Şimdi Ara

DH Footstar Grubu(45 kişiyiz) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
29.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim üyelik eski, ilgilenmediğim için hesabı yeniden başlattım. Yine de oyuncu bakımından 0dan başladım. Bu arada takım arkadaşlarımla ilişkilerimi nasıl geliştirebilirim. Ve ileri dönük bir soru olsa da skiller maksimum 20mi oluyor yani 20den sonra o antrenmanı vermiyorlarmı?
  • 20 den sonra limitinin dolduğuna dahil sana uyarı görünüyor antremanda ama dikkat et bazen 19.5 olarak kalıyor o yüzden o uyarı gelmeden bitirme ...
  • 20 yapıp bir iki antrenman daha kasarsan skill mavi gözükür(ustalık gibi bir şey) bunuda ekleyeyim
  • O kadar bekledikten sonra yeni bir gmailden hesap açayım dedim öyle yaptım gmail birkaç saat sonra onaylandı ve ilki kabul edilmedi ekle benide

Mete Akkaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JinKazama -- 26 Ağustos 2008; 17:44:39 >
  • C ligindeki HUN takımına katıldım ... Mevkim ML Mete Akkaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: JinKazama

C ligindeki HUN takımına katıldım ... Mevkim ML Mete Akkaya

takım antrenmanı ne şu an?
  • teknik
  • quote:

Orjinalden alıntı: JinKazama

teknik

bence al antrenmanı. takım antrenmanına uy
  • Arkadaşlar takım antrenmanına uyuyorum. Haftada 1 kez eğlence vereyimmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PASATURK

Arkadaşlar takım antrenmanına uyuyorum. Haftada 1 kez eğlence vereyimmi?

moralin düşükse verilebilir ama takım arkadaşlarınla iletişeme geçersen eğlence vermene gerek kalmaz.

ayrıca eğlence antrenmanı verceksen evde dinleni seç. yok ben kız arkadaş yapayım falan deme bu genç yaşta :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkunited

quote:

Arkadaşlar takım antrenmanına uyuyorum. Haftada 1 kez eğlence vereyimmi?

moralin düşükse verilebilir ama takım arkadaşlarınla iletişeme geçersen eğlence vermene gerek kalmaz.

ayrıca eğlence antrenmanı verceksen evde dinleni seç. yok ben kız arkadaş yapayım falan deme bu genç yaşta :D

Ful iletişimdeyim. İptal edeyim ozaman eğlence antrenmanını...

Bu arada konu dışındaki tartışmalardan dolayı banlanıcam galiba birkaçgün sonra görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 27 Ağustos 2008; 3:10:20 >

• Ben haftada en az bir kere nğlence antremanı veririm,moralim %98'in altına düşmez..

Bence haftada en az 1 kere verilmeli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRar

Ben haftada en az bir kere nğlence antremanı veririm,moralim %98'in altına düşmez..

Bence haftada en az 1 kere verilmeli..

ben en son eğlence antrenmanını 11/10/07 (321 gün) vermişim. yenilmediğimiz sürece moral hiç düşmüyor benim. yenilincede öbür maça kadar moralim yükseliyor. ben kullanmıyorum eğlenceyi
  • Arkadaşlar mesela saat 00.00da ve 08.00 da değilde, 08.00 ve 16.00 da kondisyon antrenmanı versem bonus alabilirmiyim?
  • alırsın(tabi hatırladığım kadarıyla)

Kısa Pas özelliğim 11 oldu..Şu an takım antrenmanı kafa ama bırakmam ben bunu
  • slm bende yeni katildim benide ekle isim bahadır biryol.bi sorum olucak takim antremanlarina nasil katılcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganinho7

slm bende yeni katildim benide ekle isim bahadır biryol.bi sorum olucak takim antremanlarina nasil katılcaz?

bot takımdan çıkıp insan kontrolündeki takıma gir..sonra antrenman bölümünde üstte bir antrenman takvimi göreceksin..ordaki takivimin aynısını uygula ve özelliklerini daha hızlı geliştir
  • quote:

Arkadaşlar mesela saat 00.00da ve 08.00 da değilde, 08.00 ve 16.00 da kondisyon antrenmanı versem bonus alabilirmiyim?

Bonus almak için antremanı arka arkaya vermek yeterli. 00.00 - 08.00 veya 08.00 - 16.00 olması önemli değil.

Bu arada Romanya'nın Romanian Alliance takıma transfer oldum

Adaptasyonum sıfır. Acaba takım arkadaşlarımla eğlenmeye çıksam adaptasyonuma katkısı olur mu
  • Mevkim MRL oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macar Bomb

Mevkim MRL oldu

o nasıl oldu? oluyomuydu daha önce?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.