Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (728. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (7 Mobil) - 1 Masaüstü7 Mobil
5 sn
46.964
Cevap
181
Favori
3.069.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• merhaba arkadaşlar.bende marea almaya karar verdim.bende 98 tipo sx var.bir arkadaşımda 2001 marea elx var.takas yapmaya karar verdik.mareanın kaputu ve sol çamurluğu değişmiş.lastikleri sıfır.100000kmde.sıralı sistem lpgli (atiker).12500 istiyor.fiyatı siz marea kullanıcıları fiyatı nasıl sizce.

arabayı kullandım.tipodan sonra çok güzel.ancak etrafımda herkes kesinlikle marea alma diye ısrar ediyor.fikirlerinizi yazarsanız sevinirim...

Orjinalden alıntı: kadir777

merhaba arkadaşlar.bende marea almaya karar verdim.bende 98 tipo sx var.bir arkadaşımda 2001 marea elx var.takas yapmaya karar verdik.mareanın kaputu ve sol çamurluğu değişmiş.lastikleri sıfır.100000kmde.sıralı sistem lpgli (atiker).12500 istiyor.fiyatı siz marea kullanıcıları fiyatı nasıl sizce.

arabayı kullandım.tipodan sonra çok güzel.ancak etrafımda herkes kesinlikle marea alma diye ısrar ediyor.fikirlerinizi yazarsanız sevinirim...

Marea pahalı gibi bence..
    Peki alma diyenlerin nedeni nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: avcihuan

quote:

Orjinalden alıntı: Kahmeta

quote:

Orjinalden alıntı: avcihuan

herkese ii akşamlar

@kahmeta zor oldu ama sonunda aramızdasın

hoşgelmişsin

Sağolasın avcihuan kardeşim,
    haklısın valla bayağı uğraştık

öteki tükkana da baktım

oldukça aktifsin maşallah

böyle devam etmeni temenni ederiz

EEEE öyleyimdir, üstelikte tatildeyiz ondan biras
    Daha çok göreceniz beni meraklanmayın avcım

• marea alma demelerinin ilk nedeni piyasada per tercih edilen bir araba olmaması.ancak bu benim için sorun değil.bana konforlu bir araç lazım.

ikincisi ise yedek parçasının pahalı olduğu.bu konuda bir fikrim yok.

üçüncüsü elektronik aksamında bir sorun çıktığı zaman çözümünün çok zahmetli ve masraflı olduğu.

(bunu marea kullanan bir arkadaşım söylemişti)

cevapladığınız için teşekkürler.

Ankarada mareasını satmak isteyen varsa görüşebiliriz.

marea alma demelerinin ilk nedeni piyasada per tercih edilen bir araba olmaması.ancak bu benim için sorun değil.bana konforlu bir araç lazım.

üçüncüsü elektronik aksamında bir sorun çıktığı zaman çözümünün çok zahmetli ve masraflı olduğu.

Piyasasının zayıf olduğu doğrudur, ama fiyatına göre en makul araçtır, parçası her araç kadar pahalıdır, kolay kolay masraf çıkarmaz yeterki temiz kullan. Benim önceki arabam 2000 model 1.6 tipo slx ie idi. Mareayı tercih ederim.. Zira çok dökülüyor tipo iyi bir araç olmasına rağmen..

• quote:

marea alma demelerinin ilk nedeni piyasada per tercih edilen bir araba olmaması.ancak bu benim için sorun değil.bana konforlu bir araç lazım.

Merhaba..
    Sevgili arkadaşım ilk önce dışarıdan gelen seslere hiç aldırış etme ağzı olan,bilende bilmeyende,kullananda kullamayanda yorum yapıyor.Sen kendi içinden gelen sesi dinle.Burda bukadar üye var.Okadar buluşma görüşme tanışma vs vs sırf bu Marea için yapıldı.Biz burası hariç kendimize özel bir site bile kurduk.
    Yedek parçası pahalı yok efendim çok yakıyor.Bunlar kuru sıkı palavra deli saçmaları.
    Biz biliyoruz biz biniyoruz.Bize güven kesinlikle memnun kalacağın bir araç.
    Sınıfındaki araçları bu fiyata zaten alamaz ve bu konforu bulamazsın.
    Gelelim 2. eline orada ağr gidiyor biraz.Neden buda Fiat'ın reklam ve pazarlama beceriksizliğinden(her araçta olduğu gibi malesef).Olsun zaten ucuza alıyorsun.Binici isen hiç bir sorun teşkil etmez.
    Eğer almaya kara verdiysende.Çok araştır kmsi az olsun değişen boya bakımlarına dikkat et.Alacaksanda ELX veya exculusıve modellerini tercih et(donanım olarak daha iyi yoksa diğer herşeyi aynı).
    Yazacaklarım bukadar içinden gelen sesi dinle.Herkez çok biliyor.
    Saygılar.....

Bu aracı tanımadan binmeden bilmeden yorum yapanlara

• işlem tamam kimse yok devriye bitti
  • Günaydın Marea ahalisi,

Sana da günaydın Abdullah´ım. Nasıl işlerin?
  • herkese günaydın arkadaşlar

akay oğullarının deiğigibi agzı olan konuşuyo marea bir ayrıcalıktır ben bu yaşa geldim binmediğim daha kısacası alıp satmadığım araç kalmadı marea hakkında yüzlerce yorum yaptılar yorum yapanlara diyorum binmişlermi bununla aynı sınıfta olan araçlarla karşılaştırmışllarmı yeni çıkan binek araçlardan hangisinde bu donanım konfor var bakmışlarmı bu araçları 1997 sinde bile şimdiki piyasada bunulunan araçlarda varmı bu donanımı kardeşim kulaktan dolma laflara aldanma bin bak ve yaşa rahatlığı konforu

ömründe şöför koltuğuna oturmayanlar bile yorum yapıyo bunlara itibar edersen içinden çıkamazsın kalbini sesini dinle burda o kadar kişi var ve daha binlercesi madem kötüd"e bu araçlar neden bu kişiler türkiyede parmak ısıracak kadar bir birine bağlılar araç hakkında yorum yapacak kişi önce binecek bu araca sonra yorum yapacak sabah sabah adrenalimi yükseltiler balonlucam kimse bu kişi gelsinde burda yorum yapsın boyunun lçüsünü verelim akıllansın kardeşim sen içinden gelen sese kulak ver selam ve sayğılar

• quote:

Orjinalden alıntı: mbaran

Günaydın Marea ahalisi,

Sana da günaydın Abdullah´ım. Nasıl işlerin?

sağolasın abi. iyi çok şükür. sen nasılsın?
  • güzel bir pazar gerçekten güneşi gördüm hemen daldım arabaya...önce bir güzel yıkadım sonra da içini temziledim...güneş vurdukça anıyordu her taraf bee.......kadir777 arkadaşların dediği gibi aldırma kimseye bizler gayet mutluyuz araçlarımızdan zaten bunun bir ispatı da buluşmalarda yaşadığımız güzel anlar ve paylaşımlar, eğer memnun olmasaydık kimse bir şeyler yazıp çizmezdi hep kötülerdik değilmi ya........
  • haa.. şimdi aklıma geldi bu arada kendime yakışan bir plaka ile şimdiki plakamı değiştirdim yakında Salı günü gibi Ankara semalarında mess42 nin 42'si yollarda olucak...bir şey sorcam bizim bu arka hoparlörler nasıl sökülür ve arka stopların dışıdaki kısım çıkıyormu?...bu Angaralı kardeşlerim nerde sitedde pek yoklar (seçkin ve apo hariç onları görüyorum da)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mess42 -- 3 Şubat 2008; 15:43:23 >

Orjinalden alıntı: mess42

haa.. şimdi aklıma geldi bu arada kendime yakışan bir plaka ile şimdiki plakamı değiştirdim yakında Salı günü gibi Ankara semalarında mess42 nin 42'si yollarda olucak...bir şey sorcam bizim bu arka hoparlörler nasıl sökülür ve arka stopların dışıdaki kısım çıkıyormu?...bu Angaralı kardeşlerim nerde sitedde pek yoklar (seçkin ve apo hariç onları görüyorum da)...

hoparlörü nasıl çıkaracağını söledim msn de abi. arka stoplarında dış kısmı çıkmaz, yapışık...
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.