Şimdi Ara

DH Casіо Exılım S600 тэaм™ 48 üye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.308
Cevap
0
Favori
46.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _moonbeam_

davut kardeşin çekimleri gayet başarılı.
    dediğiniz gibi kumlanma sıfır denecek kadar az, eğer ki kumlanmayı gideren programlar varsa bilmek isteriz
    arkadaşlar ilerleyen günlerde bende foto ekliycem ama benim makinem Z60 kurtarır mı acaba ???

son günlerde kameramın cep telefonumdan bi farkı kalmadı nereye gitsem yanımdan ayırmıyorum ama henüz istediğim karelere ulaşamadım en büyük sıkıntım hava karardığında çekim yapıyor oluşum.

davut kardeş sana bi sorum var. gece çekimlerinde yakladığın netliğe hangi özellikleri kullanarak ulaştın? açık bi şekilde belirtirsen çok makbule geçer

arkadaşın gerçek adı okan davut değil
    bide kumlanmayı önlemek için program kullandığını zannetmiyorum
    z60 konusuna gelince burası sırf S600 için tasarlandı diğer arkadaşlarınında bi görüşünü almadan kimse karar veremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 3 Aralık 2006; 22:13:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mstfşhn

Peki sizce S600'ün kötü tarafları varmı? Varsa nelerdir?

bence makinanın bana göre tek yetersiz tarafı manual ayarları yok ama zaten bunada gerek yok çünkü makinanın otomatik ayarları süper çok güzel ayarlıyor makina bunu.

not : tüm Galatasaraylı kardeşlerimize geçmiş olsun ben bir Fenerli olarak ;

adı : DERBİ
    soyadı : SEVGi

diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

dediğiniz gibi kumlanma sıfır denecek kadar az, eğer ki kumlanmayı gideren programlar varsa bilmek isteriz
    arkadaşlar ilerleyen günlerde bende foto ekliycem ama benim makinem Z60 kurtarır mı acaba ???

son günlerde kameramın cep telefonumdan bi farkı kalmadı nereye gitsem yanımdan ayırmıyorum ama henüz istediğim karelere ulaşamadım en büyük sıkıntım hava karardığında çekim yapıyor oluşum.

davut kardeş sana bi sorum var. gece çekimlerinde yakladığın netliğe hangi özellikleri kullanarak ulaştın? açık bi şekilde belirtirsen çok makbule geçer

hadiya davut da fena olmamış hani

• Video çekimi çok iyi deniliyo..Örnek video izleyebilecekmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfşhn -- 3 Aralık 2006; 23:39:48 >
  • yukarıda verdiğim linkte öernek videolar var arkadas kesinlikle casio s600 al sanyodan uzak dur görünüş olarak harika özellikleride güzel gibi duruyor ama kalitesi biraz kötü olduğu için çok kaötü yanları var fiyatıda bu yüzden o kadar ucuz kötü özellikleri yazıyorum
    1-macro 1 cm yazıyor sözde ama s600 15 cm olmasına rağmen daha net macro çekiyor
    2-makinanın ekranı 3'' ama çok kalitesiz renkleri iğrenç denilecek derecede bunu resimle ispatlıyacağım banada baskası yollamıştı
    3-makinanın işlemcisi çok yavaş video çekerken sesle görüntü çakışmıyor ses 2-3 sn. geriden geliyor buda çok kötü oluyor
    4-videosu çoook fazla yer kaplıyor ve formatı mov olduğu için cd yada dvd ye yazdırma işlemi sırasında kalitesi çok fazla bozulur 2 gb karta en fazla 25 dk çekebilir en iyi kalitede
    5-gece fotoğrafları iğrenç derecede bulanık çıkıyor
    daha vardı ama unuttum onlarıda aklıma geldikçe yazarım kesinlikle s600 ü öneririm yukarıda garadvut un koyduğu resimler orjidir hatta o resimleri koyduğunda daha makinanın ayarlarını çözememişti yani onlar amatör fotoğrafları şimdi çektiği fotoğraflar çok daha harika onlarıda koymasını bekleriz ve ekranın çok kötü ve kalitesiz olduğunu söylemiştim işte ispatı burda:
     DH Casіо Exılım S600 тэaм™ 48 üye

bu resimde kesinlikle hiçbir hile yoktur resmi bana garadavut arkadasımız yolladı oda nette gezerken bulmuş zaten akıl var mantık var bu özelliklere sahip bir makina neden bu kadar ucuz olabilir ki çünkü kalitesinden biraz çalma yaparak ucuza imal etmişler zaten markası sanyo sanyoyamı daha çok güvenirsiniz casio yamı sizi etkilemek istemem ben gerçekleri söylediğime yemin ederim karar sonuçta sizin siz alıcaksınız makinayı arkadas kötü yönlerini istemiş bende objektif bir şekilde çaba sarfedip yardım ettim amacım ona casio s600 aldırmak değil zaten bundan benim elime geçen ne olur sanyocular bana ikidebir pm atıp kızıyorlar neden kötü yanlarını söylüyorsun diye isim vermek istemiyorum ben sadece sorulan sorulara yardımcı olmaya çalışıyorum hakkımda helal olsun ve bu şekilde bilgi vermeye devam edeceğim saygılar....

• kardes örnek videoları burdan birkez daha veriyorum gerçekten çok kaliteli ve çok az yer kaplıyor neredeyse video kamera gibi ve 2gb sd karta en iyi kalitede 77 dakika video çekebiliyor
    VİDEO 1 sağ tıkla hedefi faklı kaydete bas
    VİDEO 2 sağ tıkla hedefi farklı kaydete bas

• video çekimlerini izledim..Dij fot mak. için gayet iyi..ekranda karelenme olmuyo.video çekimi esnasında optik zoom yapılabiliyomu? Kullanan arkadaşlardan ricam böyle bir video izlememiz mümkünmü?
  • kardes makina gerçekten süper çekiyor her modda video olsun foto olsun gece gündüz macro hepsi çok harika video çekerken dijital zoom yapıyor ama video sırasında zoom doptik olsada kullanınca kalite düşüyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

hadiya davut da fena olmamış hani

dostum ıkıncı bı yasamım olursa emın olkı davut olabilir o davutda yanı karadavut ısmıde deliyurekten hasta oldugum bı karakterın ısmı

• bıde sorulan sorulardan bırısıde gece cekımlerınde kumlanma olmaması programlarla oynama yaptıgım .. hiç bir program kullanmıyorum bu topıc de bı arkadasın z60 ının kumlandıgı solemıs arada bı merceğini güderi bi bezle beya gözluk cam bezıyle temızle daha net fotolar elde edersın gece cekım modumda bestshot modundakı NİGHT SCENE die bi mod var onda yapıyorum cekımlerı valla bi program kullanmaya ıhtıyacım olmadı oldugu gıbı attım sadece bıraz kuculttum resımlerı oda sıteye yuklemek sızlere sunmak ıcın
  • garadavut arkadaşımızın çektiği bir kaç foto macroya dikket edin 15 cm göye ama okan 10 cm kadar yaklaşmış harika yinede:

resimler 6 mp de çekilmiş sonrada 800x600 e resize edilmiştir.

işte bir resim daha garadavut kardesimizin emeğine tesekkürler ederiz devamını bekleriz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft_fatalrhymer -- 5 Aralık 2006; 13:48:53 >

• bu arada manzara resmı ısteyenler olmus atalım hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaradavut -- 5 Aralık 2006; 13:59:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

garadavut arkadaşımızın çektiği bir kaç foto macroya dikket edin 15 cm göye ama okan 10 cm kadar yaklaşmış harika yinede:

resimler 6 mp de çekilmiş sonrada 800x600 e resize edilmiştir.

işte bir resim daha garadavut kardesimizin emeğine tesekkürler ederiz devamını bekleriz:

Vay be.Böyle bir makine böyle resimler çekerken makrosu 15 cm.miş.Optik zoom kullansanıza .Casio dfm kullanmıyorum fakat bendeki 10cm makro olayını optik zoom ile çözüyorum .

Bu arada benim bildiğim flaş yakından kullanıldığında gözü körleştirme,yakma yada zarar verme olayına sahiptir.Hayvanları çekerken yüzlerine patlayan flaş algılarında bozukluğa yol açabilir.Aklınızda bulunsun .

• tavsıyelerın ıcın saol dostum flash konusunda
    ama macro cekımlerde optık zoom yapsanda 15 ın altına inice odaklanmama sorunu olur senınkındede 10 cm den sonra sanmıyorum degısıcenı
  • bunu söylediğin iyi oldu kardes bilmiyordum saol bu işten anlıyora benziyorsun bize casio için çekim teknikleri hakkında bilgiler verirsen seviniriz tesekkürler
  • Aslında ben fazla şey bilmiyorum.Ama görünüşe göre fotoğrafların çekim tekniğine ihtiyacı yok.
  • dehşet macro
  • saol hakanım hos geldın bu arada
    daha elıme yenı resımler gecıcek gectıkce sizlerle hepsini paylasıcam arkadaslar makıneyı merak edenler bu topıcde the shuck ve fe_fat arkadasların sayesınde bu meraklarını fazlasıyla giderebilecekler.......

YAŞASIN CASIO EX-S600 TEAM
  • eet yaşasın s600 team kardes senin isminide listeye ekliyorum makinanın casio olması yeter sonuçta seninde bir katkın var topiğe tesekkürler yeni resimlerini bekliyoruz garadavut thushuck ve bende makineyi alır almaz casionun nasıl bir makina olduğunu herkes görecek gerçi makinaylada iş bitmiyor çok ucuz makinelerle çok iyi resim çekenlerde var
  • işte arkadasımız okandan harika bir macro daha:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.