Şimdi Ara

DFI alacam öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • venice 3200+ la beraber DFI-LP-UT-NF4-UD almayı düşünüyorum. DFI lar hakkında pek bilgim yok. sizce 300 ytl ye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilberan -- 11 Ekim 2005, 15:03:30 >

• deer deer
  • arkadaşlar bende dfı anakartı merak ediyorum resimlerini ve özelliklerini biraz inceledim tek görebildiğim anakartın yerleşiminin çok iyi olduğu fakat bende epox 9npaj slı var bundan dahamı iyi kullanan ve hala kullanmakta olan arkadaşlar kart hakkında biraz bilgi verebilirlerse bende sevinicem birde bu kartı nerelerden bulabiliriz
  • DFI ın en büyük artısı fazladan verebildiği voltajlardır.Mesela dfı ramlara verebildiği voltajı başka bi mobo ile verebilmek için booster kullanman gerekir.Birde mobo da kaliteli malzemeler kullanılmıştır.Kısacası oc için yapılmış mobo bu.Eğer oc yapmaksa niyetin DFI al parasının hakkını sonuna kadar verir!Epox da DFI san sonra gelen iyi oc mobo sudur!(BU fikir bana göre böyle herkesin görüşü farklı!)
  • dfi in sitesine girerseniz yurtdışında kartın incelemeleri ve dünyanın en büyük otoritelerinin bol bol ödüllerini görebilirsiniz.
    saygılar
  • bilgi için çok sağ olun birde dfı istanbulda nerede satılıyor ben nette bir tek ankara mavi bilgisayarın sitesinde görebildim
  • gigatekde var.mavi pahalı gigaya üye olursan 173+kdv ye geliyo.
  • evet dfi'ın en büyük artısı verdiği fazladan voltajlardır.Birazda o/c kabiliyeti daha iyi.dfi bilgisayarı zor anlarda açmaya çalışıyor ama diğer anakartlarda o kabiliyet hiç yoq.tabii duyduğuma göre durum buymuşbenim anakart bu hafta sonuna kadar geliyor.o zaman görecez bakalım.ama eğer voltaj vermekten falan korkuyorsan boş yere alma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilberan

venice 3200+ la beraber DFI-LP-UT-NF4-UD almayı düşünüyorum. DFI lar hakkında pek bilgim yok. sizce 300 ytl ye değer mi?

şüphen olmasın! dfs bilgisayarda satıyor ama gigatek garanti güvencesi açısından öncelikle değerlendirilmeli bence..
  • ben tccd kullanıyorum.2,7 v ile.bence stabilite içinde DFI.epox v dalgalanmalarından şikayetçi herkes.bence her durumda o/c için DFI
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

ben tccd kullanıyorum.2,7 v ile.bence stabilite içinde DFI.epox v dalgalanmalarından şikayetçi herkes.bence her durumda o/c için DFI

bende tccd çip ram ve epox board kullanıyorum. nedir bu voltaj dalgalanması? ben bi sorun yaşamıyorum oc da şu an günlük 4100+ kullanmaktayım.
  • işlemciye verdiği v da dalgalanma oluyomuş sanırım.birde dfı ile 1,6 ile çıkalan fsb ye epox 1,7 ile çıkıyomuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.