Şimdi Ara

DH-Dota2 Yeni Başlayan Arkadaşlar için Rehber/Soru-Cevap (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
5
Favori
6.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kırkbeş

    Amacınız oyunu iyi öğrenmekse bol bol 1v1 atın.Pub gamelerden uzak durun puan kazanıp kaybetme olmadığından oyunu pek umursamazlar ayrıca 3-4 kişilik arkadaş grupları oyunu size zehir eder.

    Anladım hocam,
    1vs1 akşam deneyim, peki bu mod' da rakip hero ile savaş ne zaman oluyor, belli bir level' dan sonra mı yoksa normal oyunda olduğu gibi lane mücadelesi akışında mı gerçekleşiyor.
  • Yeni baslayan arkadaslar oyuna cok sık giremiyorum ama gün kararlastirip birlikte girebiliriz bildiklerimi sizlerede ögretirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi support oynayan arkadaşlara tavsiyem şudur dereceli normal oyuna tek başına girip support oynamayın işe yaramaz çünkü carrye göre haraket etmen gerek o da tanıdık olması lazım yani o kadar oynadım sup. arkadaş iletişim olmadıgı sürece eziliyon veya ganga gidiyon sen dalıyorsun adam halen farm yapıyor böyle bir şey yok o yüzden tek başınıza oynuyorsanız support almayın ormancı alın daha iyi en azından siz gidip kendi becerilerinizle gang atmanız oyunu biraz olsun seyrini değiştirir. örnek : naix prohpet Legion commander , ...
  • hayırlı forumlar arkadaşlar.

    ben dota 2'de izle kısmından turnuvaları seyretmeye bayılıyordum. ancak 1 kaç aydır hiç girmemiştim oyuna. bugünlerde yeniliğe gidilmiş oyunda bu sırada da izle kısmında maçları izlerken skillerin ve itemlerin üzerinde numaralar bulunmakta(626, 928 daha sıradan maçlarda 162, 170 gibi zaman ilerledikçe de artıyor 2000, 1500 gibi).

    1. önceliğim bu numaraları kaldırmak. ancak muvaffak olamadım, yardımlarınıza muhtacım.
    2. mümkünse bu sayıların ne anlama geldiklerini de  DH-Dota2 Yeni Başlayan Arkadaşlar için Rehber/Soru-Cevapöğrenmek istiyorum.




  • Aslında "oyun güncellemelerini de sürekli takip edin" diye bir madde eklenmesi gerekiyor. Mesela son güncelleme de Windranger'ın powershot uçuşa geçti vs. Başlangıç hp leri ataklar vs sürekli değişiyor.

    Ama genel olarak yararlı bir paylaşım. Elinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.