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Biz burda dertleşiyoruz
    Biz burda bilgileniyoruz

Özetlemiş.. Yardımlaşıyoruz ve biliyoruzki bir problemimiz var ise bunu çözmek için kafa yoran yardım sever insanlar herzaman forumda vardır.
    Çok fazla arkadaşın sıkıntısını çözdüm ve çok fazla arkadaşa yardım ettim eskisi kadar online değilim ama yine devam ediyorum.

Donanım üzerine bilgim olmasına rağmen kız arkadaşıyla yaşadığı problemi çözdüğüm bir arkadaş ile antalya'ya tatile giderek görüştüm ve hala arar konuşuruz iyi bir dost kazandım..
    Forumda en çok PC bileşenleri ve bilgisayar toplama konularında faaliyet gösterdim ve düzinelerce arkadaşa sistem topladım.
    Topladığı bilgisayarı kuramayan bir kaç arkadaşın evine giderek satın aldığı sistemi topladım ve hiç birşey talep etmeden.. Çaylarını içtim arkadaşlık kazandım.

Burayı inci-ekşi sözlük gibi görme çünkü biz burda aileyiz ve samimi bir aileyiz..

(Aramıza yeni katılanlar her ne kadar eski forum ortamını değiştirmiş ve konudan uzaklaştırmış olsada.)

senin fikrin oyledir baskasi farkli dusunur belki forum bagimlilik yapmistir uyksuzluk ceker bir kac konuya yorum yapayim der odasina cekilir yazayim bir seyler insanlardan uzaklasir .v.s hemde olumlu taraflarida olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Biz burda dertleşiyoruz
    Biz burda bilgileniyoruz

Inci-eksi kendi icinde aile degil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Forum EN Eski Konular
    4 yıl önce açıldı
    DH 2023 GURUR TABLOSU [Ana Konu]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.