Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (1237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.234.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12351236123712381239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Master_Evil

2006 model 1.3 multijet (2. kasa olanı) uzun yolda araç en az ne kadar yakacak diye ölçeceğim hangi hızla gideyim 90mı 100mü 110mu?

benimkide 2007 model 1.3 ben en düşük değeri 80 km de yakaladım ama uzun yola gidiyorsan bitmiyor 80 km ile :)
  • 80 çekilmez ya 160la gitmek varken
  • kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar,Allah sevdiklerinize birlikte nice kandiller geçirmeyi nasip etsin.
  • kandiliniz mubarek olsun
  • Merhaba Arkadaşlar;
    2006 Doblonun Tavan anteni nasıl sökülüyor? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
  • arkadaşlar 1.4 95 hb benzinli dynamıc doblo almayıdüşünüyorum bu araç nasıl ayrıca bu motorun hiç tutulmadıını duydum sizce nasıl kullananlar var mı?
  • Selam arkadaşlar.
    Babama, 2005 model, 1.3 multijet, 70bin km'de doblo aldık. Araç tek yan kapılı ve hususi olarak ruhsatlı. Bizimkiler zaten sadece oraya buraya gitmek için kullanacaklar. Çok istedikleri, ferah ve rahat olduğu için Doblo'yu tercih ettiler.
    Babam bir önceki arabasını 16 yıl kullandı ve sadece 95bin km yol yaptı bu sürede ancak sattığı Doğan'ın üstüne kurduğu bagaj bile yetersiz geliyordu. Bu doblo'yu yine aynı şekilde kullanacaktır.
    Ne dersiniz, acaba iyi bir tercih mi yaptık 1.3 doblo ile? Bizimkiler için beygirin, torkun bir önemi yok. Tüplü Doğan kullandılar yıllarca ne de olsa.
  • arkadaşlar şunu gördünüz mü doblonun reklam kampanyasında yer alma şansı var: http://www.turkiyedengenisaileler.com/ doblo projesi bu.
  • Selam Takım..

2008 1.3 MJeT Premio aracıma Lastik almayı düşünyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Bu başlık forum olmaktan çıkıp dert yanma sayfası olmuş. Herkes soru soruyor, 1 tane cevap veren yok.

Değiştirme: cevap alamamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla -- 17 Ağustos 2010; 0:27:54 >
  • Yeni Doblo 2010 alacaklar bir daha düşünsünler

Bizde iki adet 1.3 ltd multijet 2010 Doblo Elegance araçlar aldık. Fiat'ın Türkiye ve İtalya temsilciliklerine broşürde yazan yakıt değerlerini yakmadığını ilettik. Araçlarımızı yakıt testine tabi tuttular. Test esnasında klima ve camlar kapalı 88 km süratle düz yolda gaz kesmeden 100 km kadar yol yapıldı. Onlar bile araca 7.1 lt yaktırdılar. Aracın içinde olmamıza rağmen raporlarına en düşük değer 6.8lt yazdılar. Bence bukadar küçük bir motorlu aracı almak hata diye düşünüyorum. Aracın kasası çok büyük ve çekmiyor. Araçları değiştirmeyi teklif ettik ama takas indirimi ile alıp araç satmayı önerdiler. Bence bu araçta mühendislik hatası var. Alacaklar bir daha düşünsün bence. Biz aldandık siz aldanmayın.

1500kg ağırlık + Yüksek bir kasa + 1.3lt çekmeyen bir motor = 50NC kamyon gibi bir yakıt tüketimi

• @exbermuda bence bu iddiana aksi yanıt verecek birçok arkadaş çıkacaktır. söylediğin test sonuç itibariyle asla güvenilir bir test değil. teorik sonuçlar getireceği başından belliymiş, bırak 7.1 olmasını 4.1 bile çıksa teorik değer derdim çünkü trafikteki sarfiyatıyla, test platformundaki sarfiyatının aynı olmayacağı açık..
    motor hakkında söylediğini de gerçekci bulmuyorum, ilk defa kullanılan bir motor değil ki bu, kaçıncı kuşak 1.3 motor kullanılıyor, üstelik her kuşakta geliştirilerek geliyor...

Önemli Not: 1.3 Doblo sahibi ya da Fiat bayisi veya Teknik Servis değilim. Yazdıklarım kişisel görüşlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exbermuda

Yeni Doblo 2010 alacaklar bir daha düşünsünler

Bizde iki adet 1.3 ltd multijet 2010 Doblo Elegance araçlar aldık. Fiat'ın Türkiye ve İtalya temsilciliklerine broşürde yazan yakıt değerlerini yakmadığını ilettik. Araçlarımızı yakıt testine tabi tuttular. Test esnasında klima ve camlar kapalı 88 km süratle düz yolda gaz kesmeden 100 km kadar yol yapıldı. Onlar bile araca 7.1 lt yaktırdılar. Aracın içinde olmamıza rağmen raporlarına en düşük değer 6.8lt yazdılar. Bence bukadar küçük bir motorlu aracı almak hata diye düşünüyorum. Aracın kasası çok büyük ve çekmiyor. Araçları değiştirmeyi teklif ettik ama takas indirimi ile alıp araç satmayı önerdiler. Bence bu araçta mühendislik hatası var. Alacaklar bir daha düşünsün bence. Biz aldandık siz aldanmayın.

1500kg ağırlık + Yüksek bir kasa + 1.3lt çekmeyen bir motor = 50NC kamyon gibi bir yakıt tüketimi

KULLANMADAN KULLANMAYA FARK VAR 1,3 MULTİJET ÖDÜL ALMIŞ MOTOR BELKİDE SİZİN ARABALARDA SORN VARDIR YADA KULLANAN KULLANAMIYORDUR ARABAYI DİNLİYEMİYORDUR

• quote:

Orijinalden alıntı: exbermuda

Yeni Doblo 2010 alacaklar bir daha düşünsünler

1,3 motorlo fiat dobloyu uzun zamandır kullanıyorum sorun çıkartmadı o kasayla eski kasaların arasında agırlık farkı çok olmasa gerek

• arkadaşlar önceden ben bu konuya üyeydimde üye listesi kaçıncı sayfada
  • Alınık camlı koltuklu doblo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

arkadaşlar önceden ben bu konuya üyeydimde üye listesi kaçıncı sayfada

yok galiba
  • selamlar doblo 1.9 jtd ve d modelleri arasında ne fark var? Bir yakınım aldı da klimasız 2002 model devir saati yok 1.9 dizel ama hangi model tam bilmiyoruz..Bir de bu modelde km sıfırlama var mı? Km sıfırlanmıyormuşta..
  • Ford ile ilgili sorularınız olursa bir yere üye olmanıza gerek yok forumun Ford kısmına gelin mutlaka cevap verilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

selamlar doblo 1.9 jtd ve d modelleri arasında ne fark var? Bir yakınım aldı da klimasız 2002 model devir saati yok 1.9 dizel ama hangi model tam bilmiyoruz..Bir de bu modelde km sıfırlama var mı? Km sıfırlanmıyormuşta..

hocam eski kasayı bilmiyorum ama 2006 modelde yol bilgisayarı düğmesine basılı tutuyorsun sıfırlanıyor, belki yardımı olur
  • 
Sayfa: önceki 12351236123712381239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.