Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (409. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.927
Cevap
123
Favori
954.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş
  • sanayideki fiyatları söylüyorum. yağ filtresi 10tl hava filtresi 7.5tl polen filtresi 7.5tl. toplam 25tl. adam senden 10tl de kargo parası alıyor. değmez sakın alma.
    ayrıca uymazsa sanayide dur ben bunu değiştirip geleyim diyemezsin adama iade edecem diye uğraşacan o sırada mecburen paranla alıp yaptıracan boş yere para ve zaman kaybı.
  • slmlr arkadaşlar,,bende dün 2003 1.2 8v sl klimalı @2 kapı hususi tek kapı palio ile aranıza katıldım,,ön takımı komple yaptırdım,, lpg sıralı atiker taktırdım,, fakat araç su eksiltiyor bir türlü bulamadım,,hortumları kontrol ettim,,hava almak için ü sibop olan metal parçayı değiştim,,(Çürümüş) ,fakat, yedek su deposundan motor ısınınca sıcak su atıyor bunuda kaputu açınca sildiğim yerler paslı su olmuş ordan anladım,,hararet gösterge devamlı 3.cü çizgide ,,fan normal çalışıp duruyor,, birde fren pedalı üzerine su damlıyor,,kronikmidir,,ve çaresi için yardımlarınızı beklerim,,saygılar hepinize,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep_man -- 14 Aralık 2015; 22:54:13 >

Orijinalden alıntı: deep_man

slmlr arkadaşlar,,bende dün 2003 1.2 8v sl klimalı @2 kapı hususi tek kapı palio ile aranıza katıldım,,ön takımı komple yaptırdım,, lpg sıralı atiker taktırdım,, fakat araç su eksiltiyor bir türlü bulamadım,,hortumları kontrol ettim,,hava almak için ü sibop olan metal parçayı değiştim,,(Çürümüş) ,fakat, yedek su deposundan motor ısınınca sıcak su atıyor bunuda kaputu açınca sildiğim yerler paslı su olmuş ordan anladım,,hararet gösterge devamlı 3.cü çizgide ,,fan normal çalışıp duruyor,, birde fren pedalı üzerine su damlıyor,,kronikmidir,,ve çaresi için yardımlarınızı beklerim,,saygılar hepinize,,

üstad benim su yolda birden boşaldı ve hararet göstergesi 4. çizgiye yaklaştığında farkettim. su kaçağı için şanzumanı indirip musluğu mu ne değiştirdi usta ordan kaçırıyormuş. eskiden bendede az az su eksiliyodu o birden boşalıp tam değiştikten sonra bidaha eksilmedi 3. hafta
    birde ön takım ne kadara maal oldu il neresi
    hayırlı olsun
    Salıncaklar,2 ad (Rotilller üzerinde) rot başları,2 ad kafa lastikleri 2 ad ,,motor takozları 2 ad. ön balatalar,arka fren ayarı, rot ayarı, + 150 tl işçilik toplam 470 tl tuttu,, saat giibi oldu,, yer izmir slmlr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kaya 77,,
    Salıncaklar,2 ad (Rotilller üzerinde) rot başları,2 ad kafa lastikleri 2 ad ,,motor takozları 2 ad. ön balatalar,arka fren ayarı, rot ayarı, + 150 tl işçilik toplam 470 tl tuttu,, saat giibi oldu,, yer izmir slmlr

bende 2005 dizel PALİO'm için izmir de sağlam işini iyi yapan ve kazıklamayan bir usta bakıyorum. yardımcı olur musunuz?

Orijinalden alıntı: kaya_577

Bende frenler hariç dediklerini yaptırcam :) izmirdeyim ustan nerde tanıdıkmı

ustam karabağlarda tanıdık,ve sanatkar,,randevulu çalışır,, herşeyden önce '' DÜRÜST '' tür ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep_man -- 15 Aralık 2015; 22:23:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

ben 1.4 palio hava filtresini 20 tl ye alıyorum ya bosch marka kazık mı yiyomuşum :)

Bosch olması durumu idare ediyor ama yinede pahali 10 tl ye alıyorum yağ filtresi de 10 tl marka opar

slmlr arkadaşlar,,bende dün 2003 1.2 8v sl klimalı @2 kapı hususi tek kapı palio ile aranıza katıldım,,ön takımı komple yaptırdım,, lpg sıralı atiker taktırdım,, fakat araç su eksiltiyor bir türlü bulamadım,,hortumları kontrol ettim,,hava almak için ü sibop olan metal parçayı değiştim,,(Çürümüş) ,fakat, yedek su deposundan motor ısınınca sıcak su atıyor bunuda kaputu açınca sildiğim yerler paslı su olmuş ordan anladım,,hararet gösterge devamlı 3.cü çizgide ,,fan normal çalışıp duruyor,, birde fren pedalı üzerine su damlıyor,,kronikmidir,,ve çaresi için yardımlarınızı beklerim,,saygılar hepinize,,

İlk olarak genleşme kabinin kapağını değiştir,kapak özelliğini yitirmiş olabilir basınç altindayken su kaçırır.
    Pedallarin oralara su damlama sebepleri kaloifer radyatörü veya hortumlarinda kaçak olabilir

• Bir dahakine opar alayım sonuçta bosvh ta 5000km de bitiyor opar da :) hem opar fiatın parçacısı olması lazımdı

Orijinalden alıntı: smhsyhn*34

quote:

İlk olarak genleşme kabinin kapağını değiştir,kapak özelliğini yitirmiş olabilir basınç altindayken su kaçırır.
    Pedallarin oralara su damlama sebepleri kaloifer radyatörü veya hortumlarinda kaçak olabilir

ilk işim kapak değişim olacak,,teşekkürler,,
    Aracı durdurup bırakıyorum tekrar bineceğim zaman rolanti çok düşük oluyor ve duruyor motor. Bende akü kutup başını çıkarıp beyin soketini çıkarıp takıyorum ve düzeliyor. Belli zaman sonra yine yapıyor aynı şeyi. Ve son zamanlar da artmaya başladı. Sorun nedir acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: kaya_577

Bende frenler hariç dediklerini yaptırcam :) izmirdeyim ustan nerde tanıdıkmı

ustam karabağlarda tanıdık,ve sanatkar,,randevulu çalışır,, herşeyden önce '' DÜRÜST '' tür ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum,,

arabayı yeni aldım ilk arabam. sol direksiyon körüğü patlak ve ön ısıtma bujileri kontrol ettirin uyarısı veriyor öncelikle onlara baktırmam lazım, sonrada genel bakımlar için sürekli gidebileceğim bir yer bakıyorum. burdan yardımcı olursanız sevinirim, diğer arkadaşlarda faydalanmış olur.
    Aracı durdurup bırakıyorum tekrar bineceğim zaman rolanti çok düşük oluyor ve duruyor motor. Bende akü kutup başını çıkarıp beyin soketini çıkarıp takıyorum ve düzeliyor. Belli zaman sonra yine yapıyor aynı şeyi. Ve son zamanlar da artmaya başladı. Sorun nedir acaba

Orijinalden alıntı: smhsyhn*34

Kapı takirdama olayini formdaki bir arkadaşın sayesinde çözdük.
    Kapının gergi demirinin kapiyla birleştiği civata yı sökuyorsun arasına ince keçe türü veya ince şamyel parçası koyuyorsun ses felan kalmıyor.
    Bu işlemi yapmadan önce her yolu denedim ,yagladim ama bir müddet sonra yine yapdi hatta parçayı değiştirdim yine yapdi en saglam yontem dediğim gibi 8 ay oldu tık yok 😊
    Öncesinde pat küt rezil ediyordu insanı

hocam detaylı olarak anlatabilir misiniz? resimli anlatımı vardı galiba forumda ama bulamadım

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.