Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (464. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.920
Cevap
125
Favori
913.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Erdem bey,,problemi tam olarak anlatamadım sanırım,,sizin anladığınız manada,,değil,,hani basıp kaldırırken sesin kesilip gelmesi gibi şanzumandan ilgili değil,,bu pedala basarken ve bırkırken,,bi gıcırtı sesi gibi,,hanı telin yuvasında sürtünme sesi gibi,,bilmem anlatabildimmi,,teşekkürler,,selamlar,,
  • deep_man D kullanıcısına yanıt
    Bu ses pedaldan yada dediğiniz gibi telden de geliyor olabilir..Bakmadan dinlemeden yorum zor,Allah yolunuzu açık etsin inşaallah..Hayırlısıyla İzmir'e varınca hallolur inşaallah..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba. Yeni üyeyim 2004 model 1.2 EL 16v bi paliom var. Araç bugüne kadar hiç bir sıkıntı cıkarmadı 1 yıldır bende.Dün torpido gözünün içinde yer alan aydınlatıcının bulundugu kutudan ses geldiğini farkedınce biraz kurcaladım.kırılmış bende soketini aparatından cıkarmak ısteyınce lamba bir an yanar gibi oldu ve gitti.bu olaydan sonra sol on cam otomatiği ve teyip calışmadı ancak sol cam ve diğer elektrik aksam çalışıyor.sorum su olacak kısmı olarak sigorta atması olabilir mi ya da neden kaynaklanabilir çalışmaması cam acık kaldı 1 gundur..araç hakkında pek bilgim yok o yuzden sormak ıstedım.şimdiden teşekkurler
  • Arkadaşlar cevaplayabilecek kimse yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi amaçlıdır.

    Merhaba arkadaşlar birkaç hafta önce aracımın yağ eksilttigini motor blogunun alt kısmının heryeri yağ ile dolu oldugunu yazmıştım dün bir arkadaş vasıtasıyla bir ustaya gittim conta değiştirmek gerektiğini söyledi. Motor yıkama yapıldı ve conta değişimi yapıldı 100 TL hesap çıktı. Bilgilerinize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paliodes P kullanıcısına yanıt
    hocam hangi contanin değiştirildiğini biliyor musunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor contası herhalde bende tam anlamıyorum ama yağ sızdırıyordu motor yağı sürekli eksiltiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Resimdeki araç içerisinde olan sigorta kutusu, burada görüldüğü gibi sigortaların bazıları ters gibi.
    Bu sigortalarda yön olayı var mı, sanırım yok ama emin olmak istedim, birkaç sigortayı söküp geri takmıştım o bakımdan.

     DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ ''
  • Yön yok, sıkıntı olmaz. Güzel görünsün isterseniz araç kapalı iken hepsini aynı yöne çevirebilirsiniz.
  • Sigorta nasıl sökülür ben çıkartamadım zorlayinca kırılır falan diye bıraktım

    sağ ön kapı açık kaldığında yanan uyarı lambası yanmıyor sigorta atmış sanırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: y2101

    Sigorta nasıl sökülür ben çıkartamadım zorlayinca kırılır falan diye bıraktım

    sağ ön kapı açık kaldığında yanan uyarı lambası yanmıyor sigorta atmış sanırım

    Bununla sökülür. Çoğu sigorta kutusunda bulunur sigortaların yanında, Palio'da var mıydı hatırlamıyorum.


    http://www.aliexpress.com/item/Hot-sale-Universal-Blade-Fuse-Puller-Car-Automobile-Fuse-Clip-Tool-Extractor-for-Car-Fuse-Holder/32611235616.html?spm=2114.30010308.3.1.tUKAlQ&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_4_10037_10017_507_10032_401,searchweb201603_2&btsid=76a99124-4ca7-4597-84d6-6cfa400f4815
  • karatech kullanıcısına yanıt
    sağol hocam Allahtan zorlamamisim yoksa oraya zarar verirdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Mk1 Palio 1.6 16v klimali aracim var. Klimayi acinca motordaki borular buz gibi oluyor ama iceriye hava sogukla alakali bir ufleme yok. Bu aracta polen filtresi varmi varsa tam nerededir bilgi verirmisiniz. Kisin aldigimda yazin bakarim dedim artik sicaklar artti şu isi halletmem gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kolay gelsin sınavlardan dolayı uzak kaldım.kafama takılan olaylar yardımcı olursanız sevinirim çelişkideyim çünkü. araçta kaloriferi açtığımda işiklarda iken gaz kokusu içeri geliyordu. dediler beyin diyaframı gitmiş. beyni değiştirdim. dünde suyu tamamladım. zaten 2 haftada bir su ekliyorum yarım litre. ama farkettiğim olay şu su haznesine suyu ekledim kapağı kapamadım. gözlemledim haznenin etrafında köpüklenme oldu ve ısındıkça pıtır pıtır birşeyler kaynıyor gibi birde suyun rengi hep sarımsı üzerinde çom az bi yağ tabakası var gibi.yorum getirebilen varmı? üst kapak contası gibi düşünüyorum?
  • Tulgacan kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem sadece klima bakımı üzerine yoğunlaşmış bir sanayi ustasına göstermeniz bir kaç testten sonra teşhisi koyacaklardır
  • bekircatli38 B kullanıcısına yanıt
    İşaretler contanın yandığını gösteriyor,araç ilk çalıştırmada pıtırtı yapıyor mu ? beyaz duman atıyor mu ? çekişten düşme var mı ? hararet var mı ?

    bu belirtiler varsa zaman kaybetmeden hatta ve hatta hiç kullanmadan ustaya götürmelisiniz
  • karatech kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim, bende mini kargaburnu var onunla sökmüştüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekircatli38

    arkadaşlar kolay gelsin sınavlardan dolayı uzak kaldım.kafama takılan olaylar yardımcı olursanız sevinirim çelişkideyim çünkü. araçta kaloriferi açtığımda işiklarda iken gaz kokusu içeri geliyordu. dediler beyin diyaframı gitmiş. beyni değiştirdim. dünde suyu tamamladım. zaten 2 haftada bir su ekliyorum yarım litre. ama farkettiğim olay şu su haznesine suyu ekledim kapağı kapamadım. gözlemledim haznenin etrafında köpüklenme oldu ve ısındıkça pıtır pıtır birşeyler kaynıyor gibi birde suyun rengi hep sarımsı üzerinde çom az bi yağ tabakası var gibi.yorum getirebilen varmı? üst kapak contası gibi düşünüyorum?

    Kardes yedek su deposunun sokundaki ince hortumdan yedek su deposuna arac calisirken su akiyormu ona bak.Akmiyorsa makine ile radyator temizligi yapan biyere git radyatore kaynar basincli su ile temizleme yaptir. Arac devirdaim yapmazsa 3-5 dk calismada devirdaim olmayan su isinir surekli hararet gosterir yada 2-3 gunde bir hararet gosterir. Yanmayan conta icin yandi sanip 1000tl ye bosa conta degistirebilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuppie06

    Tavsiyem sadece klima bakımı üzerine yoğunlaşmış bir sanayi ustasına göstermeniz bir kaç testten sonra teşhisi koyacaklardır

    Bilgin yok yani anladim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,
    1.2 el 2001 model Palio aracım var. Ancak aracım 8V'mi 16V'mi bilmiyorum. İnternette de araştırdım fakat çok farklı yorumlar var. En iyi burada bilinir diye size sorayım dedim.
    Aracım 8V mi 16V mi yardımcı olabilir misiniz?
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.