Şimdi Ara

DH | Digimon Battle Yardım Bölümü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terriermona full con gider aslında ama neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 5 Mayıs 2010; 20:37:34 >
  • Bana üye olduğum anda geldi aktifleştirme. Uzantıdan kaynaklanıyor olabilir mynet'i felan bir deneyin. Ben GMail'le üye oldum.
  • ewl kardeşim saol oldu mynet işe yarıyor.

Ama şimdide oyuna giriyorum gameguard hack hatası verio ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxsecoxx1 -- 6 Mayıs 2010; 20:08:35 >

• Bende oynuyorum ve 22 level renamon 18 level patamon vede 18 level agumon vede birde hani kürklü mavi bir digimon var unuttum adını ondanda 21 level varda peki hani adamlar yanlarında digimonlarının gelişik halini gezdiriyo biz nasıl gezdiricez birde kaç gündür yuramon deniyorum omuuyor
  • devo auramidir nedir oyle bisey var onu aldigin zaman digimonlarini oyle yapabiliyosun savasa giriyosun ordayken nasil biraktyisan disarda da oyle oluyo.Simdi sen bunu nerden bulucagini da merak edersin mission posible gorevlerini tamamla 4. gorevde alicaksin ama yanlizca 4 gun kullanabiliyosun buda bu isin gicikligi.
  • Anladım Çok Saol...
    Peki ben 3 Secret Ageinde Takıldım Nerde O :) Vede O İtemi Daha Sonra Bulamaz Mıyız ? :)
  • 3. gorevi forumda vermisler 4. ise time villige de birine sor gosterir.ikinci soru sanirim bulabiliyosun herkesde goruyorum cunku
  • Çok Saol Bide O Görevin Yerini Gösterildiği Konunun Adını Verir Misin Muhteşemsinm :) Sen OynuYO mUSUN hangi bölümdesin :)
  • mihira miydi ne adi orda oynuyorum.
  • Yardım Edermisiniz.
     DH | Digimon Battle Yardım Bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: bess1ktass

Yardım Edermisiniz.
     DH | Digimon Battle Yardım Bölümü

engelleyici bi program olabilir bide hatayı almadan önceki tarihe sistemini geri almanı tavsiye ederim.
  • teşekkürler ama görew yöneticisinden windows işlemleri hariç hepsini kapattım girdim yine olmadı bide oyunu bugun yükledim bilgisayarı kapatıp açtım böyle oldu
  • Merhaba arkadaşlar.Benim bir sorum olacak.Şu anda sitede bir event var gözüküyor acaba Veemon başlangıç Digimon'u olarak var mı şu anda?
  • Ya Herkesin 3-5 digimonu var ben anlamıyorum 22LvL Guilmonum var ama daha ek bir digimonum yok digimon nasıl yakalanıyor resimli anlatsanız forumlarda yazanı deniyorum kırmzı ısık yanıyor bişe olmuyor enaz 60 kere denedim (24 slot vardı 20.3=60 tabi bazen 5tane brden gelolar)

Bide oyunda yuksek lvl lı bir arkadaş mud villagedki labirentte beni kasa bilirmi (party kurarız beraber dalarız)
  • Bide cizgifilmindeki tüm digiler varmı mesala Botamon Blackwargreymon skullgreymon filan

Not:Flood içn kusura bakmayı editlenmiyo sorun var
  • Şu Veemon şu anda başlangıç Digimonu olarak var mı? Haftasonları event vardı çünkü.Update ediyor şu anda giricem bende.
  • bu oyunun dragonfableden pek farkı yok gibi aynı tarz :S pek sarmadı bana
  • crestler ne işe yarar bende impmon crest var ama ne işe yaradığını bilmiyorum
  • arkadaşlar agumon yada gabumon nasıl bulabilirim?
  • selam arkadaşlar 44 level agumonum var en son impmon görevini yaptım bundan sonra yeni görevler ne zaman çıkıyo bide en baştaki secret agent görevinde bulmamızı istediği ajan nerde sölermisiniz şimdiden teşekkürler :D:D:D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.