Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server iyi hoş da, 8 e 8 ken bile iceworld kalıyor. O mapte 8 e 8 de tek bomba ile 3 adam aldım geçen. Aktif adminler kişi sayısına göre güzel serverlar ayarlarlarsa, hoş olacak.

Not: Culvian nicki ile oyundayım.
  • İki gündür ben de aranızdayım.. Foruma üye idim ama pek takılmıyordum açıkçası.. Zaten 1-2 mesajım var.. :$

Yanlış anlamaz iseniz ; benim oyun ayalarına 1-2 tavisyem olacak..

İlki public zamanı "mp_autoteambalance" değerinin 1 olması.. (admin_rcon , amx_cvar ...) Çünkü bir takım kazanmaya başladığı zaman herkes oraya hücum ediyor ve oyunun hiçbir zevki kalmıyor.. Oyunda her an admin olamayacağı için de 2 vs 8 durumlarıyla gayet sık karşılanıyor.. Bir de admin neden durmadan transfer yapsın ki :)

Bir diğeri de "mp_timelimit" değerinin 35-40 civarına çekilmesi.. Emin değilim ama harita süreleri 90 dk'dan daha fazla sanırım.. Bu kadar uzun mapler de oyuncular için çok sıkıcı olmakta..

Üçüncüsü ise "mp_roundtime" değerinin "1.75" olması.. Türk serverlarında alışılagelmiş ve yanlış bir uygulama olarak roundtime 3 dk civarı tutulmakta.. Burada bana göre yanlışlık t'nin publicte de olsa ilk görevi c4 kurmaktır.. Ayrıca 105 sn fake+c4 kurma için zaten yeterli ve admin'in "Görev ,görev ,görev , görev.." diye hatırlatmalarına da gerek bıraktırmayacak kadar normal bir süredir.. Max. 140 sn sürecek bir round oyunun akıcılığına katkıda bulunacaktır.. Diyelim ct'yim ve baselerinde 2.5 dk bekleyen t'lerin görevini engellemek için 3 dk hayatta kalmak zorundayım.. Ya da t'yim ve daha 2 dk varken tüm t ler öldüğü için c4'e scr yaklaşamıyorum.. Çünkü admin sabırsızca "görev" diyebiliyor.. Bu gibi olumsuzlukları aşmak ve t'lerin base'de kalmak yerine görev yapmasını sağlamak adına
    yapılması gereken de belli..

gL & hF.. !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConsultaNt -- 22 Haziran 2008; 11:29:36 >

• wolume diye bi herif var sizden galiba dh tagı vardı adam ya türk diil ya harbi özürlü. headshotta ben tekim counter onlar 5 kişi 5indede awp var bırak diyorum birinin bıraktığı yok. dh serverındaydım tagı olan bitek wolume dü. bunun dh ahlakı vardır dedim baştra bişey demedim belki görmemiştir dedim bikaç kere daha dedim. ama ben oynamiom yazıyorum. sonra bana biri geldi oynamaya başladık almaya başlıyınca oyundan atıldım varmı ya böle bişey
  • ben oynamaya başladım :D
  • Ya bendeki sxe programı hata verdiği için oyuna giremiyorum.
  • Tanıdım Seni Unutmak Mümkün mü Zaten Seni Yediğim Hs'lerın Yarısı Senden
    quote:

Orjinalden alıntı: ConsultaNt

Bir diğeri de "mp_timelimit" değerinin 35-40 civarına çekilmesi.. Emin değilim ama harita süreleri 90 dk'dan daha fazla sanırım.. Bu kadar uzun mapler de oyuncular için çok sıkıcı olmakta..

Katılıyorum. Dediğin Gibi Server'da Mapler 90Dk'dan Daha Fazla bir Sürede Oynanıyor ve Benim Canım Acayip Sıkılıyor..
  • Beyler yönet,c, olarak aç dedim çalıştı bende giriyorum nick:kamasylar
  • sa byler bn ByKRAL!!! ruhii yenı uyeyım ful burda takılıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamasylar

Beyler yönet,c, olarak aç dedim çalıştı bende giriyorum nick:kamasylar

Şu DH yazısını büyük yaz 50 kere uyardım ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

quote:

Beyler yönet,c, olarak aç dedim çalıştı bende giriyorum nick:kamasylar

Şu DH yazısını büyük yaz 50 kere uyardım ..

Küçük mü Yazıyor ? İnanamıyorum Saygısızlığın Bu Kadarı

Hacım Şu Map Sürelerini Bi Halletseniz. Zaten Siz Adminler Genellikle Offline Oluyorsunuz Patlıyoruz Sıkıntıdan..
  • Ya beyler ben uyarıları almadım yani görmedim. Özür dilerim klavye küçüktü oyundaydım hızlı geçiştirdim. Bidahaki girişte büyük yaparım.
  • bende girdim bugun cok zewkli oluo herkese tawsie ederim nick:ahN`qiRaJ
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmcnn

bende girdim bugun cok zewkli oluo herkese tawsie ederim nick:ahN`qiRaJ

Ha sen şu mikrofonla konuşansın
  • Arkadaşlar Ben Genellikle online takılıorum serverda ve isteklerinizi yerine getiriyorum ancak sizinde uymanız gereken kurallar var örnegin t deyken gorev yapmıyor bazı arkadaşlarımız bekliyor,oyalanıor

geçen 2 arkadaşla bu yüzden tartıştık tabiki t kendine verilen süereyi kullanacak ama örnegin infernoda evin için pusmus beklyior veya dust2'de b tunelde bekliyor veya pusuyor bu hareket t ye yakışmayan bir hareket adminlerin servera girme oranlarıda son günlerde arttı admin sayımız fazla zaten istediginiz mapleri oylamalara göre açıyoruz

Bir diger konuda Takım sayılarının eşitlenmesi :
    yenen takıma diger takımdaki oyuncular hemen katılıyor ve buda bizi güç durumda bırakıyor ikidebir oyunculara takım deiştirmek zor oluyor beni nie attın gibi vs.. sözler duyuyoruz İşte benim burda sizden ricam takım sayılarını bozmayalım....

DH | Com.un`!st

SAygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sTa1NLess -- 23 Haziran 2008; 11:33:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptan0658

Arkadaşlar Ben Genellikle online takılıorum serverda ve isteklerinizi yerine getiriyorum ancak sizinde uymanız gereken kurallar var örnegin t deyken gorev yapmıyor bazı arkadaşlarımız bekliyor,oyalanıor

geçen 2 arkadaşla bu yüzden tartıştık tabiki t kendine verilen süereyi kullanacak ama örnegin infernoda evin için pusmus beklyior veya dust2'de b tunelde bekliyor veya pusuyor bu hareket t ye yakışmayan bir hareket adminlerin servera girme oranlarıda son günlerde arttı admin sayımız fazla zaten istediginiz mapleri oylamalara göre açıyoruz

yenen takıma diger takımdaki oyuncular hemen katılıyor ve buda bizi güç durumda bırakıyor ikidebir oyunculara takım deiştirmek zor oluyor beni nie attın gibi vs.. sözler duyuyoruz İşte benim burda sizden ricam takım sayılarını bozmayalım....

DH | Com.un`!st

SAygılarımla...

Uyarılar iyi olmuş Özellikle takım eşitsizliği çok kötü oluyor.

• quote:

Arkadaşlar Ben Genellikle online takılıorum serverda ve isteklerinizi yerine getiriyorum ancak sizinde uymanız gereken kurallar var örnegin t deyken gorev yapmıyor bazı arkadaşlarımız bekliyor,oyalanıor

DH | Com.un`!st

SAygılarımla...

Tüm bunların çözümünü yukarıdaki mesajımda belirtmiştim zaten..

*T Görevi için mp_roundtime değeri 1.75'e çekilmeli.. (Ha ben bu değeri kafamdan uydurmuyorum.. Bkz. maç ayarları)

*Takım sayılarını bozma konusunda kimseyi kontrol edemezsiniz.. Bunun da en bilindik çözümü "mp_autoteambalance 1" yapmaktır.. Bir takımdaki oyuncu sayısı az ise o takımdan kimseyi karşı tarafa geçirmiyor , yeni gelen oyuncunun eksik tarafa geçmesini sağlıyor.. 3 vs 5 ise 2. round sonunda 4 vs 4'e tamamlıyor vb..

*Her ne olursa olsun mp_timelimit azaltılmalı.. 80-90 dk. çok uzun süreler.. Haliyle serverda her zaman admin olmayabiliyor..

• servera hiçbir şy yüklü değil girdiğinde doprudan giriyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mmcnn

bende girdim bugun cok zewkli oluo herkese tawsie ederim nick:ahN`qiRaJ

Ha sen şu mikrofonla konuşansın

yasak mi ki mic`le konusmak??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ConsultaNt

quote:

DH | Com.un`!st

SAygılarımla...

Tüm bunların çözümünü yukarıdaki mesajımda belirtmiştim zaten..

*T Görevi için mp_roundtime değeri 1.75'e çekilmeli.. (Ha ben bu değeri kafamdan uydurmuyorum.. Bkz. maç ayarları)

*Takım sayılarını bozma konusunda kimseyi kontrol edemezsiniz.. Bunun da en bilindik çözümü "mp_autoteambalance 1" yapmaktır.. Bir takımdaki oyuncu sayısı az ise o takımdan kimseyi karşı tarafa geçirmiyor , yeni gelen oyuncunun eksik tarafa geçmesini sağlıyor.. 3 vs 5 ise 2. round sonunda 4 vs 4'e tamamlıyor vb..

*Her ne olursa olsun mp_timelimit azaltılmalı.. 80-90 dk. çok uzun süreler.. Haliyle serverda her zaman admin olmayabiliyor..

Bu DH serverında kural oldu resmen güçlü takıma akın ediyo millet . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 23 Haziran 2008; 17:00:15 >

• sikayet & alive deat cook saolun abi mac icin superdik:D:D

ahN`qiRaJ
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.