Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.241.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • droll sağol yuarın müsait olursam bakarım

toluklu hayırlısı inşallah satarsın

fiyatı uygunmuş arabanında maşşallahı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: sami947

ii geceler takım
    dün ön balatalarımı değiştirmek için sanayiye gittim
    çiftini 30 ytl ye alıp değiştirttim..tekerleri yerinden ancak çekiçle vura vura çıkarabildik ilk defa böyle bir şey gördüm yolda patlasa teker orada kalacaktım demekki..acaba daha ilk sökülmesinden dolayı mı anlayamadım.
    arka tarafın sallama olayı ile ilgili makasçıya gittim arka taraflardaki amortisörlerimi değiştirmek gerektiğini söyledi.. bu hafta tatile çıkacağız tatilden dönünce yaptıracağım yorumlarımı sizlerle paylaşacağım
    tekrar iyi geceler

uzun süre sökülmediyse zor sökülür o yüzden lastikçiler tekme atar yada çekiç kullanırlar sökülmüyorsa genelde tekmeliyorlar

• doblo takımı hayırlı geceler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: multijet

droll sağol yuarın müsait olursam bakarım

toluklu hayırlısı inşallah satarsın

fiyatı uygunmuş arabanında maşşallahı var

ben bu akşam özdilekten aldım araç şampuanım bitmişti(turtle marka cilalı şampuandı ve harika parlıyordu yıkadıktan sonra) metroyada gidemedim bir türlü
    bunu buldum ve aldım artık metroya gidene kadar idareten kullanırım

ayrıca soldaki lastik parlatıcı bende yine turtle nin plastik parlatısı var ama lastik te istediğim parlaklığı vermiyor ama iç ve tamponda harika parlatıyor

bakalım bu ürünlerden memnun kalırsam kullanmaya devam ederim sonuçta 3 te 1 fiyatına

olmazsa turtle ye devam

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

• grande formula-1 in cilasını ve parlatıcısını bir kaç yıldır kullanıyorum hesaplı ve iyi ben memnunum inşallah sende memnun kalırsın.

bunu gördüm biraz önce bir göz atın.
    http://www.tuvturk.com.tr/index.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: geremy

grande formula-1 in cilasını ve parlatıcısını bir kaç yıldır kullanıyorum hesaplı ve iyi ben memnunum inşallah sende memnun kalırsın.

bunu gördüm biraz önce bir göz atın.
    http://www.tuvturk.com.tr/index.asp

bakalım yarın fırsatım olursa denicem umarım iyi parlatır
  • ben vallahi cilaları filan özel boya korumalı yaptırıyorum şapuanıda hangisi varsa calalı olanından alıyorum

iyi geceler doblo team
  • quote:

Orjinalden alıntı: multijet

ben vallahi cilaları filan özel boya korumalı yaptırıyorum şapuanıda hangisi varsa calalı olanından alıyorum

iyi geceler doblo team

senden yeni buluşlar bekliyoruz polen filtresi lastik gibi
  • bu çizik olayından kimse benim kadar çekmemiştir önceki arabam H 100 ün sağ yanını arka kapağını daha 1 haftalık olmadan boydan boya çizdiler hemde 8 10 yerinden en sonunda boyatmak zorunda kalmıştık hatta arka kapağı boyatmamıştık onuda en son 2 sene önce kaza yapınca boyatmıştım memleket bu tip babası belli olmayan insan kılıklı sürüngenlerden servet düşmanlarından dolu
  • arkadaşlar bizde 1.9 multijet doblo var perşembe günü uzun yola çıkıcaz en ekonomik nasıl gidilebilir ilk uzun yolumuz olcak dobloyla kaç bin devir ve hızda gitmemizi tavsiye edersiniz.birde lastik havalarını kaç basmak gerekiyor arabada 5 kişi ve 2kişi sayılabilecek kadar yük olcak.birde uzun yola çıkmadan yapılabilcek başka neler vardır şimdiden teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isorc -- 23 Temmuz 2008; 0:14:35 >
  • İSORC İLK ÖNCE HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLERİM.

yola çıkmadan tüm evrakların eksizsiz olsun
    lastik havalarına bakıt
    hava filitreni temizle yada değiştir.
    yağını-suyunu kontrol et.
    en ekonomik sarfiyat için 90 km/ hızı geçmemeye çalış.
    bu arada dönüşde doblo takımınıda bekleriz.
  • Türkiye benzinde rekor kırıyor
    Artan petrol fiyatlarına paralel olarak yükselen benzinin litresi, dünya genelinde, düşük İran'da satılırken Türkiye'deki fiyatı ise İran'daki fiyatın yaklaşık 30 katı.
    Küresel düzeyde artan petrol fiyatlarına paralel olarak yükselen benzinin litresi, dünya genelinde, 0,11 dolar ile en düşük İran'da, 2,92 dolar ile de en yüksek Türkiye'de satılıyor.

Dünyanın ikinci büyük petrol tüketicisi konumunda olan Çin'de benzin ve dizel fiyatları geçen ay yüzde 18 oranında arttı. Benzin fiyatlarına Hindistan, haziran ayının ilk günlerinde yüzde 11, Vietnam ise yüzde 31 zam yaptı.

Dünyanın en büyük benzin tüketicisi konumunda olan ABD'de ise yüksek benzin fiyatları sürücüleri yola çıkmaktan alıkoyarken, yaz mevsimine rağmen tüketici alışkanlıklarının değişmesine neden oldu.

BUGÜN

• Kırsal motorin ve kalorifer yakıtında indirim
    Kırsal motorinin perakende satış fiyatında litrede 9 YKr, kalorifer yakıtının perakende fiyatında litrede 7 YKr indirim yapıldı.
    AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, yeni ayarlamayla, kırsal motorinin litre fiyatı Ankara'da 3,22 YTL'den 3,13 YTL'ye, İstanbul-Avrupa yakasında 3,19 YTL'den 3,10 YTL'ye, İzmir'de ise 3,18 YTL'den 3,09 YTL'ye düştü.

Kalorifer yakıtı olarak kullanılan 4 numaralı fuel oilin perakende satış fiyatı ise Ankara'da 2,24 YTL'den 2,17 YTL'ye, İstanbul-Avrupa yakasında 2,20 YTL'den 2,13 YTL'ye, İzmir'de 2,19 YTL'den 2,12 YTL'ye indi.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösteriyor.

Bazı dağıtım şirketlerinin Ankara, İstanbul ve İzmir'de geçerli kırsal motorin ve kalorifer yakıtı fiyatları, öncekiyle karşılaştırmalı (litre/YTL) olarak şöyle:

. ANKARA İSTANBUL-AVR. İZMİR

. ------ -------------- ----------

Kırsal motorin Eski Yeni Eski Yeni Eski Yeni

------------- ------ ----- ------ ----- ------ ------

BP-OPET 3,22 3,13 3,19 3,10 3,18 3,09

Fuel oil 4

---------

OPET 2,24 2,17 2,20 2,13 2,19 2,12

BP 2,24 2,17 2,20 2,13 2,22 2,15

• Herkese iyi forumlar ...
    Babama 2009 model granit gri 1.3 multijet doblo dynamic aldık.
    Aracı 4 ağustosta teslim alıcaz.Kasko hediyelisinden.
    Dikkat etmemiz gereken neler var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Ayrıca 10.000 km bakımından önce servise gitmemiz gerekiyormu???(kontrol amaçlı falan)
  • doblonuz hayırlı olsun iyi bir seçim yapmışsınız.
    ilk aldığınızda dikkat etmeniz gereken husus eurodizel almanız.zaten opetle anlaşmalı size kart verirler gereken açıklamayı yaparlar.4-5 bin km olunca bir servise gidip yağına falan baktırırsınız.(servis gelmeniz gereken süreyi söyler)
    rodaj süresi yok sayılsada ilk km lerde çok yüklenmeyin özelliklede ağustos sıcağında hararet falan yaptırmayın
    yakıt ilk sıralar yüksek olur tam yakıtın oturması 5000 hatta dediklerine göre 8-10 bin km yi bulabilir.
    doblonuzu teslim aldıkdan sonra en önemli şey doblo takımına üye olmaktır bekleriz.:)))))))
    doblonuza iyi günlerde güle güle binersiniz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geremy -- 23 Temmuz 2008; 6:15:28 >
  • günaydın doblo takımı hayırlı sabahlar.
  • GÜNAYDIN TEAM
  • Günaydın team
  • Günaydın takım..

geremy Dükkanı açmısında çayı koymamışsın neyse ben koydum çayı.

Birazdan demleriz bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 24 Temmuz 2008; 8:34:49 >
  •  .DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

Nasıl makina
  • 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.