Şimdi Ara

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<--- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
2
Favori
31.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın bi bakacam bakalım. kavga dövüş bişeyler kopartacağız artık.
  • Bana bir bagaj havuzu vermediler gittim kar yapmadan vereyim şimdi valla veremem flan bende üstüne gitmedim adam 3 milyar indirim yaptı
  • arkadaşlar bu usb yine error verdi bende 4-5 sarkı dinlemeden gidiyor deli edecek beni. yeni bi usb almam lazım heralde.
  • arkadaşlar arabamı demin teslim aldım. vicdansızlar içinde petrol ofisine gidecek kadar benzin bırakmışlar :) . arabayı tanıtan arkadaş bana 95 oktan kullanmamı önerdi . birde orjinal paspas alamadım ama içindeki paspasın yanında birde kauçuk paspas verdiler. daha ilerde sürüş izlenimlerimi yazacağım. ama gelirken dikkatimi çekti frende boşluk var gibi sanki geç tutuyor. zank diye durma yok. benden kaynaklı mı , yeni modellerde mi böle bilemedim . çünkü 2008 kullandım baya ama fren tepkime süresi daha iyiydi . buna da alışırım sanırım. şimdiden herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJquzen

arkadaşlar arabamı demin teslim aldım. vicdansızlar içinde petrol ofisine gidecek kadar benzin bırakmışlar :) . arabayı tanıtan arkadaş bana 95 oktan kullanmamı önerdi . birde orjinal paspas alamadım ama içindeki paspasın yanında birde kauçuk paspas verdiler. daha ilerde sürüş izlenimlerimi yazacağım. ama gelirken dikkatimi çekti frende boşluk var gibi sanki geç tutuyor. zank diye durma yok. benden kaynaklı mı , yeni modellerde mi böle bilemedim . çünkü 2008 kullandım baya ama fren tepkime süresi daha iyiydi . buna da alışırım sanırım. şimdiden herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hayırlı olsun. Frenler zamanla daha iyi tutmaya başlar.Fren diskleri ve balata birbirine alıştıkça fren mesafesi kısalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJquzen

arkadaşlar arabamı demin teslim aldım. vicdansızlar içinde petrol ofisine gidecek kadar benzin bırakmışlar :) . arabayı tanıtan arkadaş bana 95 oktan kullanmamı önerdi . birde orjinal paspas alamadım ama içindeki paspasın yanında birde kauçuk paspas verdiler. daha ilerde sürüş izlenimlerimi yazacağım. ama gelirken dikkatimi çekti frende boşluk var gibi sanki geç tutuyor. zank diye durma yok. benden kaynaklı mı , yeni modellerde mi böle bilemedim . çünkü 2008 kullandım baya ama fren tepkime süresi daha iyiydi . buna da alışırım sanırım. şimdiden herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hayırlı Olsun Hocam Bizimkinede Koymadılar Hemen 150 Tl lik Mazot Attık Şimdi 3.Cü Depoya Geldi Bugün Çeyrek Depoda İken 100 Tllik Mazot Koydum

• quote:

Orijinalden alıntı: alpp89

arkadaşlar bu usb yine error verdi bende 4-5 sarkı dinlemeden gidiyor deli edecek beni. yeni bi usb almam lazım heralde.

Yeni Bir Tane Flashdisk Alabilirsiniz Ben Dün Sandisk 4 Gb Flash Aldım Öğrenci Adamız 8 Lik Alamadık
  • Fark ettiniz mi? Corolla'nın yan camları hafif yeşil renkli.Dikkat edilince belli oluyor.Bu renk güneşili havada daha belli de olabilir.Acaba bu cama ne gibi özellik katıyor olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

quote:

Orijinalden alıntı: alpp89

arkadaşlar bu usb yine error verdi bende 4-5 sarkı dinlemeden gidiyor deli edecek beni. yeni bi usb almam lazım heralde.

Yeni Bir Tane Flashdisk Alabilirsiniz Ben Dün Sandisk 4 Gb Flash Aldım Öğrenci Adamız 8 Lik Alamadık

Açıkcası bana 1 likte olsa yeter. Yolda dinleyeceğim şarkı bellidir çok şarkı arasından yeri gelir istediğin şarkıyı bulamazsın. 3 klasör yapıyorum hareketli rap ve slow-arabesk şeklinde yetiyor hayli hayli. 4 hayli hayli yeter bence sorun etme kardeş:)
    bi 2lik iyi bir marka almayı düşünüyorumda piaysa yok en az 4 buldum millet yüksek hafıza alıyor.

Corollasını yeni alanlarada Allah kazasız belasız binmeler nasip etsin inşallah. Verdiğimiz paralar hiç kolay kazanılmıyor.

• Arkadaşlar Sizden Bir Ricam Olacak Herkes İmzasına Buranın İmzasınıda Ekleyebilir Mi Birde Üye İletişim Adresleri Yapalım Ne Dersiniz??
    Ve Corollacı Tanıdıklarımız Varsa Buraya Davet Edelim
  • Arkadaşlar Arabamı Tekrardan Satılığa Çıkardım Fiat Uno 70 Sx İ.e Fabrikadan Çıktığı Gibi Çok Temiz 1998 Model Orj 55000 de Full Orj Muayene 2012 Şubatta Bitiyor Sigorta 2011 İn Ağustosuna Kadar Fazlası Var Eksiği Yok Tüpü Mart Ayında Taktım Zenon Far Normalleride Verecem Alarım Koltuk Kılıfları Yenidir 1 Yıl Garantisi Vardır Araç Ciğerlidir
  • quote:

Arkadaşlar Arabamı Tekrardan Satılığa Çıkardım Fiat Uno 70 Sx İ.e Fabrikadan Çıktığı Gibi Çok Temiz 1998 Model Orj 55000 de Full Orj Muayene 2012 Şubatta Bitiyor Sigorta 2011 İn Ağustosuna Kadar Fazlası Var Eksiği Yok Tüpü Mart Ayında Taktım Zenon Far Normalleride Verecem Alarım Koltuk Kılıfları Yenidir 1 Yıl Garantisi Vardır Araç Ciğerlidir

evet farkettim benimkine bakmadım ama kuzenimin 2008 elegantında gösterdi. sanırım orjinal cam filmi . veya colormatic camdan

bu arada aracı denedım 85 km hızla 6,0 lt / 100 km elde ettim . daha 80 km de araç açılınca süper olacak sanırım. ama şehir içi , sanırım sürüşten kaynaklı 8,0 ın altına düşemedim .
    arkadaşlar az arabadan ininde forma bakın ya . anladık araba güzel de

• genelde öyle sürmem ama hep sol elim direksiyonda sağ elim viteste oluyor corollada. connectten sonra vites yakınmı geldi nedir anlamadım ama çok rahat sürümü be.
    gerçi daha ayak takımına adepte olamadım ama olacam 4 senedir connecten düsüş yükseklikte arabaya binmedim.
    mazotta yakması full ettiğimde çubuk 190 km yapıp düştü ikinci çubuk hemen düştü tam dengede değil sanırım.
  • Valla ben unomuda seviom bunuda ne yapacağım bilemiom bugün ayarı verdim tayyareydi maşallah
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: andan44

Usb belleği FAT32 olarak biçimlendirirken dosya boyutunu kaç yapıyorsunuz.

İlk Önce Varsayılan Ayarlara Tıkla Sonra Fat İken Fat32 Olarak Seç

-----------------------------
    Bugün Aslan Parçası Biraz Pisti Bıraz Bıcı Bıcı Yaptırdım Keretayı Şimdi Yağmur Yağmaya Başladı Yine Leş Gibi Oldu

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<---

kardes bi tavsiye arabaya spoiler yan cam rüzgarlığı taktır arka mercedes gibi duruyor krom kaplamalarda spoiler çok iyi duruyor.

• arkadaşlar bende 20 gün önce 2011 corolla comfort extra d-4d aracımı teslim aldım...

20 gündür izlenimlerim gayet olumlu... özellikle cıvıc ov den sonra dizel arabaya binmek bedava gibi geliyor..

araçtaki tokluk hissi ve sağlamlık gerçekten harika... şimdilik çok ama çok memnunum...

allah hepimize kazasız belasıs kullanmayı nesip etsin...
  • Hayırlı olsun.Kazasız, belasız güle güle kullanın.
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de 2 aralık itibariyle Toyota Corolla d-4d 1.4 comfort extra gümüş rengi araç aldım. bu sayfayı oluşturan arkadaşlara teşekkür ediyorum. inşallah aramızda verimli bir bilgi alışverişi olur. herkese sevgi ve saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyavuz -- 6 Aralık 2010; 0:30:22 >
  • merhaba arkadaşlar.
    bende ekim 20 den beri 2011 corolla d4d dizel mmt araç aldım. babamdada aynısı var. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bu aracı çok memnunuz yakıtı çok az önceki civic oto. arac tan inip buna geçmek bilmiyorum performans olarak honda gibi olmasada güzel ekonomik yakıt konforu ile çok güzel araç. keşke diyorum toyota ile 5 sene önce tanışsaymışsım.

sormak istediğim. dizel kulanan arkadaşlar yakıt değerlerini ve bir depo ile maksi kaç km yaptıklarını yazabilirlermi. ben bir depo ile şehir içi 780-800 km arası gidiyor benim araç
  • Yeni Gelen Arkadaşlar Hoşgeldiniz İsminizi Listeye Ekletmek İsterseniz Bana Ö.m Atın

----------------------------------------------
    200 Kr Yakıyor Ama Biz Bitirmeden Fulluyoz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.