Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lila'ya çok acımıştım. taş gibi hatundu. dexter'a da onun gibi heycan verici bi aşk lazımdı. rita ya aşık değil sadece yanında huzur buluyor çocuklar felan. yani ev adamı olma yolunda. halbuki Lila onu anlıyodu ve onu olduğu gibi kabul ediyodu. istese dexteri ele verebilirdi ama vermedi. öz kardeşinede kıydı. o da gereksizdi. dizi süper ama keşke bazışeyler olmasa :S mesela rita çok uysal bi karakter. dexter'a gitmez evlilik olayları felan bence. bakalım. we will see
  • eneem harbiden bu da doğru

çizebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

sonu çok güzeldi bu bölümün. yahu bu dex sen ne kütük bi adamsın. ultrasona gittiklerinde diyo ki "rita şuan her annenin hissettiği duyguları hissediyo, benimse tek hissettiğim onun elimi tuttuğu. -bayağı da güçlüymüş"

Süper
  • 2 gün önce başladım diziye s3b3 teyim :D güzel dizi
    Herkesin içinde bir dexter vardır :D
  • Bugün yeni bölüm geliyor... Yarın düşer nete
  • Dexter S03E06 HDTV XviD-LOL
  • bakalım altyazı ne zamana hazır olacak. vallahi divxplanettekilerde olmasa izleyemeyeceğiz dexterı. tüm çevirmenlerden Allah razı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Dexter S03E06 HDTV XviD-LOL

irfree den indirdim.

alt yazıyı beklemedeyiz.
  • ben de indirmeye başlıyım bari,altyazı da yarına çıkar heralde,bu bölüm heycanlı olcak gibi.
  • RS Premium bitmiş.
    Yarına indireceğim o zaman.
  • Arkadaşlar selam.

Türkçe Altyazı için;

http://altyazi.indivx.net/dexter-3-sezon-6-bolum-turkce-altyazi/

bu gece çıktı.
  • Bu altyazıyla izleyen var mı?

Bu siteyi ilk defa görüyorum nasıl iyi çeviriyorlar mı?
  • Ben dün gece izledim gayet iyiydi göze batan bir hata görmedim. Bir aydır falan takip ediyorum bu siteyi. Geçen hafta da heroesu falan ilk burası vermişti. Güzel bir siteye benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

quote:

Orjinalden alıntı: el-muhaberat

quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

dexter bölümlerine imzama tıklayarak ulaşabilirsiniz..

işte bu çok iyi oldu tşkler

bu arada dexter artık çuvallamaya başladı bence yakalanır artık

Dex. adamım çuvallamaz bence.. İyice yaklaştılar, en önemlisi galiba ilerki bölümlerde dex. kızkardeşine söyleyebilir, çünkü o pislik kızkardeşi Debra(aslında çok seviyorum onu) dex.e yakalamaları için çok iyi ipuçları buluyor.. Kız kardeşinden korkması gerek artrık dexin yoksa onu yakalayacak. Artı dex. debraya anlatırsa o kız hayatta kabullenmez, bu yanlış falan der, gider polislere söyler dexter(abim) katil diye...

+1905

• olmadı kardeşini de keser

kurallarına aykırı tabi
  • Yine güzel bir bölümdü... Çok hoşuma gidiyor ya bu dizi... Polislerin ailevi bir samimiyeti olması özellikle...
  • harika bi bölümdü bence. dikkat ediyomsunuz bilmiyorum ama miguel pradoyu oynayan adam çok iyi yapıyo rolünü.
    hele bölümün sonunda "dexter" diyip gülümsemesi beni benden aldı. bu kadar mı oynar bi oyuncu ya. ilerki bölümlerde onuda ayin düzenlerken görmek istiyoruz sayın yazarlar
  • quote:

harika bi bölümdü bence. dikkat ediyomsunuz bilmiyorum ama miguel pradoyu oynayan adam çok iyi yapıyo rolünü.
    hele bölümün sonunda "dexter" diyip gülümsemesi beni benden aldı. bu kadar mı oynar bi oyuncu ya. ilerki bölümlerde onuda ayin düzenlerken görmek istiyoruz sayın yazarlar

Dexter buna izin vermez asla... O onun özeli...

• quote:

Orjinalden alıntı: KontG

quote:

harika bi bölümdü bence. dikkat ediyomsunuz bilmiyorum ama miguel pradoyu oynayan adam çok iyi yapıyo rolünü.

Dexter buna izin vermez asla... O onun özeli...

+1 ayrıca Birini öldürürse Dexter acımaz onuda öldürür :) etrafında kendinden başka katil tutmaz Dexter

• Yine güzel bir bölüm izledik

Dexterla Miguel iyice yakınlaştılar artık Dexter Migueli yakın arkadaşı olarak görüyor ama bir zaman sonra ters düşecekler gibi geliyor bana,
    Bu deri yüzücü olayının altından da çok ilginç biri çıkacak gibi duruyor Ramon Pradomudur dedik ama o değilmiş bakalım kim çıkacak deri yüzücü.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.