Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (2307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
46.964
Cevap
181
Favori
3.052.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23052306230723082309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, aranıza katılmak istiyorum. Aracım 2001 model marea elx weekend. Sıfır dan bu güne bende. Kabul ederseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar, orjinal ngk oksijen sensörü takımı almıştım ebay den ama motor koduna yanlış baktığım için aracıma uymadı. Farklı motor kodlarına sahip marealara olacağını düşünüyorum. Resmini ekledim. 2 adet sensör var. OZA 532-A1 ve OZA 706-EE1. İlgilenen olursa görüşelim. ehkizilay@hotmail.com
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Arkadaşlar 2001 Marea elx otomatik vites aracım var. Araç 100 120 km hıza ulastıgında ayagını gazdan cekince vites boşa düşüyor gibi yapıyor. Bir kaç kez gaza asılınca boştaymış gibi yapıp aracı vurdurur gibi düzeliyor.Aynı sorunu yasayan arkadaslar varmı? Birde çok sık olmasada camlar kendi kendine inip çıkmaya basladı bir kac gündür.Yazılımsal bir problemmi sizce yoksa başka bir problemmi var? Yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkurler
  • Sa kardeşim rampalarda bayılma yapıyor. Normal. Sonuçta lpg bir benzin yada dizel kadar kuvvetli değil. Sorun yok yani sıkıntı yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergin han E kullanıcısına yanıt
    Kardeş aramıza alıp almama gibi birşeyimiz yok. Bilgi paylaşımı yapan herkes hoş gelmiş. Şimdiye kadar sizi hiç görmedim. Çok aradım sw marea temizini bulamadım. Sedan almıştım.

• kingger K kullanıcısına yanıt
    Sa kardeş. Vites konusunda bilgim yok. Böyle bir konununda geçtiğini de hatırlamıyorum. Cam kaldırma modülün var mı harici yoksa arka koltuğun altındaki beyinden mi kendin yaptın. Birde tüm camlarmı inip kalkıyo.

• gunsatgencoglu G kullanıcısına yanıt
    Aleyküsm selam, sorun bulundu, ateşleme bobini değişecek. İnternetten alıp kendim takacağım kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsatgencoglu

Sağolsun işbilmez ustalarımız varoldukça bizlere daha çok araba sattırır. 4 seneye yakındır bende marea kullanıyorum arızadan dolayı yaptığım masraf 150 tl yi geçmez. Hiçte satıp kurtulmayı düşünmedim. En büyük sorun işbilmez ustalar olsada doğan şahin fiyatına avrupa araç alan insanlar sonra bu araç çok sorunluymuş diyorlar. Ucuz etin suyu yavan olur. Gerisi size kalmış.

Hocam liberty var 2004 model.keyfe keder bakımı haricinde araca masraf yapmadım.bazen huylanıp götürüp tamirciye.niye akarı kokarı yok diye.maaşallah diyelim tek memnun olduğum aracım bu oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: AAcarol

MEvcut farları yeterınce aydınlatıcı gelmedı bana ya ampullerde sorun var ya da camlarda. Cok kör bırakıyor. Ancak sisler ile tatmınkar duzeye gelıyor.

Ben farları değiştirdim.depo marka merceksiz.ampullerde 100wattı zaten.kendim biraz hassas far ayarı yaptım.şimdi güzel memnunum.ilerde daha kaliteli ampuller takmayı düşünüyorum.far ayarı çok önemli aydınlatmada.

kardeş foruma yeni üye oldum haberim yoktu o yüzden. Araç iyi olunca ve piyasada para etmeyince satmak anlamsız oluyor. bide bunca yıl kullanınca satası da gelmiyor insanin. bu aralar komple sensör olayına girdim. tamamlarsam ful sıfır ayarına gelecek inş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır tamamı değil modulde yok yolda gidiosun durup dururken sol cam iniyor veya açık olan sağ cam kapanıyor şanzımana gelirsek tam anlayamamissiniz sanırım araç şehir içinde sorunsuz fakat uzun yolda boşa düşer gibi yapıyor sonra toparliyor istop eder gibi yapıyor sanki elektrik kesiyor vurduyorsun çalışıyor gibi ama gaza basınca araç boşta gibi bi kaç kez basınca gaza üst üste düzeliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gunsatgencoglu

kardeş bahsi geçen parça bulunmayan bir parça değil. fiat Malzemecilerinde var. İnternetten de alabilirsin
    http://www.kirazcioglu....sami-opar-718862636.htm

https://unluoto.com.tr/...oruklu-fiat-bravo-marea

İki sitede güvenli

teşekkürler, valla usta adapazarında bakmadığım yer kalmadı. bahsedilen sitede de stokta yok diyor, diğerinde ise resim bile yok. Sonuçta 2004 model arac. nasıl bulunmaz parçası kafayı yiyecem.. :)

• SAKIN ÇİN MALI BOBİN ALMA UCUZUNA KAÇMA BELLİ BİR SÜRE SONRA ATEŞLEMEYİ BİTİRİYO...
  • serial206 S kullanıcısına yanıt
    SAKIN ÇİN MALI BOBİN ALMA BELLİ BİR SÜRE SONRA ATEŞLEMEYİ BİTİRİYOR..
  • BENDE BU FORUMA YENİ KATILDIM.
    2004 MODEL EXCLUSİVE BEYAZ ARACIM VAR . KAZASIZ. 210 BİNDE .
    AYRICA BU BİNDİĞİM 4. MAREA NASIL BİR HASTALIKSA ARTIK.
    KRONİK OLARAK A DAN Z YE NE HASTALIĞI VAR BUNLARIN BİLİRİM .
    MEKANİK ATEŞLEME VE MOTOR LA İLGİİ SORUSU OLAN MERAKI OLAN VARSA SORABİLİR ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM.
    PARÇA İHTİYACI OLANI YÖNLENDİRİRİM..
    HERKESE HAYIRLI GÜNLER...
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Fee_06 F kullanıcısına yanıt
    Peki bobin için link verme şansınız varmı? Ben baktım ama onlarca model var. Hangisini alacağıma karar veremedim.

Son olarak kapı iç kol dayama yi nerden bulabilirim acaba? Ön sağ tarafın ki kırık.

• Ünlüoto ankara her nevi yedek parça bulunur ve ucuzdur. Genelde ordan alışveriş yapardım hiç sorun yaşamadım. Sırf fiat üzerine zaten tavsiye ederim

• Fee_06 F kullanıcısına yanıt
    Aramıza hoşgeldiniz öncelikle..bende yakın zamanda aldım aracı.kronik sorun stop etme ve silkeleme var..bi ustaya gösterdim boğaz kelebeği ama ellemem dedi,diğeri önce benzinde kullan sonra gel dedi..sorun şöyle: yolda giderken bi bakıyorum stop etmiş..bi kere stop ederse devamı geliyor ama başka günler sorun olmayabiliyor.normalde çok rahat çalışan araç stop ettikten sonra zorlukla ve ancak gaz vermemle çalışıyor..şüphelenmem gereken boğaz kelebeği mi yoksa krank sensörü müdür? araçta rölanti dalgalanması yok..diğer sorun ise 2 bin devirlerde gazdan ayağımı çekince silkeleme yapıyor..bunun için ateşleme bobinlerine mi bakılmalı? ben aracı bilgisayara bağlatmayı düşünüyorum.bu arızalar bilgisayarla tespit edilirmi? sonra bi de lpg sistemini gözden geçirteyim..
  • Başarılı bir çözümün en önemli adımı sorunu tespit etmektir. Sizde bunu başarmışsınız geriye sadece parçayı alıp takmak kalıyır. Tabi tespit doğru ise.

• serial206 S kullanıcısına yanıt
    Belediye otobüsüne binen abilerimiz var. Onlar hiç memnun değiller. İsmi lazım değil.

• 
Sayfa: önceki 23052306230723082309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.