Şimdi Ara

DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
31
Favori
148.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknikkonular

@intheshadow, çizgilerini sevdim.
    @thend, bu tek çizgi olayını daha önce konuşmuştuk, resminde silgini silemediği çizgiler belirgin.
    Bu 2 sebepten ötürü taslak aşamasında gibi duruyor.
    Bence o resme devam et, en sonda da renklendir. Ortaya güzel bir şey çıkacak gibi.

farkettim resimde o kısımları baya bastırmışım sonradan farkettim ayrıca kafamda biranda oluştuğu için gölgelendirme olayına girmediğim gibi renklendirmeyi beceremiyorum ben hocam geçen renklendireyim dedim paintle yapılmış gibi duruyordu çıktım

• Ulead Photo Express 5 veya 6'yı kullan çok basit ve kullanışlı bir prg.

Bu arada Bimeks'te şöyle bir ürün gördüm ama mantığını çözemedim.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1025/12463/acecad-digimemo-a501-502-noteped.aspx

Sizin yazdığınız ve çizdiklerini scanliyor mu yoksa altına mı geçiyor anlamadım.
    http://www.youtube.com/watch?v=tBV9mC6nu_4

• quote:

Ulead Photo Express 5 veya 6'yı kullan çok basit ve kullanışlı bir prg.

Bu arada Bimeks'te şöyle bir ürün gördüm ama mantığını çözemedim.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1025/12463/acecad-digimemo-a501-502-noteped.aspx

Sizin yazdığınız ve çizdiklerini scanliyor mu yoksa altına mı geçiyor anlamadım.
    http://www.youtube.com/watch?v=tBV9mC6nu_4

Bu tabletin defter hali kağıda ne yazarsanız. Onu aynen bilgisayara geçiriyor. Büyük ihtimalle kağıdın altındaki tabletin padi gibi bir şey ve direk hafızaya alıyor ...

• O zaman anladığım kadarıyla, bu sıradan bir kağıt.
    Daha önce başka kağıtlara yaptığımız çizimleri, bu alet ve kalem yardımıyla üzerinden geçerek, temiz bir şekilde dijital ortama aktarabiliriz. Diğer grafik tabletlerden en önemli farkı monitöre bakmadan çizim kolaylığı...
    Kulağa hoş geliyor. Acaba Bimeks'te deneme imkanı veriler mi

Ama şimdi kafama takılan soru mürekkebi bitince nasıl olacak

Edit: Biraz daha neti araştırdım da, nedense bu aletle resim yapanı görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 12 Temmuz 2010; 5:49:16 >
  • Renklendirdim sonunda bayağı uğraştım ama olsun çok amatörce oldu bana göre ama oldu

DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü
  • Ichimaru

• çizimler mükemmel

tebrik ederim
  • @thend, bizi yemiyorsan, eline sağlık çok güzel olmuş
    @Moribito, bence bundan daha iyisini yapabilirdin.
  • Cok begendigim bir resim olmadi zaten, bayagi bir hizli cizdim.

Artik karakalem tatmin ediyor, tablet almak sart, Ps uyumlu bir wacom bamboo alicam bu gidisle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Ichimaru

ichimaru gin in abisi galiba eline sağlık

quote:

@thend, bizi yemiyorsan, eline sağlık çok güzel olmuş
    @Moribito, bence bundan daha iyisini yapabilirdin.

sizi kaç kere kandırdım yahu dediğim gibi öyle pek renklendirme yapmıyorum sen öyle diyince bir hevesle başladım biraz demek isterdim ama bayağı uğraştırdı ilk olduğu için galiba teşekkür ettim
    bu karakteri farklı açılardan çizmeyi denicem benzemezse farklı bişi yapmaya uğraşırım artık

quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Cok begendigim bir resim olmadi zaten, bayagi bir hizli cizdim.

Artik karakalem tatmin ediyor, tablet almak sart, Ps uyumlu bir wacom bamboo alicam bu gidisle.

@teknikkonular' ın koyduğu video daki alet güzel aslında olsa bitane fena olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 15 Temmuz 2010; 13:02:17 >

• Bilemiyorum tablete çizdiğini monitörden takip etme bana çokta zevkli gelmez diye düşünüyorum.

Aslında zengin olsam hiç tereddüt etmeden bunu kesin alırdım.

• Selam bende acemi çizicilerdenim yeni başladım ve size ilk çizimimi göstermek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara Kisuke. -- 18 Temmuz 2010; 17:37:36 >

• Beni de yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

Selam bende acemi çizicilerdenim yeni başladım ve size ilk çizimimi göstermek istiyorum

hoşgeldin öncelikle. şöyleki sanki küçük çizmişsinde detaylara hiç bakmamışsın gibi duruyor orantıda biraz sıkıntı var gibi bu detaylar üstünde uğraşmalısın bence eminim birkaç çizimden sonra daha hoş duracaktır bu arada ilk sayfadaki öğeler sana daha kolay çizmende yardımcı olur onlarada kesinlikle bir göz at

• quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

Selam bende acemi çizicilerdenim yeni başladım ve size ilk çizimimi göstermek istiyorum

hoşgeldin öncelikle. şöyleki sanki küçük çizmişsinde detaylara hiç bakmamışsın gibi duruyor orantıda biraz sıkıntı var gibi bu detaylar üstünde uğraşmalısın bence eminim birkaç çizimden sonra daha hoş duracaktır bu arada ilk sayfadaki öğeler sana daha kolay çizmende yardımcı olur onlarada kesinlikle bir göz at

önerin için teşekkür ederim özen göstermeden çizmişim biraz evet umarım yakında daha iyilerini çizebilirim sizin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara Kisuke. -- 19 Temmuz 2010; 1:24:17 >

• thend'e katılıyorum. Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar ...
  • Ishida Uryuu'yu çizmeye çalıştım, ama kötü durdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara Kisuke. -- 21 Temmuz 2010; 16:41:57 >
  • Yen gelen arkadaşlar, hoş geldiniz,

@Urahara Kisuke, bence iyi yoldasın.
  • @teknikkonular
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara Kisuke. -- 31 Temmuz 2010; 1:13:06 >
  • Öncelikle yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
    Bu aralar sıcaktanmıdır bilemem, hiç çalışasım gelmiyor
    Yinede sabahın köründe bişeyler karaladım, 20 dk civarı tuttu bitmesi. Detaylara, gölgelendirmeye hiç girmedim desem yeridir.Orantı için de fazla silip yenilemedim. Yinede hiçbişey yapmamaktan iyidir diyerek ekliyorum...
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihawk -- 24 Temmuz 2010; 7:31:47 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.