Şimdi Ara

DH AYNA PROGRAMI KLÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir arada acun firarda vardı, ama o sırf işin magazinsel kısmıyla ilgileniyordu ve biraz saçmalıyordu aynı daha çok gittiği yerin kültürünü tanıtıyor güzel program
  • quote:

Orijinalden alıntı: InTeRTEcH

Pek izlemedim ama hiç Avrupa ülkelerini göstermiyor sanki

Ayna programı için çekim yapılan ülkelerden bazıları şunlardır;

ABD, Afganistan, Arnavutluk, Almanya, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Bangladeş, Belçika, Benin, Birleşik Arap Emirlikleri, Brezilya, Bosna Hersek, Bostwana, Bulgaristan, Burkina Faso, Burma, Cezayir, Çad, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Endonezya, Etiyopya, Fas, Filipinler, Fildişi Sahilleri, Finlandiya, Fransa, Gambiya, Gana, Gine, Grönland, Güney Kore, Güney Afrika, Gürcistan, Hindistan, Hırvatistan, Hollanda, Hong Kong, İran, İsrail, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere, İzlanda, Irak, Japonya, Kamboçya, Kanada, Kazakistan, Kamerun, Kenya, Kırgızistan, Kolombiya, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Kosova, Kuveyt, Liberya, Lüxemburg, Lübnan, Laos, Litvanya, Letonya, Macaristan, Madagaskar, Makedonya, Malezya, Mali, Malawi, Malta, Maritius, Mısır, Mogolistan, Moritanya, Maldivler, Moldova, Mozambik, Nepal, Nijer, Nijerya, Norveç, Özbekistan, Pakistan, Papua Yeni Gine, Peru, Polonya, Portekiz, Romanya, Sibirya’da Yakutistan, Tuva, Buryat Hakasya, Orta Afrika, Rusya, Şili,Senegal, Sri Lanka, Singapur, Suriye, Sudan, Suudi Arabistan, Tacikistan, Tanzanya, Tayvan, Tayland, Tataristan, Tunus, Türkmenistan, Togo, Uganda, Ukrayna, Umman, Ürdün, Yemen, Zanzibar,Yeni Zelanda,Kırım.

• Denk gelirsem mutlaka izliyorum.
  • Saim Orhan işini çok iyi yapıyor.

Zaten bu devirde aynı kalemde aynı kalitede bir program Türk televizyonlarında maalesef yok.
  • Bizim evde ki hiç bir televizyonda Samanyolu kanalı yer almaz.Dolayısıyla daha öncede rastlaşamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı
    Bizim evde ki hiç bir televizyonda Samanyolu kanalı yer almaz.Dolayısıyla daha öncede rastlaşamadık

ne izliosunuz siz? cine5 flash tv falan mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewci

quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı
    Bizim evde ki hiç bir televizyonda Samanyolu kanalı yer almaz.Dolayısıyla daha öncede rastlaşamadık

ne izliosunuz siz? cine5 flash tv falan mi?

Ben televizyon izlemiyorum.İzlersem cnbc-e, e2, national geographic veya discovery channel izliyorum.Normalde izlemem ama Mehmet Ali Birand içinde KanalD haberi takip ediyorum.Ailece kanal olarak çok seçiciyiz.Diğerlerinin ne izlediğini bilmem ama ev içinde bulunan 3 televizyonun hiç birinde samanyolu, flash tv veya mercan tv gibi kanallar yer almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 6 Mart 2011; 4:55:24 >
  • keske daha secici olabilseydiniz, natonal geo gibi HALA evrim evrim diye sayiklayan annesinin maymun oldugunu sanan zihniyette bi kanal yerine daha akilci kanallar secseydiniz(konuyu saptirdim pardon baska yazmayacagim)
  • @ewci

Bende cevap verip uzatma gereği duymuyorum ama mesajını silde konu yarına sağlam kalsın veya bulanmasın
  • quote:

keske daha secici olabilseydiniz, natonal geo gibi HALA evrim evrim diye sayiklayan annesinin maymun oldugunu sanan zihniyette bi kanal yerine daha akilci kanallar secseydiniz(konuyu saptirdim pardon baska yazmayacagim)

Hayir modern ve cagdas olduklari icin izlemiyorlar STV ve Kanal7 gibi dini kanallari flash flash flash hande yener hangi donu giydi ciceklimi ,pembe cizgiliyimi? fatmagulun kim mikti ?ben nayir diyorum ve seni 2 evetle ugurluyoruz .. gibi muhtesem yapimlari tercih ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 6 Mart 2011; 5:59:51 >
  • Sunucu kaç dil biliyor acaba ??
  • İngilizce ve arapça yazıyor vikide
  • Mükemmel bir belgesel, her zaman takipçisiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: numan75
    İngilizce ve arapça yazıyor vikide

kesinlikle daha fazladir, adam lehce falan bilio cunku,yetenek dile yatkinlik ne diyelim
    tebrik edioruz abimizi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: numan75
    İngilizce ve arapça yazıyor vikide

kesinlikle daha fazladir, adam lehce falan bilio cunku,yetenek dile yatkinlik ne diyelim
    tebrik edioruz abimizi

Bencede, zaten bir dili öğrenince diğerlerini öğrenmek kolaylaşıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe
    Sunucu kaç dil biliyor acaba ??

Bende merak ediyorum.
  • severek takip ediyorum..
  • Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABREC
    başlık yanlış düzeltin kulübü olacak

+ dogru

bende varim.
  • BENDE VARIM
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.