Şimdi Ara

DH'de bir ilk tam 105 tane Türkçe Java Oyun !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
11.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utkutur

arkadaşlar bu 6230i telefonuma altı üstü üç oyun attım (toplam 600kb) yeterli boş bellek yok gibilerden bi şey saçmaldı. jar uzantılı dosyaları koleksiyona atmak gibi bir saçmalıkta bulunan telefon şu an üzerinde 23 mb boş yer olduğu gibi 512 mblık da bellek kartı üstünde mevcut. hal böyleyken bu durum bana çok saçma geliyor. diğer telefonum sony ericsson k300i ona bile 50den fazla oyun attım.
    konu hakkında bilgisi olan var mı?

soru1.bu oyunları 512mb belleğim üzerine nasıl yüklerim veya buraya kopyalayıp çalıştırmanın yöntemi var mı?

soru2.23mb boş alan olduğu halde niye böyle bir saçmalık yapıyor. bu kullanılabilir alanı genişletmenin yolu var mı? 23mb boş alan ne güne duruyor ve neden kullanamıyorum. bu belleğin büyük kısmını oyunlara kullanmak istiyorum.

anlatmak istediğim boş alandan çok birşey yokken kullanılabilir bellek miktarı niye düşük görünüyor.bunu yükseltemez miyim? uyduruk sony eriksonda dahil 12 megabaytı istediğim gibi kullanabiliyorken neden bu telefonda bu milktar bu şekilde sınırlı. bunu değiştirmenin yolu nedir? çözüm arıyorum. lütfen yardım edin.

Alıntıları Göster
    buyrun burda da 305 tane java oyunu var
    daha önceden paylaşmıştım

http://rapidshare.de/files/11657297/305_java_games_by_italiano.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: seret_mi

jar dosyayı telefonuma atıyorum ama desteklenmeyen dosya biçimi diyor telefonum 6230i bilen varsa paylaşırsa sevinirim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: seret_mi

jar dosyayı telefonuma atıyorum ama desteklenmeyen dosya biçimi diyor telefonum 6230i bilen varsa paylaşırsa sevinirim

aynı sorun bende de var yardımcı olabilirmisiniz!!!!

Orijinalden alıntı: seret_mi

Alıntıları Göster
    quote:

Dostum bak araçlar>uygulama yöneticisi'ne gir orda bulacaksın o oyunu yüklenmemiş olarak seçeneklerden kur de ve oyun kurulacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanpac

quote:

Dostum bak araçlar>uygulama yöneticisi'ne gir orda bulacaksın o oyunu yüklenmemiş olarak seçeneklerden kur de ve oyun kurulacak

Alıntıları Göster
    Bu arada kusura bakma dostum unuttum bi önceki post umda

Paylaşım için çok teşekkürler çok güzel bi çalışma olmuş oyunlara bakıcam şimdi nasılmış

• quote:

Bu arada kusura bakma dostum unuttum bi önceki post umda

Paylaşım için çok teşekkürler çok güzel bi çalışma olmuş oyunlara bakıcam şimdi nasılmış

Alıntıları Göster
    Teeeşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: turkbyte

Teeeşekkürler

Alıntıları Göster
    çooooooooooookkkkkkkkkkk ttttttttttteeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşekkkkkkkkkkürleeeeeeeerrrrrrrrr

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

quote:

hocam bende de 6230i var aynı sorunu bende yaşadım.. telefonda araçlar diye bi bölüm bulamadım....bi yardımcı olurmusuuz???

• ya arkadaşlar bir teşekkür zor mu emeğe saygı lütfen

Orijinalden alıntı: ahmet_savas

ya arkadaşlar bir teşekkür zor mu emeğe saygı lütfen
    2 link de ölmüş

Orijinalden alıntı: affetmez

2 link de ölmüş

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
    güzel oyunlar varmış

Orijinalden alıntı: 7evren

Teşekkürler
    güzel oyunlar varmış

Alıntıları Göster
    ya ben ilk basta verilen linkten indiremedim.hata verdi..arkadaslar indiren varsa rapid'leyip linki verebilir mi? cok saolunn

Orijinalden alıntı: KoRn_a

ya ben ilk basta verilen linkten indiremedim.hata verdi..arkadaslar indiren varsa rapid'leyip linki verebilir mi? cok saolunn

Alıntıları Göster
    ilk link calısmıyor
    ikinci linktede site acılıyoda dosya kaldırılmıs diyor napalım sansımıza küselim
    indiripte rapite upload yapan bir hayır sever cıkar herhalde

ama yinede tesekkür arkadasım

• quote:

Orijinalden alıntı: SeDDo

ilk link calısmıyor
    ikinci linktede site acılıyoda dosya kaldırılmıs diyor napalım sansımıza küselim
    indiripte rapite upload yapan bir hayır sever cıkar herhalde

ama yinede tesekkür arkadasım

Alıntıları Göster
    buyrun arkadaslar..

http://rapitshare.de/files/15266454/tr_java_oyun.zip.html

• quote:

buyrun arkadaslar..

http://rapitshare.de/files/15266454/tr_java_oyun.zip.html

Alıntıları Göster
    @KoRn_a
    hay allah razı olsun senden kardessssiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

• quote:

@KoRn_a
    hay allah razı olsun senden kardessssiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

Alıntıları Göster
    rica ederm kardesim. hayrını gör

rica ederm kardesim. hayrını gör

Alıntıları Göster
    cook tesekkurlerrrr

0km w800i`m oyun manyagi olucak sayenizde

Ford Focus HB TDCi Collection 2011

• quote:

Orijinalden alıntı: tuuberk

cook tesekkurlerrrr

0km w800i`m oyun manyagi olucak sayenizde

Alıntıları Göster
    rica ederm..o klasörde begendiginiz oyunlar varsa gzl olanların isimlerini yazarsanız sewinirim..hepsini tek tek yükleyip bakmak yoruyo

• quote:

rica ederm..o klasörde begendiginiz oyunlar varsa gzl olanların isimlerini yazarsanız sewinirim..hepsini tek tek yükleyip bakmak yoruyo

Alıntıları Göster
    işte telde tek tek bakmak yerine bilgisayarına Midp2Exe 1.0 programını yükleyip bilgisayarda bakıcan birde bir güsel oynayacan bilgisayarda ben bunalrı telde oynamıyomki joystick bozulmasın vayy işte yine türk zekamı kullndım al birde burdan yak

• quote:

işte telde tek tek bakmak yerine bilgisayarına Midp2Exe 1.0 programını yükleyip bilgisayarda bakıcan birde bir güsel oynayacan bilgisayarda ben bunalrı telde oynamıyomki joystick bozulmasın vayy işte yine türk zekamı kullndım al birde burdan yak

Alıntıları Göster
    abi o zaman nie duruyorsun..o programın linkini versene illa isteyelim mi yani hadi cabuq

• quote:

abi o zaman nie duruyorsun..o programın linkini versene illa isteyelim mi yani hadi cabuq

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de bi link vereyim http://www.lasyk.net . diğerleri gibi çok fazla oyun üzerine bir site değil belki, arşiv de çok geniş değil fakat istediğiniz sonyericsson telefonunuz için yeterli içeriği ihtiva ettiğini düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.