Şimdi Ara

DH Annesi Nerede? Pratik Yemek Tarifleri Vericekti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep aynı aynı sıkıldım biraz değişik tarifler versinde uygulayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Turkcell T20 &amp; Huawei Sonic U8650 Anakonu
    İşletim Sistemi: Android OS v2.3.5 Gingerbread || Uygulama Mağazası: Android Market || İşlemci: 600 Mhz. Qualcomm MSM7227 || Grafik İşlemci Ünitesi: Andreno 200 ||
    RAM: 256 MB || Ekran: 256K TFT || Dokunmatik: Kapasitif || Ekran Çözünürlüğü: 320x480 piksel || Ekran Boyutu: 3.5 inç (~165 ppi) || Hafıza: 512 MB ROM + 4 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: HSDPA 3.6 Mbps, HSUPA || Bluetooth: 2.1 || Kamera: 3 MP (2048x1536), 480p video kaydı. || Çoklu Medya: FM Radyo, NFC
  • yüzük çorbası yapmıştı annem bugün acaip güzeldi tadı mail adresini ver göndereyim sana ( mantıya benzeyen çorba)başka yörelerde ismi farklı diye biliyorum

Orijinalden alıntı: etem1907

yüzük çorbası yapmıştı annem bugün acaip güzeldi tadı mail adresini ver göndereyim sana ( mantıya benzeyen çorba)başka yörelerde ismi farklı diye biliyorum

Attım pm .Çok zor değil demi

Turkcell T20 &amp; Huawei Sonic U8650 Anakonu
    İşletim Sistemi: Android OS v2.3.5 Gingerbread || Uygulama Mağazası: Android Market || İşlemci: 600 Mhz. Qualcomm MSM7227 || Grafik İşlemci Ünitesi: Andreno 200 ||
    RAM: 256 MB || Ekran: 256K TFT || Dokunmatik: Kapasitif || Ekran Çözünürlüğü: 320x480 piksel || Ekran Boyutu: 3.5 inç (~165 ppi) || Hafıza: 512 MB ROM + 4 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: HSDPA 3.6 Mbps, HSUPA || Bluetooth: 2.1 || Kamera: 3 MP (2048x1536), 480p video kaydı. || Çoklu Medya: FM Radyo, NFC
  • İfşa ettik. Megersem Harun Abiymis.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.