Ben DH Ceosuyum.Varsa bir sorun konudışına konu açın geliyim. Özel yeteneklerim sayesinde forumda herşeyi hissederim. Dikkatli olun! Bannlarım! Not: Ciddiyetsizlikten ve Zücvettinden hiç hoşlanmam! Yakında bannlarım.
quote:Orijinalden alıntı: Züverret quote:Orijinalden alıntı: TechZone gun! General! Ona general verdim. Yakında bannlıcam onuda. heeee ya heee.. sen once bi beni banlasana
quote:Orijinalden alıntı: sicknessss CEO'nun açılımının ne olduğunu bilmiyosundur sen, nedir ne iş yapar oralara girmiyorum. Seni son kez uyarıyorum! Çok ciddiyim!
quote:Orijinalden alıntı: Ankarap Aynştan mode on adam daha yeni konu açmasını öğrendi ispatı Aynştan mode off Aynştayn modla bu seviyedeyse gerçekten durup bir düşünmek lazım
Bu kadar çekememezlik olmaz arkadaşım. İyi ki adam bi'muhabbetten popüler oldu ha. Hemen taklitçileri çıktı
quote:Orijinalden alıntı: dEathLy's Bu kadar çekememezlik olmaz arkadaşım. İyi ki adam bi'muhabbetten popüler oldu ha. Hemen taklitçileri çıktı Sen ne dedin....ne dedin! Seni yarın mesai başlangıcı bannlatıyorum!
quote:Orijinalden alıntı: Züverret quote:Orijinalden alıntı: dEathLy's Bu kadar çekememezlik olmaz arkadaşım. İyi ki adam bi'muhabbetten popüler oldu ha. Hemen taklitçileri çıktı Sen ne dedin....ne dedin! Seni yarın mesai başlangıcı bannlatıyorum! Yaların.
quote:Orijinalden alıntı: Metalurjist Zücvettin in kayıp ikiz kardeşi! Hişşş.. Kendine dikkat et alırım yetkini!
quote:Orijinalden alıntı: Metalurjist Zücvettin in kayıp ikiz kardeşi! yetkili olmuşun bende son açtığım konuyu 10 sn içinde silen kim diye düşünüyodum brehh.
quote:Orijinalden alıntı: blackrush Züverret abi avatarımın altında 3 kırmızı kutu var nedir bunlar ? Kötü bir şey mi Bannlanman yakındır.