Şimdi Ara

DFİ CROSSFİRE ON AİR İN TURKEY BY OPTIMUM.Hayırlısı olsun beyler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arbiter

yakında uzaylılar gelip hepinizi yiyecek

• merakedenlr için fiyatı 283$ + Kdv
  • sata II olmaması gerçekten çok ilginç. protesto diyorum dfı ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 28 Ekim 2005, 10:45:49 >
  • 283 usd de nereden çıktı ben 220-230 usd+kdv gibi bir fiyat aldım
  • neweggde fiyatı 199dolar..Trdede ozanın dediği fiyattan olur gibi geldi banada..283dolar cok pahalı...

ama sata2 olmayan we nf4 gibi oturmamıs bir chipsete bu kadra para verilirmi oda tartışılır tabi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: StifMeister

reklam kokusu alıyorum

yaşasın gaza getirici ingilizce başlıklar , büyük "İ" lerde ayrı bir takdir konusu
  • Sata2 desteği olmaması ve usb performansının düşük olması bu kartın bence tek kötü tarafı. O da atinin sb450 güney köprüsünü kullanıyor olmasından dolayı. Dfi'daki yetkililer kartın tasarımına çok önceden başlandığını bu yüzden de yeni çıkan ati sb600 veya Uli 1575M güney köprülerinin pin tasarımları farklı olduğu için eğer değişim yapsalardı kartın çıkış tarihinin gecikeceğini ve bu yüzden de sb450 ile yola devam kararı aldıklarını söylüyorlar. Fakat bu handikap eğer sizin için önemli değilse en az nforce4 versiyonu kadar stabil ve iyi overclock olan bir kart olduğunu gördüm yabancı sitelerdeki incelemelerde. Crossfire isteyenler için de zaten başka alternatif yok görünüyor. Ama tabiki şu anda yeni x1800 serisinin cf kartları çıkmadığı ve x850 cf kartların da anlamını yitirdiği şu günlerde bu özellik için kaç kişi alır bilinmez. Fakat yine de 4 dimm ile 200mhz'de 1T çalışması, jumper olmadan cf veya tek kart konumuna geçmesi, ayrıca yine jumper'a gerek kalmadan ramlere 4.03 volta kadar verebilmesi çok güzel özellikler. Kartı deneyenler tccd ramler ile 300mhz ve üzeri ram hızlarına çıkmanın bu kart ile zor olduğunu ama 2x1gb veya bh5 kullanacakların en az nforce4 anakartlardaki kadar ve hatta daha fazla performans alacaklarını belirtmişler. Ayrıca işlemcileri overclock ederken aynı seviyede oc için nforce4'dekinden daha az vcore istediği de belirtilmiş. Demekki vcore daha stabil olarak veriliyor bu anakartta. Son olarak da cold boot probleminin tarihe karıştığını ısrarla belirtiyorlar ki en güzeli bu bence.
    Eğer yeni bir anakart alacaksanız ve usb-sata2 olayı sizin için çok önemli değilse, 4x512 1T, coldboot olmaması ve ilerde yapabileceğiniz crossfire opsiyonu ile gönül rahatlığıyla bu kartı alabilirsiniz benim anladığım kadarıyla. Ama sata 2 sizin için vazgeçilmez ise veya ille de yüksek mhz'lerde tccd ram kullanacaksanız nforce4 versiyonunu almalısınız.

• Ozan güzel özetlemiş,,,,,overclockerlar için,,,,,,,tabi öyle günlük kullanım oveclock dan bahsetmiyorum)sata II falan pek önemli değil,onu video edit vs gibi hard diskle ilgili yoğun uygulama yapanlar düşünsün.

Her türlü akımları stabil olan ve overclockera,overclockta kullanacağı donanımlarla ilgili sıkıntı yaratmayan bir board olması yeterli diye düşünüyorum.
    Ayrıca bunları konuşurken şunu hesaba katmak lazım....eğer,donanım hobiniz varsa özellikle overclockla uğraşıyorsanız ve maddi durumunuz elveriyorsa zaten eliniz de çok fazla donanım tutamıyorsunuz.NF3 belasından kurtulalı henüz 7 ay oldu hatırlatırım.Daha 1 sene dolmadan iki adet FX işlemci almak durumunda kalmışım...

Ha benim durumum bu da diğerlerinin farklı mı,,,zannetmiyorum...hem forumda ki tanıdıklarımdan görüyorum,hem de 2. eli takip etmek yetiyor.

Ben oc dışında basit office uygulamaları,internet ve oyun amaçlı PC kullandığım için,ben ve benim gibileri bağlamaz diye düşünüyorum.
    Sanırım yakında testleri de koyarım,ilk elden tanımış oluruz.
    Tabi 4*512 bh-5 lerle ne yapacak merak ediyorum.O testler için kasımın ilk çeyreğine kadar beklemek durumum var.Crossfire ile ne yapar?
    Aksilik olmaz ise onun için de aralık ortsasını beklemek durumu var.

• Bülent abi çok doğru söylemişsin. Benim düşüncem aslında bu anakartın overclockerlar için belki de nf4 serisinden daha iyi olabileceği yönünde. Belki ben de bazı testleri paylaşabilirim sizinle yakında
  • valla ben fiyati arenanin sitesinde gordum
  • Arkadaşlar fiyat 255+kdv imiş. İlgilenenlere duyurulur
  • yaşasın crossfire!
    ("dfi nf4ler ikinci el topiclerini süslesin de nf4 alalım artık" sevinç tepkisi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Ozan güzel özetlemiş,,,,,overclockerlar için,,,,,,,tabi öyle günlük kullanım oveclock dan bahsetmiyorum)sata II falan pek önemli değil,onu video edit vs gibi hard diskle ilgili yoğun uygulama yapanlar düşünsün.

Her türlü akımları stabil olan ve overclockera,overclockta kullanacağı donanımlarla ilgili sıkıntı yaratmayan bir board olması yeterli diye düşünüyorum.
    Ayrıca bunları konuşurken şunu hesaba katmak lazım....eğer,donanım hobiniz varsa özellikle overclockla uğraşıyorsanız ve maddi durumunuz elveriyorsa zaten eliniz de çok fazla donanım tutamıyorsunuz.NF3 belasından kurtulalı henüz 7 ay oldu hatırlatırım.Daha 1 sene dolmadan iki adet FX işlemci almak durumunda kalmışım...

Ha benim durumum bu da diğerlerinin farklı mı,,,zannetmiyorum...hem forumda ki tanıdıklarımdan görüyorum,hem de 2. eli takip etmek yetiyor.

Ben oc dışında basit office uygulamaları,internet ve oyun amaçlı PC kullandığım için,ben ve benim gibileri bağlamaz diye düşünüyorum.
    Sanırım yakında testleri de koyarım,ilk elden tanımış oluruz.
    Tabi 4*512 bh-5 lerle ne yapacak merak ediyorum.O testler için kasımın ilk çeyreğine kadar beklemek durumum var.Crossfire ile ne yapar?
    Aksilik olmaz ise onun için de aralık ortsasını beklemek durumu var.

ya abi mübarek sende herşeyi alıp kullanıyorsun!
    Sendede Bill Gates kudretimi varyaaa!
    Valla sendeki imkaanlar keşke bendede olsa yawww!

• quote:

Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

yaşasın crossfire!
    ("dfi nf4ler ikinci el topiclerini süslesin de nf4 alalım artık" sevinç tepkisi)

pol abi tepkilerine hayranım atinin işi gittikçe zorlaşıyo bence. hala piyasada x1800 bulunmadığını düşünürsek ben ps3 alıp bu beladan kurtulmayı düşünoyrum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

yaşasın crossfire!

yaşasın crossfire
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

yaa bu ati'nin Nvidia karşısında gerçekten şansı yok ama kimse analmak istemiyo.. sataII siz board mu olur ya. ayrıca SLI 32x çok yakında...

sli 32x çıktı haberide ben verdim de kimse tınlamadı
    16x 16x olarak bölüyor gerçek 16x yani
    msi diamond plus
  • Bu arada msidan daha iyi olan tabiki bence A8N32-SLI Deluxe var bir inceleyin isterseniz testleri sabırsızlıkla bekliyorum kolay gelsin
  • buda güzel abit 32x
  • birde bunu gördüm Asusta biraz tıpsiz gibi ama A8R-MVP teknik özellikleri hoşuma gitti iyi geceler
  • RULEZ ABIT

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.