Şimdi Ara

Dfx Audio Enhancer Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Programı yükledim ama hangi müziği açarsam açayım "no audio" yazıyor. Ne yapmalıyım?

• winamp ta kullanıyorsan Options>Preferences> DSP/Effect bölümünden dfx i etkin hale getirmen gerek.
  • Dostum media playerda kullanıyorum. Winampta denedim çalışmıştı ama ilaçlamayı yapamamıştım. Media playerdada bu sorun çıktı.
  • wmp de hiç kullanmadım. galiba onda da menüden seçmek gerek. media player açıkken sağ tıkla araçlar>seçenekler>eklentiler> ses dsp si bölümünden dfx çıkıyorsa bir ayarlamayı dene.. umarım olur.
  • Bir deneyip yazayım...
  • Olmadı maalesef.
  • hepsinin ayrı versiyonu var wmp için indirdiğinden emin ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sound Blaster zx kulaklık sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten indirdiğim pakette 4-5 oynatıcı için versiyonu vardı. Ben WMP olanı kurdum. Az önce bir video açtım ve video da böyle bir sorun olmadı. Müziklerde çalışmıyor meret. Sitesinden baktım DRM (Digital Rights Managements) olmadığından falan diyor da winampla kullanırken böyle bir sorun yaşamamıştım.
  • quote:

What does the "No Audio" label over the spectrum analyzer indicate?

"No Audio" indicates that there is no audio signal being processed by DFX. That would occur when no song is currently being played, or a DRM (Digital Rights Management) protected track is being played by a media player that does not support DRM-protected audio processing.

Sitesinde bu yazıyor.
  • bu ttnet in falan müziklerini falan mı çalmaya çalışıyorsun. sıradan mp3 lerde böyle bir engel yok galiba.
  • Hiç bir mp3de çalışmadı program. Sürekli no audio yazıyor.
  • Çözemedim bir türlü ya.
  • Up...
  • Up...
  • Son defa Up...
  • JetAudio yu dene.. dfx li bilmem ne ..ne koyarsan koy üste çıkamaz. biraz ayarlamaları var. onları yapınca harikadır.. tavsiye ederim. 2007 de birinciliği var.
  • Eyvallah hocam, denerim onu da. Kaldırdım zaten şu dfx meretini. Pek beğenmemiştim açıkçası. (Kedi - Ciğer misali )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.