Şimdi Ara

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<--- (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
2
Favori
31.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtnmmc

Neden bukadar ugrastiginizi anlamiyorum emniyet kemerini arkadan gecirin olsun bitsin yav:-D

Hocam arkadan geçirip emniyet kemerinin takmamakla yine susturmak için emniyet tokası takmak aynı şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim026

quote:

Orijinalden alıntı: enginsel

quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

quote:

Şu emniyet kemeri susturma işini başardım.Bilgyi verenlere teşekkürler

Ne demek rica ederim şimdi airbagler iptal demi

Aman airbag ler neden iptal olsun sadece emniyet kemeri sesini kapatmıyormuyuz bu şekilde ???Airbagleri demi iptal ettik şimdi?

airbagler emniyet kemerini takarsanız aktif olur, takmassanız aktif olmaz. Siz sadece kemer takma uyarı sesini iptal ettiniz hepsi bu. Emniyet kemerini takmayacaksanız , güvenliğiniz için emniyet kemer tokası sakın takmayın derim. Çünkü emniyet kemeri takılı gibi davranarak airbagler aktif oluyor. Allah korusun kaza anında sahte emniyet kemeri taktığınız için boyun kırılma riskiniz var. O yüzden böyle şeyler takmayın. Ya benim gibi emniyet kemeri uyarı sesini iptal edin ve emniyet kemeri takmayın(airbagler çalışmasın), yada emniyet kemerinizi takın airbagler çalışsın.

Özeti şu ;

1-Emniyet kemeri uyarı sesi iptal + emniyet kemerini takmazsanız airbagler çalışmaz
    2-Emniyet kemeri uyarı sesi iptal + emniyet kemerini takarsanız airbagler çalışır.
    3-Emniyet kemeri uyarı sesi çalışır + emniyet kemeri yerine sahte emniyet kemeri tokası takarsanız airbagler çalışır (dıt dıt dıt uyarı sesi kesilir fakat kaza anında boynunuz kırılabilir)
    4-Emniyet kemeri uyarı sesi çalışır + emniyet kemerini takmazsanız veya Kemer tokası takmazsanız airbagler çalışmaz.( Bu seferde dıt dıt dıt sürekli uyarı sesi alırsınız)

Ben şehir içinde sadece işe gidip geldiğim için ve ev iş yaklaşık 2 km ve az trafik olduğu için, 1. maddedeki gibi yapıyorum.
    Ama şehir dışına çıktığımda 2. maddedeki gibi yapıyorum.

İşte budur kısa bir kafa karışıklığından sonra bu iyi geldi

• TURBONUN RESMİ

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<---
  • quote:

TURBONUN RESMİ

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<---

Teşekkür ederim hocam peki radyatörün ordada parçası varmı turbonun
  • Aga orasını bilmiyorum işte ! Senin bildiğin birşey varsa söyle de bakalım .
  • quote:

Aga orasını bilmiyorum işte ! Senin bildiğin birşey varsa söyle de bakalım .

Radyatörün orda olması lazım radyatöre benzer bir parça ama yoktur belki ben tofaş turbolarında flan öyle gördüm hep
  • quote:

quote:

Radyatörün orda olması lazım radyatöre benzer bir parça ama yoktur belki ben tofaş turbolarında flan öyle gördüm hep

Dostum yanlışın var bizim tofaşlarda turbo ne arar.
    Turbo sadece yeni nesil dizellerde ve yüksek performanslı benzinli motorlarda olur.Ama tofaşlarda olmadığını iyi biliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Dostum yanlışın var bizim tofaşlarda turbo ne arar.
    Turbo sadece yeni nesil dizellerde ve yüksek performanslı benzinli motorlarda olur.Ama tofaşlarda olmadığını iyi biliyorum.

yok yok abi sonradan takılanlarda oluyor bunu benim gibi sanayide yetişmiş koyu tofaşçı birine demeyeceksin

• O zaman asıl soruya gelelim.Tofaş ları bilmem ama toyotanın radyatör kısmında herhangi bir turbo mekanizması yok...
  • quote:

O zaman asıl soruya gelelim.Tofaş ları bilmem ama toyotanın radyatör kısmında herhangi bir turbo mekanizması yok...

Tmm hocam bugün bende inceledim sistemi sadece o gösterdiğiniz parça var
  • Marhaba arkadaşlar kısmetse 1 hafta sonra 2011 1.6 corolla comfortuma kavuşacağım. 1 sorum olacak galeriden teslim alırken nelere dikkat etmeliyim? Bu soru forumun diğer sayfalarında cevaplanmış ama ben corolla için soruyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipahi27

Marhaba arkadaşlar kısmetse 1 hafta sonra 2011 1.6 corolla comfortuma kavuşacağım. 1 sorum olacak galeriden teslim alırken nelere dikkat etmeliyim? Bu soru forumun diğer sayfalarında cevaplanmış ama ben corolla için soruyorum...

Bagaj havuzunu alın

Kauçuk paspasınızı kesinlikle alın (sonuçta 50.000 gibi bir rakam veriyorsunuz paspas vermiyorlar)

Size uygun düşerse kesinlikle boya koruma flan yaptırın

Birde park sensörü hiçbirinde olmaz sonradan takılır onuda uygun bir biçimde taktırın
  • mcfacia07 ye katılıyorum. Mutlaka park sensörü ve bagaj havuzu alın. Veya kendinize göre park sensörü+kauçuk paspas; park sensörü+boya veya koltuk koruma; park sensörü+yan koruma çıtaları kişiselleştirebilirsiniz. Ben park sensörü ve bagaj havuzu almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim026

mcfacia07 ye katılıyorum. Mutlaka park sensörü ve bagaj havuzu alın. Veya kendinize göre park sensörü+kauçuk paspas; park sensörü+boya veya koltuk koruma; park sensörü+yan koruma çıtaları kişiselleştirebilirsiniz. Ben park sensörü ve bagaj havuzu almıştım.

Ben park sensörüne ufak bir miktar bayıldım (100 Tl) gerisini ücretsiz aldım (bagaj havuzu ve kauçuk paspasları)

Ancak çita almayın kötü duruyor benden demesi

Kerim abi bak koltuk koruma aklıma gelmedi siyah renkliyse ve sigara içmiyorsanız gerek yok ancak bej renkliyse ve sigara içiyorsanız kesinlikle gereği var

Bu arada adım ERHAN
  • Herkese merhabalar.
    uzun süredir corolla başığını okuyordum birçok şey öğrendim.
    bu sayfayıda dün keşfettim.
    şimdi bir sürü soru soracağım sizlere.

Nasipse d4d manuel comfort extra almak istiyorum.
    şuan fiyatı 51.800 lira.forumda bir arkadaş martta 48 bine almış hangi bayi olduğunu sordum henüz cevap gelmedi.
    size soracağım arabayı nasipse aralık gibi alayım fuar indirimi yılbaşında yapılan indirimlerden faydalanayım diyorum.
    sizce en uygun ne kadara alınır bir kısmını kredi ile ödeyeceğim.

diğer sorum;

Arabanın yanında hediye olarak neler aldı herkes bir paylaşssın lütfen.
    bende ona göre hediye isteyeyim diyorum.

yan koruma çıtaları, snowflake jant 17'' sanırım, orjinal kauçuk paspas, bagaj havuzu bunları hediye almak mümkün mü?

park sensörüde almak lazım o zaman yukardaki paspas ve havuzda vazgeçerim.

yanlız park sensörü için d4d comfort extra ve elegantlarda standart olarak gönderiliyor diye bir yazı okudum forumda bayilerde biz hediye ediyoruz diyip bir kandırmaca yapıyormuş ne kadar doğru?
    Nasipse daha almaya var ama öğrenelim ufaktan.
    Aslında para olsa şimdi alıcamda, d4d c.extra 51.800 biraz düşer umarım aralıkta.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

Herkese merhabalar.
    uzun süredir corolla başığını okuyordum birçok şey öğrendim.
    bu sayfayıda dün keşfettim.
    şimdi bir sürü soru soracağım sizlere.

Nasipse d4d manuel comfort extra almak istiyorum.
    şuan fiyatı 51.800 lira.forumda bir arkadaş martta 48 bine almış hangi bayi olduğunu sordum henüz cevap gelmedi.
    size soracağım arabayı nasipse aralık gibi alayım fuar indirimi yılbaşında yapılan indirimlerden faydalanayım diyorum.
    sizce en uygun ne kadara alınır bir kısmını kredi ile ödeyeceğim.

diğer sorum;

Arabanın yanında hediye olarak neler aldı herkes bir paylaşssın lütfen.
    bende ona göre hediye isteyeyim diyorum.

yan koruma çıtaları, snowflake jant 17'' sanırım, orjinal kauçuk paspas, bagaj havuzu bunları hediye almak mümkün mü?

park sensörüde almak lazım o zaman yukardaki paspas ve havuzda vazgeçerim.

yanlız park sensörü için d4d comfort extra ve elegantlarda standart olarak gönderiliyor diye bir yazı okudum forumda bayilerde biz hediye ediyoruz diyip bir kandırmaca yapıyormuş ne kadar doğru?
    Nasipse daha almaya var ama öğrenelim ufaktan.
    Aslında para olsa şimdi alıcamda, d4d c.extra 51.800 biraz düşer umarım aralıkta.

Hiç fiyatın yıl sonunda düşeceğini sanmayın hocam biz 6 yıldır takip ediyoruz fiyatları hep zam yaptılar ancak yıl sonunda alırsan ocak vergisini vermiyorsun

Hediye olayına gelince bagaj havuzu,kauçuk paspas seti,2 adet plakalık verdiler bana ve park sensörü bizden olayı kandırmaca benim aracımda comfort extra park sensörü yoktu serviste 100 tl verdim taktırdım

17 lik jant istiyorsanız ona para vereceksiniz ve yan çitaları almak içinde bir miktar para vereceksiniz

Bana aracınızı kaça aldınız diye sorarsanız 05.11.2010 tarihinde antalya bakırcılar plazadan 45.900 e aldım 100 tl park sensörüne gitti 5 6 milyarda kredi kartı yüzünden faiz ödeyeceğim ve 1000 tl de kasko yaptırdım 53.000 e gelecek

• bizim imalat müdürü istanbuldan aldı, bayi adını unuttum sorar yazarım.
    yan çıtalar,jant ve park sensörünü hediye aldı.
    herhalde alınabilecek en iyi şekli bu.
    benzinli c.extra mmt aldı gerçi biz dizel bakıyoruz.
    autoshow fuar indirimi vesaire indirimler ile 40.bin küsere almıştı.ocak vergisinide ödemedi.
    anlaşılan sıkı pazarlık yapmak lazım hediye ve indirimler için.karta vade farkı çok mu geliyor. yoksa sadece çekilen kredi ile mi ilgili.
    finans müdürüde aynı arabayı yaklaşık aynı fiyata aldı.30 bin peşin kalanı 3-4 bin arası vade farkı ile almıştı aynı dönemde onunla aram pek yok o nedenle bayisini sormadım.
    birde bu kapı altına ışıklı corolla yazısı koyuyorlar onu hediye alan var mı?
  • quote:

bizim imalat müdürü istanbuldan aldı, bayi adını unuttum sorar yazarım.
    autoshow fuar indirimi vesaire indirimler ile 40.bin küsere almıştı.ocak vergisinide ödemedi.
    anlaşılan sıkı pazarlık yapmak lazım hediye ve indirimler için.karta vade farkı çok mu geliyor. yoksa sadece çekilen kredi ile mi ilgili.
    finans müdürüde aynı arabayı yaklaşık aynı fiyata aldı.30 bin peşin kalanı 3-4 bin arası vade farkı ile almıştı aynı dönemde onunla aram pek yok o nedenle bayisini sormadım.

abi afedersinde 40.000 e nasıl aldı o aracı?kesinlikle birşey var o işte biz 2 bin tl indirim yaptırtabildik bagaj havuzunu flan zor aldık

• Uzun bir karardan sonra aracımın turbosunu güçlendirmeye karar verdim 2.el audi 1.8 dizel turbosu arıyorum
  • quote:

quote:

bizim imalat müdürü istanbuldan aldı, bayi adını unuttum sorar yazarım.

abi afedersinde 40.000 e nasıl aldı o aracı?kesinlikle birşey var o işte biz 2 bin tl indirim yaptırtabildik bagaj havuzunu flan zor aldık

GEDİZLER DOLAPDERE
    ÇELİK JANT PARK SENSÖRÜ HEDİYE.
    PAS PAS İÇİN KONUŞMADIM ALDIĞIMDA ARACIN İÇİNE KOYMUŞLARDI DEDİ.
    ACABA ORJİNAL PAS PAS DEĞİL Mİ ? O KISMINI ANLAMADIM PAS PASIZ ARABA MI VERİLİR?
    YÜNLÜ GÜZEL BİRŞEYDİ DEDİ RENGİNİ SÖYLEMİŞ SADECE.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.