Şimdi Ara

DH Eliptik Bisiklet Kullananlar Fan Club (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
225
Cevap
18
Favori
98.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • avdamla kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, evet bu cihaz manyetik. Sıfır ses. Zaten zorluğu basamak basamak arttırırken manyetik bir zırıldama çıkarıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ihkelektrik

    Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır eliptik bisiklet araştırması yapıyordum hb den dynamic e18 model manyetik eliptik bisikleti aldım , daha gelmedi kargo kullandıkça buradan yazarım



    Daha önce bu modeli kullanan oldumu

    https://www.hepsiburada.com/dynamic-e18-manyetik-eliptik-bisiklet-seleli-pm-sporv1dybse
     DH Eliptik Bisiklet Kullananlar Fan Club
     DH Eliptik Bisiklet Kullananlar Fan Club
    Hocam ne yaptınız? Bisikletten memnun musunuz? Ben de bu bisikletten düşünüyorum.92 kg yim şu an. Tavsiye eder misiniz? Ürün saglammi? Yoksa bir senede dağıldı mi?
    Teşekkürler




  • Arkadaşlar merhaba;
    Ben de çoğunuz gibi spora hevesle başlayıp, sonrasında amacıma ulaşamadan pes ediyorum. Yıllardır göbeğimden mutsuzum. Üç kez spor salonuna yazıldım; ama birkaç gün gidip bıraktım. Çeşit çeşit spor aletlerine paralar harcadım. Ama gerisini getiremedim ne yazık ki. Sonunda bir spor aleti çok içime sindi. Epey araştırdım ve dün salonumun ortasına yerleştirdim. Eliptik Bisiklet. Bugün ilk çalışmamı yaptım:
     DH Eliptik Bisiklet Kullananlar Fan Club

    Eliptik bisiklet kullananlar olarak; her gün ne kadar çalışmalar yaptığımızı paylaşırsak ve gelişimlerimizi takip edip birbirimizi motive edersek birbirimize faydamız olur diye düşünüyorum. Benim çok güzel planlarım var. Sabahları her zamankinden 1 saat önce uyanıp eliptik bisikletle çalışmayı, duş alıp kahvaltımı yapmayı düşünüyorum. Yediklerime de dikkat etmeyi. Birbirimize spor arkadaşı olalım.

    Birbirimizin çabalarını anlık olarak gördükçe şevkleniriz. Özel mesaj yoluyla telefon numaranızı gönderirseniz grubumuzu kurarız bir an önce. Mail adresime de gönderebilirsiniz: pookitom@gmail.com




  • Merhabalar. Dynamic marka r102n modeli eliptik bisiklet kullanıyorum. Ekran çalışmamaya kalori zaman vs saymamaya başladı. Bilgisi olan var mı?

    Teşekkür ederim şimdiden..
  • Boyum 186, evdeki eliptik bisiklet kisa kaliyor da ikinci el almayi dusunuyorum. Boyuma uygun model onerir misiniz?
  • Can-KSK kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bu cihazı almayı düşünüyorum. Memnun musunuz? Hiç ses yapıyor mu
  • Chamsky C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Cihazdan oldukça memnunuz. Eşim de ben de severek kullanıyoruz. Bluetooth üzerinden Android telefona da bağlanıyor. Eğitim koçu gibi bir uygulaması mevcut. Tempo yükleme-azaltma vb. her şeyi ayarlıyor. Planı, programı tutuyor kendisi.
    Biz memnunuz, hiç bir sıkıntısı çıkmadı şükür. Ayrıca manyetik olduğu için sıfıra yakın sesi var.
  • Arkadaşlar merhaba, elimde Voit AT 300 model eliptik bisiklet var. Yalnız bir sorunum var. Hangi moda alırsam alayım bisikletin sertlik ayarını değiştiremiyorum. 1. seviyede de aynı 14. seviyedede aynı sertliği veriyor. Bisikleti pil ile kullanıyorum, adaptörü yok. Geçenlerde pil düşük uyarısı vermişti. Acaba sertliğini ayarlamaması düşük pilden kaynaklı olabilir mi? daha önceden böyle bir sorun yaşayan oldu mu, ne önerirsiniz?
  • Arkadaslar mrb. Domyos el520 aletimde arka tarafta pedalin baglandigi gobekten ilk başta tık tık diye ses geliyordu simdi gicirdiyor. Vidalarini sokup tekrar sıktım ses daha çok artti. Yaşayan oldumu bu sorunu?

     DH Eliptik Bisiklet Kullananlar Fan Club

     DH Eliptik Bisiklet Kullananlar Fan Club



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan536 -- 20 Mayıs 2020; 1:3:38 >




  • aslan536 kullanıcısına yanıt
    Bu ses sorunu EL520 modelinin sayfasında da bir çok kullanıcı tarafından dile getirilmiş. Sanki kronik sorunlu bir model.
    Ben sırf bu şikayetlerden dolayı el120 siparişi verdim.
  • El120 de disk agirligi 6 kgdi sanirim. Biz biraz cüsseliyiz hafif kalir diye 520 almistik. Bayramdan sonra servisine başvuracağim bakalim ne diyecekler.
  • İlkerA. İ kullanıcısına yanıt
    merhaba, el120 modeli nasıl memnunmusunuz, ses var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elliyedi

    merhaba, el120 modeli nasıl memnunmusunuz, ses var mı?
    Ne yazık ki Decathlon siparişimi stok hatası sebebiyle iptal etti.
  • Bende domyos el 520 aldım. 1 hafta oldu memnunum. Antreman programi ve soguma hareketleri hakkinda bir sayfa olmali bu grupta.
  • aslan536 kullanıcısına yanıt
    Ses yerdeki parkeden geliyor olabilirmi aletin yerini degistirip denedin mi
  • Denedim. Altina mat koydum yine ses yapti. Sağ pedalla alakali yuklenmezsem sag pedala ses kesiliyor. Servis gelsin yazarim neden kaynaklandigini
  • malum karantina durumundan dolayı ben de alayım bir tane dedim, artık spor salonuna gitmek çok zor olacak benim için. internette fiyatları görünce şok oldum, 3 ay önce 600 lira olan bisikletler şu an 1500 e satılıyor. tam bir fırsatçılık söz konusu.

    decathlon'da fiyatlar normal fakat ürün kalmamış görünüyor.
  • 1 haziranda stok yenilenir mi acaba? Domyos eliptik bisiklet almayi dusunuyorum, koltuklu olsa tadindan yenmezdi ama iki kati fiyatlara satiliyor o da..
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Tekrar stoklara girdi bu akşam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İlkerA.

    Tekrar stoklara girdi bu akşam.
    valla küstüm hocam eliptiğe :D gidip baktım teşhir ürünü diye sattıkları ürün savaş görmüş moddaydı pek güvenemiyorum, şimdilik yürüyüşe çıkıcam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.