Şimdi Ara

### DFI LANPARTY DK P45 T2RS PLUS Bios update sorunu ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hangi ramleri denedin onları yaz hele de bilelim.
    oc iyidir ama dual core için iyidir. 4 fazdan ötürü 4 çekirdek hız aşırtması o derece kolay değil.
  • Bu anakart çok mu problemli yoksa bana mı öyle denk geldi ? Tam oc yapıyorum sistem açılıyo kullanıyorum pcyi kapatıyorum tekrar açamıyorum kendi kendine açılışta 1-2 reset atıyor sonra biosu default ayarlara geri getiriyor ve öyle çalışıyor. Bu arada işlemci e6750 ramlerde kingston 800Mhz işlemciyi 400*8 3.20ye çekiyorum ramlerde 400/800 ancak hep sorun çıkartıyor bunun nedeni nedir ayrıca biosda güncelledim.
  • Aynı anakarttan bendede var. Ve malesef ben overclockdan pek anlamıyorum fps arttırımı yaparak en fazla 3,34 ghze çıkartabildim. Bu arada ramlerde 1000 mhzde. Aslında bu anakart overclock performansı çok yüksek olan bi kart ama işi bilmeyince böyle oluyor işte

LAVMAN arkadaşım acaba ramlere ve işlemciye biosda nereden ve nasıl voltaj verdiğini banada kısaca anlatabilirmisin. Hatta 1-2 resim eklesen çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntonChigurh -- 13 Ekim 2009; 15:08:42 >
  • fps değil fsb
    9550 ile o kart(dk t2rs+) 3.8e çıkmış.
    sen 3.6yı bul o bile başarı zire 4 fazlı.
    bellek hızını sabitleyebilrsin illa onu da artıcaksın diye birşey yok.
    voltajı tespit et sonra kadem kademe artırarak yukarı çık.
    voltay artır windowasa dön stres testine sok kilitlenem mavi ekran sıcaklık aşımı yoksa olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 13 Ekim 2009; 17:56:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: missing_88

Aynı anakarttan bendede var. Ve malesef ben overclockdan pek anlamıyorum fps arttırımı yaparak en fazla 3,34 ghze çıkartabildim. Bu arada ramlerde 1000 mhzde. Aslında bu anakart overclock performansı çok yüksek olan bi kart ama işi bilmeyince böyle oluyor işte

LAVMAN arkadaşım acaba ramlere ve işlemciye biosda nereden ve nasıl voltaj verdiğini banada kısaca anlatabilirmisin. Hatta 1-2 resim eklesen çok makbule geçer

abs profil dosyasını gönderebilirim isterseniz 3.8 ghz ve stabil
    ancak belirteyim şimdiden, kuzey köprüsünde küçük 4mm fan var, fan koymazsanız ısınıyor baya, riskli
    ayrıca sunbeam core-contact freezer kullanıyorum, her iki tarafında da fan var, sistem havalandırması gayet iyi durumda

neden bunları söylüyorum, abs profilini çalıştırısınız, siz farkedemeden sıcaklıklar yükselir bir sorun vs. olur sorumluluk kabul etmem :)

akşam 10-11 gibi gönderirim buradan

• gcd 4mmlik fan ses yapmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

gcd 4mmlik fan ses yapmıyor mu?

hayır gayet memnunum hepsiburada.com dan 3-4 lira arası bişeye aldım tavsiye ederim
    q9550 3.8 abs dosyası(c1 rev. ile kullanıyorum)
    http://rapid share.com/files/293894979/3.8.ABS
    (aradaki boşluğu kaldırın)
  • Bide şu 3.8 abs yi nasıl kullanıcaz o konuda yardımcı olabilirmisin dediğim gibi hiç anlamıyorum overclockdan. İndirdim dosyayı ama nasıl kullanıcam anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: missing_88

Bide şu 3.8 abs yi nasıl kullanıcaz o konuda yardımcı olabilirmisin dediğim gibi hiç anlamıyorum overclockdan. İndirdim dosyayı ama nasıl kullanıcam anlamadım.

http://img.lanparty.tw/Upload/Driver/CM/DFI_ABS.zip

şunu indirin. anakartın kitapçığı duruyorsa ordan bakarak yapabilirsiniz. bu program anakart cdsinden de çıkıyor
  • Hocam aynı8 anakart bende var q9400 işlemci teamxtrem 1066 ramler ile GTX 650 vga ile FF hatasında kalıyor ama X550 vga yada HD 6870 ile sistem açılıyor.Hocam nasıl yapabiliriz bir fikri olan var mı ? Bir yol yordam önerin lütfen..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.