Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d.trend kendi yapinca 20 tl ucret istiyormus baska bir forumda okudum dogrumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

d.trend kendi yapinca 20 tl ucret istiyormus baska bir forumda okudum dogrumu

Hangi forumda okudunuz acaba.
  • Dexonic cihazımızda yutube açmama sorunu devam ediyor acaba çözüm bulan varmı?Önce video arama kısmından istediğim konu ile arama yaptırıp videoları izleyebiliyordum.Ama maalesef artık yutube gibi o kısım da çalışmaz oldu.Sorunu çözen varsa bilgi edinmek isterim.
  • merhaba ben ürünü yeni aldım güncelleme yapmak istiyorum yalnız bi durum var fabrşka ayarlarına dön dedim ve döndü ancak güncelleme yapmadım yardımcı olurmusunuz olursanız sevinirim
  • Bu cihazdan gıcık kapmaya başladım usb deki 4 gb üzeri filmlerde adamı sinir ediyor gölgeli flu sanki 3 d film ler gibi arada görüntüler üstüste biniyor..divx filmlerde ise benzer sorun yok..derdi ne acaba aletin anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan4477

merhaba ben ürünü yeni aldım güncelleme yapmak istiyorum yalnız bi durum var fabrşka ayarlarına dön dedim ve döndü ancak güncelleme yapmadım yardımcı olurmusunuz olursanız sevinirim

Şimdi bir usb bellek yada harici diskin içine yeni yazılımı atın ama klasör olarak değil direk dosyayı atın. sonra menüden güncelleme diyerek tabi usb bellek yada harici disk cihaza takılı olacak menüden güncellemeye bastığınız zaman zaten cihaz kapanacak ve açılırken kendisi güncellemeye başlayacak. sonra tekrar kapanıp açıldığında yeni yazılım yüklenmiş olacak. Takılırsanız ben burdan yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Bu cihazdan gıcık kapmaya başladım usb deki 4 gb üzeri filmlerde adamı sinir ediyor gölgeli flu sanki 3 d film ler gibi arada görüntüler üstüste biniyor..divx filmlerde ise benzer sorun yok..derdi ne acaba aletin anlayamadım

Şimdi kaç tane film denediniz. Hep aynı filmi mi deniyorsunuz yoksa başka başka filmleri mi denediniz. Bizde öyle bir sorun yapmıyor. Bu arada bu sıkıntılar genellikle filmleri convert ederken oluşan sıkıntılar. Codec uyuşmazlığı olma ihtimali yüksek. yada rip yaparken kullandığınız programdan kaynaklanan sıkıntılar olabiliyor. Başka bir cihazda o filmi çok normal bir biçimde izleyebiliyor musunuz? Her sorun cihazlardan kaynaklanmıyor. Sonuçta internetten indiriyorsun filmleri ve sıkıntı olabilir. Başka bir cihazda deneme şansın varsa deneyip yazarsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: huuso

Dexonic cihazımızda yutube açmama sorunu devam ediyor acaba çözüm bulan varmı?Önce video arama kısmından istediğim konu ile arama yaptırıp videoları izleyebiliyordum.Ama maalesef artık yutube gibi o kısım da çalışmaz oldu.Sorunu çözen varsa bilgi edinmek isterim.

Youtube sorunu cihazlardan kaynaklanmıyor. Youtube değişiklik yapıyor ve bütün cihazlarda sorun oluyor. Hangi markaya bakarsan bak hepsinde sorun var şimdi.
  • Bendeki panny tv nin medya playeri herformatı görse hepsinden daha iyi ama olmuyor diye ve hesaplı diye dexonic aldım..Ya ben beceremiyorum ya en cins indirilmiş filmler bana rastlıyor :)

Mantıken bu cihaz zaten media player olduğu için tv ninkinden iyi olması gerekmezmi

720p lik bir 5.element filmi indirdim dexonic ses vermedi görüntü var tv ye taktım bu sefer ses var görüntü yok gelde sinir olma :)

cargo isminde bir film indirdim 1080 bunuda gösterirken takılmalar oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: divercats

quote:

merhaba ben ürünü yeni aldım güncelleme yapmak istiyorum yalnız bi durum var fabrşka ayarlarına dön dedim ve döndü ancak güncelleme yapmadım yardımcı olurmusunuz olursanız sevinirim

Şimdi bir usb bellek yada harici diskin içine yeni yazılımı atın ama klasör olarak değil direk dosyayı atın. sonra menüden güncelleme diyerek tabi usb bellek yada harici disk cihaza takılı olacak menüden güncellemeye bastığınız zaman zaten cihaz kapanacak ve açılırken kendisi güncellemeye başlayacak. sonra tekrar kapanıp açıldığında yeni yazılım yüklenmiş olacak. Takılırsanız ben burdan yardımcı olmaya çalışırım.

ilginiz için teşekürler yalnız forumda gördüm fabrika ayarlarına dönünce sorun çıkıyomuş doğrumu. birde yazılımı indirdim omu açıptamı yükleyeceğiz bu konuda iyi değilim detaylı olarak yazarsanız sevinirim teşekürler

• merhaba bide dahili harddisk almak istiyorum 2 TB lıklarda kasma oluyomu yada iyi çalışan bi harddisk tavsiye edermisiniz sorunsuz çalışabilen
  • Sıkıştırılmış dosyadır indirdiğin onu çıkartıp dosyayı direk at. Eğer olmazsa Dijital Trend'in teknik servisine ulaştır cihazı onlar yüklesin.
  • quote:

merhaba bide dahili harddisk almak istiyorum 2 TB lıklarda kasma oluyomu yada iyi çalışan bi harddisk tavsiye edermisiniz sorunsuz çalışabilen

Eğer 2TB bir disk alacaksan kesinlikle green serisi al. Çok ısınma yapmasın ve zaten çok büyük bir performansa ihtiyacın olmayacağı için kesinlikle green serisi al. 2 TB disk hiç bir sorun çıkartmaz ve içi dolu bir disk bile taksan 10 saniyede diski tanır ve içini gezmeni sağlar cihaz. Sıkıntı olmaz ama dediğim gibi green serisi al.
  • quote:

quote:

merhaba bide dahili harddisk almak istiyorum 2 TB lıklarda kasma oluyomu yada iyi çalışan bi harddisk tavsiye edermisiniz sorunsuz çalışabilen

Eğer 2TB bir disk alacaksan kesinlikle green serisi al. Çok ısınma yapmasın ve zaten çok büyük bir performansa ihtiyacın olmayacağı için kesinlikle green serisi al. 2 TB disk hiç bir sorun çıkartmaz ve içi dolu bir disk bile taksan 10 saniyede diski tanır ve içini gezmeni sağlar cihaz. Sıkıntı olmaz ama dediğim gibi green serisi al.

internette baktım yalnız bu sata 2 sata 3 kafamı karıştırdı bi model yazarmısınız 1,5 yada 2 tb lık

• quote:

quote:

quote:

internette baktım yalnız bu sata 2 sata 3 kafamı karıştırdı bi model yazarmısınız 1,5 yada 2 tb lık

benim önerdiğim bu model.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/wd-wd20eurs-3,5--av-gp-2tb--caviar-green-intellipower-sata-20-64mb-cache-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=59681

Ama başka modelde olur. mesela buhttp://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/seagate-st2000dl003-35-2tb-barracuda-green-sata-30-64mb-cache-5900rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=52222

Sata3 yada Sata2 fark etmez. Sata 3 alsanda Sata2 olarak çalışır. Green serisi olsun yeter. Az güç tüketsin ve az ısınsın yeter.

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim önerdiğim bu model.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/wd-wd20eurs-3,5--av-gp-2tb--caviar-green-intellipower-sata-20-64mb-cache-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=59681

Ama başka modelde olur. mesela buhttp://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/seagate-st2000dl003-35-2tb-barracuda-green-sata-30-64mb-cache-5900rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=52222

Sata3 yada Sata2 fark etmez. Sata 3 alsanda Sata2 olarak çalışır. Green serisi olsun yeter. Az güç tüketsin ve az ısınsın yeter.

hocam çok teşekkür ederim sağolun

• quote:

Sıkıştırılmış dosyadır indirdiğin onu çıkartıp dosyayı direk at. Eğer olmazsa Dijital Trend'in teknik servisine ulaştır cihazı onlar yüklesin.

merhaba hocam tavsiye ettiğiniz wd harddiski sipariş verdim bu gün elime geçecek bunu taktığımda foratlamak gerekiyomu hangi tür farmatlamam lazım çünkü elimde hd dvd var onlarıda atmak istiyorum
  • Eğer cihazın samba özelliğini ve bittorent özelliğini kullanacaksanız diski cihaza takarak cihazın menüsünden formatlamanız lazım. yok ben o özellikleri kullanmayacağım diyorsanız o zaman ntfs olarak formatlayıp için filmleri direk atın sorun olmaz.
  • Ben bu cihazın altından girdim üstünden çıktım internete bir türlü bağlayamadım..

Şimdi elimde speedtouch 780 wl portlu ve kablosuz özelliği olan bir modem var pc de ilk çıkan ip 192.168.1.65 modemin giriş ip ise 192.168.1.254 buna göre ip verme işi nasıl olacak

modemin network seçeneklerinde cihaz görünüyor ip olarak 192.168.1.64 çıkıyor ama bağlanamıyor
  • quote:

Eğer cihazın samba özelliğini ve bittorent özelliğini kullanacaksanız diski cihaza takarak cihazın menüsünden formatlamanız lazım. yok ben o özellikleri kullanmayacağım diyorsanız o zaman ntfs olarak formatlayıp için filmleri direk atın sorun olmaz.

zaten cihaza şu an samba kapalı açılmıyo güncellemede yapılmıyo teknik servisi aradım yollamanız gerek güncellemeyi biz yapalım dediler onun içinde aldığın yere yollayın onlar bize yollasın siz yollayamazsınız dediler aldığım yer pinti net orayı aradım onlarda arkadaşlar bi görüşsün nasıl yapılıyo geri dönelim dediler dün akşam ama daha dönen olmadı şimdilik bu şekilde devam edeceğim sanırım sağol
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.