Şimdi Ara

` DH Digimon Nostalji Bölümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

Birde king diablo mu diablo king mi ne vardı.
    Foruma bişiy yazdığı zaman hep uzun uzun yazardı falan.

Evet Burhan abi idi o.Oyun varken Üniversite'ye gidiyordu şimdi hala gidiyor mu yoksa mezun mu oldu bilmiyorum.
  • bn?
  • Bu Oyunun İlk Günleri PokemonTv Diye biri vardı oyunun türkiyeye geldiği ilk günlerden beri vardım hatırlıyan hatırlar.Aslında ozaman kavga gürültü yoktu PokemonTv ile yılmazın sıkıntısı vardı sanırım.ama yinede gül gibi geçinip gidiyorduk :)
  • beni nasıl unutursun ibiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bredn Mysterio

Bu Oyunun İlk Günleri PokemonTv Diye biri vardı oyunun türkiyeye geldiği ilk günlerden beri vardım hatırlıyan hatırlar.Aslında ozaman kavga gürültü yoktu PokemonTv ile yılmazın sıkıntısı vardı sanırım.ama yinede gül gibi geçinip gidiyorduk :)

Vay beni unutmamışsın Yılmaz
    PokemonTv'yi hatırlıyorum, ilk o açmıştı Digimon konusunu sonra neden gitti hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssj2vegeta -- 14 Temmuz 2009; 7:19:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

quote:

Bu Oyunun İlk Günleri PokemonTv Diye biri vardı oyunun türkiyeye geldiği ilk günlerden beri vardım hatırlıyan hatırlar.Aslında ozaman kavga gürültü yoktu PokemonTv ile yılmazın sıkıntısı vardı sanırım.ama yinede gül gibi geçinip gidiyorduk :)

PokemonTv'yi hatırlıyorum, ilk o açmıştı Digimon konusunu sonra neden gitti hatırlamıyorum.

Kavga etmişlerdi bu yüzden ayrıldı diye hatırlıyorum ben.En son açtığı konuda 50 Level Beelzemonum yoktu hepsi yalandı yazmıştı sanırım

• Aynen Aynen.Büyük Kavgalar Olmuştu Ben Barıştırıyordum Oyuna Giriyordum Bi Çıkıyordum Foruma Bakıyordum Yine Kavga Etmişler.
  • Ben nerdeyim Killeromer
  • quote:

Orjinalden alıntı: M. Volcano

Ben nerdeyim Killeromer

Sen eskilerden miydin hacı?Bildiğim Çin zamanı falan geldin bu bölüme.
  • ne çini şaka mı yapıyosun arkadaşın verdiği konulara bak 2 sinde varım
  • evet ben hatırlıyorum kendisini ama o beni hatırlarmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

quote:

Kavga etmişlerdi bu yüzden ayrıldı diye hatırlıyorum ben.En son açtığı konuda 50 Level Beelzemonum yoktu hepsi yalandı yazmıştı sanırım

PokemonTv bu forumdan birisiyle birlik olup bana iftira atmıştı. Ben bunu kanıtlayınca forumu bırakma gereği duydu. Kişliği bozuk bir arkadaştı sonra foruma başka bir nickle geri döndü. (Hyperia [Alsev])

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.