Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.242.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fanatikliğe gerek yok 156 hele 159 varken gözüm başka görmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANDE -- 16 Şubat 2008; 14:40:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

Fanatikliğe gerek yok 159 hele 159 varken gözüm başka görmez

zevkler renkler tartışılmaz tabiki herkesin gönlünde bir aslan yatarmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geremy

quote:

kesinlikle hele şöyle 156 2.0 olsa 155 hp

• hazır kimse yokken yakıtlarıda yazayım bari.

**************DOBLO TAKIMININ YAKITLARI BURADA********

-geremy(1.4)************************ş.i=9 lt **********ş.d.=6,5-7,5 lt benzin
    -mustafasefa(1.4)********************ş.i.=7,8 lt********* ş.d.=6-6,5 lt lpg

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

-multijet(1.3)************************ş.i.=6,5-7 lt*******ş.d.=5-5,5 lt
    -burlipi(1.3)*************************ş.i.= ************ş.d.= mozotun bitmesini bekliyoruz. (ARTIK BEKLİMİYORUZ BİTMEYECEK SANIRIM DİREK POMPAYA BAĞLI SANIRIM.)
    -2008 doblo premio(1.3)***************ş.i.=8,1**********ş.d.=???????
    -doblodoblo(1.3)**********************ş.i.=6,5-7,5 lt*****ş.d.=5,8 lt
    -malit69(1.3)*************************ş.i.=8,3 lt********ş.d.=6,5 lt
    -barisx3(1.3)*************************ş.i.=5,8-6lt*******ş.d.=5,5 lt
    -yüxel(1.3)*************************ş.i.=6,4-7,1 lt*****ş.d.=5,3-5,8 lt
    -ahakan01(1.3)*********************ş.i.=6,8 lt*********ş.d.=6,0 lt
    -active691(1,3)*********************ş.i.=5,8 lt*********ş.d.=6,9 lt

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

-doblojtd(1.9)****************************ş.i.=7,5 lt********ş.d.=5,5-6 lt
    -rewhard(1.9)***************************ş.i.=7,2 lt *********ş.d.=4,7-4,8 LT

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geremy -- 16 Şubat 2008; 14:49:14 >

• quote:

quote:

quote:

kesinlikle hele şöyle 156 2.0 olsa 155 hp

o araç hakkında fazla bir bilgim yok tek bildiğim onu kullanan başka araça binemiyor.

• quote:

http://www.kanalvip.com.tr/haber_detay.asp?ID=25220&baslik_id=22

Ticari araç satışındaki patlama nedeniyle Ulaştırma Bakanlığı, bu araçlara kullanan tüm sürücülere Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu getirdi. Panelvan aracı bulunan sürücülerin 25 Şubat 2008'e kadarn K2 belgesi alması gerekiyordu. Bu tarihe kadar belge almayan sürücüler 5 bin YTL para cezasıyla cezalandırılacaktı.
    Ulaştırma Bakanlığı'nın yeni düzünlemesi yargıya takıldı. Danıştay 10. Dairesi, Karayolu Taşıma Yönetmeliği'nin K2 belgesini arama şartını iptal etti.

tümüyle iptal ederler umarım,bizde rahat nefes alırız

• inşallah iptal olur rahatlarız vallahi daha doblonun tadını alamadım

en çok istediğim karlarda oynamak doblo ile süper zevk veriyor kışın doblo içi sıcacık mis gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabate -- 16 Şubat 2008; 16:22:35 >
  • quote:

http://www.kanalvip.com.tr/haber_detay.asp?ID=25220&baslik_id=22

birader maalesf bu haber gerçeği yansıtmıyor ; burada danıştay 10 nuncu dairesinin iptal ettiği dediği k2 belgesi değil, danıştay src belgesini iptal etti bu kanaldaki arkadaşlar 2 olayı birbirine karıştırmışlar
  • slm arkadaşlar benım 1.3multıjet bu gunlerde motorun oradan şırıltı gibi, bir ses yapıyor kayıştanmıdır nedir anlamadım ama 1haftadır ses kesilmedi acaba ıslanmışmıdır .böyle bir ses duyan varmı servise gitmeye değermi araç 10.000 olmak üzere .....2007modelnot daha önceden 10.000bakımı yapılmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trpremıo -- 16 Şubat 2008; 16:40:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burlipi

quote:

hazır kimse yokken yakıtlarıda yazayım bari.

**************DOBLO TAKIMININ YAKITLARI BURADA********

-burlipi(1.3)*************************ş.i.= ************ş.d.= mozotun bitmesini bekliyoruz. (ARTIK BEKLİMİYORUZ BİTMEYECEK SANIRIM DİREK POMPAYA BAĞLI SANIRIM.)

hehhe
    valla hesaplamadım ben ama şöle söliim
    deponun yarısındaydı aldığımda 270-280 km. kadar yaptım
    daha ısık yanmasına az bişey vardı yanmıyodu
    ondan sora ne kadar gider bilmem
    biraz fazla yakmış olabilir
    kullandığımız yollar genelde bayırdı ve devirli kullandık baya
    hesaplayın işte gerisini ne kadar yaktıını

lazım değil zaten yeterli bilgileri arkadaşlar verdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: trpremıo

slm arkadaşlar benım 1.3multıjet bu gunlerde motorun oradan şırıltı gibi, bir ses yapıyor kayıştanmıdır nedir anlamadım ama 1haftadır ses kesilmedi acaba ıslanmışmıdır .böyle bir ses duyan varmı servise gitmeye değermi araç 10.000 olmak üzere .....2007modelnot daha önceden 10.000bakımı yapılmıştı...

ıslaklıkla ilgili olduğunu sanmıyorum dediğin sesin muhtemel gelme yerleri subablar ve bilyalardır
    servise göstermen doğru olur.
  • quote:

quote:

slm arkadaşlar benım 1.3multıjet bu gunlerde motorun oradan şırıltı gibi, bir ses yapıyor kayıştanmıdır nedir anlamadım ama 1haftadır ses kesilmedi acaba ıslanmışmıdır .böyle bir ses duyan varmı servise gitmeye değermi araç 10.000 olmak üzere .....2007modelnot daha önceden 10.000bakımı yapılmıştı...

ıslaklıkla ilgili olduğunu sanmıyorum dediğin sesin muhtemel gelme yerleri subablar ve bilyalardır
    servise göstermen doğru olur.

bencede servis

• quote:

Orjinalden alıntı: multijet

inşallah iptal olur rahatlarız vallahi daha doblonun tadını alamadım

en çok istediğim karlarda oynamak doblo ile süper zevk veriyor kışın doblo içi sıcacık mis gibi

aklıma getirme be kardeş bende daha doyamadım ondan ayrılamam

• quote:

bizimkindede tısss tıssss diye bi ses vardı ısınınca geçiyor ustaya sordum soğukkun yapar dei sorun yok

geremey vallahi benim isteğim şöyle karlarda doblo ile oynamak şimdi dua ediyorum kar tutsun diye şuan zaten istanbul da baya bi kar yağıyor birde 4 adet kış lastiğide var süper oolacak

2 sene önce terkos da bi kar yağmıştı ozaman böyle bi yerleri temizledik ve arabanın önüne yığdık bi yarım metre bişey oldu yemin ederim o karları n üzereine çıktı beni çok şaşırttı onun için çok istiyorum doblom ile karlarda gezmeyi

• değişik fantazilerin varmış
  • evet vardır çok seviyorum doblo ile arazide gezmeyi çok zevkli oluyor
  • muLtiJet istediğin kadar kar yağarda yapmak istedikLerini yaparsın ...............şimdiden koLay geLsin....
  • quote:

şıkırtıysa eyer supapLardır ama uhuLtu ise ozamn biLyaLArdan yapar......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fdd24

quote:

şıkırtıysa eyer supapLardır ama uhuLtu ise ozamn biLyaLArdan yapar......

teşekkürler arkadaşlar hava düzelsin beylikdüzü birmoda giderim....görüş bildiren arkadaşlar ilginize tekrar tşk....
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.