Şimdi Ara

DH 2. Online Pes 5 Turnuvası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
0
Favori
16.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2. Turnuva başladı. Ayrıntılı bilgi için TIKLA

Kurallar;

1- Takımlar Çekilişle Belirlenecek.

2- 4 Grup 24 Takım Olacak.

3- Her Grubun İlk 2 Sırasındakiler Bir Üst Tura Çıkacak.

4- Eşleşmeler A1-C2 , A2-C1 , B1-D2, B2-D1 Şeklinde Olacaktır.

A1-C2 Galibi VS B1-D2 Galibi

A2-C1 Galibi VS B2-D1 Galibi (Bu kural oylalama ile değiştirilmiş, 2. Turun da gruplaşma sistemiyle olmasına karar verilmiştir.)

5-İki Maçtada Eşitlik Olması Halinde İlk Olarak Deplasman Golüne Bakılacak Eşitlik Halinde 3. Maç Yapılacaktır.

6- Screenshoot Zorunluluğu Yoktur. Fakat Alınması Zorunludur. Anlaşmazlık Halinde 2 Taraftan Da İstenecek, Sonucu İspatlayamayan Üye Malup Sayılacaktır. Screen Alımı İçin Bakınız.http://members.lycos.co.uk/pesturnuva/viewtopic.php?p=13#13

7- Grup Maçlarının Çabuk Ve Sorunsuz Bitmesi İçin Rakibinizle 2 Maçı Da Ardı Ardına Yapmaya Özen Gösterin. Fikstür Formalitedir.

8- Şampiyonlar Ligi Kuralları Anlaşmazlık Halinde Devreye Girecektir.

Site için not;

Lütfen sadece mail adresimizi ve PES5 kullanıcı adımızı yazalım. Diğer Konular İçin Ana Başlığı Kullanalım.
    Aşağıdaki Dosyada Rastgele 24 Takım Vardır. Buradaki Sıralamaya Göre Düzenlenecektir. Herkes 1 Mesaj atacak ve 24 mesaj olduğunda

Son Mesaj Atan Kişi Benim İçin de Bir Sayı Söyleyecek Ve Ona Göre Rar Şifresini Verip Herkes Takımını Öğrenecektir.

Bu Kurada Hiçbir Ayrıcalık Olmayacağını Düşünüyorum.

http://rapidshare.de/files/16973188/tak__305_mlar.rar.html
    http://rapidshare.de/files/16975115/eslesme.rar.html

rapidshare de dosyanın inip inmediği hakkında bilgi var lütfen sonuçlar açıklanmadan önce indirmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 23 Mayıs 2006; 17:18:34 >

• Bana uyar, aynı takımın birkaç kişi tarafından istenilmesi durumunda kura çekilsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Bana uyar, aynı takımın birkaç kişi tarafından istenilmesi durumunda kura çekilsin...

Aynı durum scn'de var iğrenç bi durum bana fiorentina çıktı. Fiorentina ile pes 5'ten zevk aldığım hiçbişeyi yapamıyorum ne bi şut çekiyorum ne paslaşabiliyorum. Resmen pes 5'ten soğudum bence herkes istediği takımı seçsin.
  • arkadaşlar cumaya kadar veya pazartesi ye kadar bekleyemezmiyiz?????
  • arkadaslar pes 5 üst konusunda yazdıklarımı okursanız sevinirim ercans sen benim msnde dedigim için bana haber ver senin işi ona göre ayarlarız
  • kurallar pek uymamış ya..

bir kere maçlarda isteyen istediği takımı seçmemeli bence..kura çekilmeli

milli takımlar seçilmesin doğru

birde kişilerin tüm grup maçlarını bitirmeleri için gereken süre 2 hafta olsun.iki hafta boyunca isteyen iki günde isteyen iki haftada tüm grup maçlarını bitirsin

takım değişmeyecek tabi turnuva boyunca
  • tugay kötü takım cıkması cok kötü oluyomus bana kalsa bende öle yaparım ama herkes istediini alsa daha iyiyimiş arkadaslar öle söledi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bende başta karşıydım ama doğrusu bu bence..

zaten daha az kişiyiz kuralara bütün güçlü takımları koyarız dolayısıyla herkese çok iyi ve iyi takımlar çıkar bence
  • PEs5 in orjinalini almayı düşünüyorum online oynamak için.Bu saatten sonra Orjinal pes5 alınırmı???
    Yoksa WE9 mu beklesem karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanswf2 -- 14 Şubat 2006 22:51:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metee

PEs5 in orjinalini almayı düşünüyorum online oynamak için.Bu saatten sonra Orjinal pes5 alınırmı???

Bence beklemeye değmez, aldım rahatım yani keşke we9 alsaydım diye düşüncem yok, zaten yaygınlaştı.. we9 da bu kadar ilgi olacağını sanmıyorum...
  • quote:

PEs5 in orjinalini almayı düşünüyorum online oynamak için.Bu saatten sonra Orjinal pes5 alınırmı???

kesinlikle deger

tugay ben sana katılıyorum ama sikayetci olan daha fazla bence her takımla oynanır sayı da az zaten villereal fiorentina gibi takımlar kimseye cıkmaz gerekirse milli takım koyarız ama herkes istedigini alsın diyolar
  • şimdi ben kendimi ekletsem mi cumaya almayı düşünüyom o zmana kadar başlarsa eğer leweo nun kiyle oynayacağım eğer tamam derseniz beni de ekleyin listeye
  • ben ekledim

bi de 4 tane benim listemde olmayan arkadas var onları listeye eklemek için onlardan ben bi haber bekliyorum veya raven shield kardes söylerse
  • quote:

Orjinalden alıntı: leweo

quote:

kesinlikle deger

tugay ben sana katılıyorum ama sikayetci olan daha fazla bence her takımla oynanır sayı da az zaten villereal fiorentina gibi takımlar kimseye cıkmaz gerekirse milli takım koyarız ama herkes istedigini alsın diyolar
    iyi yav yapın ne yapacaksanız..
  • Gorsanlan oynansa hepinizin koltuğunun altına verirdim pc kasasını ama orjinal oyun yok.Ama alıcam en yakın zamanda bekleyin beni.Tugy18 denen artiz özellikle sen
  • d&r den pes 5 i alacağım güvenilir bir orjinal oyun dükkanımıdır düşünceleriniz neler??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLaZe1990

Gorsanlan oynansa hepinizin koltuğunun altına verirdim pc kasasını ama orjinal oyun yok.Ama alıcam en yakın zamanda bekleyin beni.Tugy18 denen artiz özellikle sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercans

d&r den pes 5 i alacağım güvenilir bir orjinal oyun dükkanımıdır düşünceleriniz neler??
    Bazen parayı alıp oyunu vermiyo orası

Tabi güvenilir o nası soru.Dükkan işte en fazla napıcaklar
  • 2 hafta içinde tüm grup maçları bitirilmesi bence de daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLaZe1990

quote:

Orjinalden alıntı: ercans

d&r den pes 5 i alacağım güvenilir bir orjinal oyun dükkanımıdır düşünceleriniz neler??
    Bazen parayı alıp oyunu vermiyo orası

Tabi güvenilir o nası soru.Dükkan işte en fazla napıcaklar

ben d&r dan alıyorum oyunlarımı sorun çıkmadı, gönül rahatlığı ile alabilrsin derim. Sorun beni bulmadı da, umarm seni de bulmaz. Ama sen kalkıp da sorunu bulursan kafama taş atma...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.