Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dexonic BT-3548HR Extreme Player Full HD Multimedya Oynatıcı+Wifi adaptör (229 TL)...
    FİYAT PERFORMANS OLARAK NASIL? YOKSA O PARAYA ŞUNU AL DİCENİZ Bİ ÜRÜN VAR MI...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mslr

Dexonic BT-3548HR Extreme Player Full HD Multimedya Oynatıcı+Wifi adaptör (229 TL)...

Egreat Eg-R6A-II alabilirsin 180 tl ye, bluray disc .iso'larını bile oynatıyor, sıkıntı yaşadığım format olmadı denediğim cihazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 19 Ocak 2012; 19:14:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmaris

quote:

Dexonic BT-3548HR Extreme Player Full HD Multimedya Oynatıcı+Wifi adaptör (229 TL)...

Egreat Eg-R6A-II alabilirsin 180 tl ye, bluray disc .iso'larını bile oynatıyor, sıkıntı yaşadığım format olmadı denediğim cihazda

iki cihazı karşılaştırman biraz mantıksız omuş bence
    dexonic kayıt özelliği ve internal hdd ile bir adım önde
    bluray isolarıda oynatır..
  • quote:

philips 99 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

philips 99 tl.

arkadaşlar burası dexonic e özel bölüm lütfen diğer işler için başka bir başlık acalım
    kirlilik oluyor
  • Dexonic kullanan arkadaşlar bizim cihazımız için filmleri afişleme programı kurulabiliyor mu?Gerçi ben filmleri yüklerken aynı zamanda film afişlerini de indirip bir dosya içerisine atıp o şekilde aktarıyorum.Cihazda film dosyasını açtığımda yan tarafta ön izleme penceresinde hemen filmin afişi görünüyor.Ama cihazın daha görsel olması açısından bazı diğer cihazlarda kullanılan afişleme programının bizim cihaz içinde uygun olup olmadığını deneyen varmı?Veya daha başka çözüm bulan arkadaşlardan fikir almak isterim.Bilgilerini paylaşacak herkese şimdiden çok teşekkür edrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: huuso

Dexonic kullanan arkadaşlar bizim cihazımız için filmleri afişleme programı kurulabiliyor mu?Gerçi ben filmleri yüklerken aynı zamanda film afişlerini de indirip bir dosya içerisine atıp o şekilde aktarıyorum.Cihazda film dosyasını açtığımda yan tarafta ön izleme penceresinde hemen filmin afişi görünüyor.Ama cihazın daha görsel olması açısından bazı diğer cihazlarda kullanılan afişleme programının bizim cihaz içinde uygun olup olmadığını deneyen varmı?Veya daha başka çözüm bulan arkadaşlardan fikir almak isterim.Bilgilerini paylaşacak herkese şimdiden çok teşekkür edrim

dosya var ayrıca alfabetik ve rakamsal tasnif ediliyor isme geldiğiniz filim ufak pencerede görülüyor
  • Değerli arkadaşlar merhaba,

Bu ürünü bugün gördüm biryerde. Network adaptörü ile birlikte 230 TL civarı. Almayı düşünüyorum fakat benim içn önemli bir konu var. Ürün Dlna destekliyor mu? Baktığım açıklamalarda destek yok olarak gözüküyor fakat bunu bir şekilde kullanan arkadaşımız oldu mu? Kısacası cep telefonumdaki videoları veya resimleri direkt kablosuz olarak TV üzerinden seyretmek istiyorum.
  • DLNA Özelliğini ben kullanıyorum herhangi bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mestu

DLNA Özelliğini ben kullanıyorum herhangi bir problem yok.

teşekkür ederim çok. verdim siparişi..
  • bu çihaz gayet iyi destekte var.
  • daybuday.com dan sipariş verdim bakalım gelince bakıcaz.Zaten tüplü tv de kullanıcam.
    yalnız şu an için wifiye ihtiyacım olmadığından adaptörünü şimdi almadım.Sonradan herhangi bir "n" destekli wifi adaptörü alsam uyarmı.Yada uyanı nasıl anlarım.
  • daha önce bu forumda bilgisi verrilen DARK DK-NT-VDW150A WIFI ADAPTÖRÜNÜ TEKNOBİYOTİK den sipariş ederek almıştım. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum hiç bir problem yok. Bu alet de WIFI N destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mestu -- 24 Ocak 2012; 19:42:27 >
  • Bende; burdaki ileriye dönük olumlu yorumlara göre DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı siparişi verdim bugünhttp://www.daybuyday.com/kampanyalar/dexonic_20412/elektronik 229 TL'ye bakalım kullanımı nasıldır geldiğinde değerlendireceğim..
  • Cihazınızı güle güle kullanın.Cihaz elinize geçtiğinde ilk önce güncelleme yapmanızı öneririm.Böylelikle tüm fonksiyonları stabil bir şekilde çalışmaya başlıyor.İnternet tv ve torrent uygulamaları ve desteklediği tüm kodekler dahil.İyi günlerde kullanmanızı dilerim.
  • cihaz geldi güncellemeyi yaptım ama:
    1-Ağdan win7 bilgisayarıma bağlanmaya çalıştığımda şifre istiyor.Pc den cihaza ulaşabiliyorum onda sorun yok.
    2-İnternet servislerine bağlanamıyorum.Lan ayarlarında otomatik IP de versem manuelde versem IP alamıyor ,DHCP hazır değil yazıyor.
    3-Next sd dmart uydu alıcısının A/V çıkışını cihaza,cihazın A/V çıkışınıda tüplü tv nin scartına scart>AV adaptörü ile bağladım.TV seyretmek için cihazın açık olması lazım sanırım.Tv nin başka girişi yok kablo tak çıkar yapmadan cihaz kapalı dahi olsa .
    4-Uydu dexonix üzerinden bağlandığında görüntü biraz keskin gibi ve ekranın üstünde ince üçgen bir alan siyah kalıyor.Hani crt monitörlerde ayar vardı görüntüyü yatırarak felan oturtabiliyorduk bunda da öyle bişi varmıdır.
    5-Birde kablo ile modeme bağlıyorum dolayısıyla ppoe felan ilgilendirmiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

cihaz geldi güncellemeyi yaptım ama:
    1-Ağdan win7 bilgisayarıma bağlanmaya çalıştığımda şifre istiyor.Pc den cihaza ulaşabiliyorum onda sorun yok.
    2-İnternet servislerine bağlanamıyorum.Lan ayarlarında otomatik IP de versem manuelde versem IP alamıyor ,DHCP hazır değil yazıyor.
    3-Next sd dmart uydu alıcısının A/V çıkışını cihaza,cihazın A/V çıkışınıda tüplü tv nin scartına scart>AV adaptörü ile bağladım.TV seyretmek için cihazın açık olması lazım sanırım.Tv nin başka girişi yok kablo tak çıkar yapmadan cihaz kapalı dahi olsa .
    4-Uydu dexonix üzerinden bağlandığında görüntü biraz keskin gibi ve ekranın üstünde ince üçgen bir alan siyah kalıyor.Hani crt monitörlerde ayar vardı görüntüyü yatırarak felan oturtabiliyorduk bunda da öyle bişi varmıdır.
    5-Birde kablo ile modeme bağlıyorum dolayısıyla ppoe felan ilgilendirmiyor sanırım.

1.Ağdan bilgisayara bağlanabilmeniz için, bilgisayardan ağ paylaşımının parola korumasını kaldırmanız gerekiyor.Ben de daha önce XP kullanırken rahat bağlanıyordum, daha sonra WİN 7 yapınca bağlantı sağlayamamıştım.Sonunda uğraşarak ağ paylaşımında parola korumasını kapatınca bağlantı sağlayabildim.
    2.İnternet servislerine ben bağlanıyorum.Otomatik ip al şeklinde bağlantı sağladım.
    3.Bende Next sd dsmart kullanıyorum.Ben LCD tv kullandığım için bağlantı sorunum yok.Ama sizin tv de skart girişi haricinde giriş yoksa, kablo tak çıkar yapmadan ancak Dexonic cihazı açıkken tv yayınlarını izleyebilirsiniz.Dexonic cihazı kapalıyken sizin bahsettiğiniz bağlantı şekliyle tv yayınlarını seyredemezsiniz.
    4.Dexonic cihazı üzerinden tv yayınlarını seyrederken video ayarları kısmından görüntü çıkışını Letterbox ayarında kullanmalısınız.
    5.Bende modeme kablo ile bağlantı yaptım.Superonline kullanıyorum ve modemim ayrıca kablosuz ağ bağlantısı sunduğu için bendeki netbookla ağ bağlantısı yapabiliyorum.Hatta netbooka indirmiş olduğum filmleri bu bağlantı sayesinde ağdan Dexonic cihazına aktarabiliyorum.

Umarım verdiğim bilgilerle yardımcı olabilmişimdir.

• cevap için teşekkürler.
    Bu konuda bir arkadaşın yazdığı şekilde manuel ip ve dns vererek internet servislerine girdim oto ip de olmuyor. win 7 ayarlarını kurcalayacağım çünkü pc den cihaza ancak 900-950 kb hızında dosya aktarabiliyorum sanırım win 7 kısıntı yapıyor bir yerlerde.8-9 gb veri 1,5 saatte aktardım.
    BT denedim gayet kolay,üstelik uploadda yapıyor yani ratio sorunu yok.Ayrıca cihaz oldukça stabil gibi.Kilitlenme ısınma yok.

Scart konusundada receiverden dexoniğe ordan tv ye bağlayıp dexonicin AV girişinden TV yayını geliyor ama bariz şekilde skarttan daha kötü ve sanırım ya receiverın rca çıkışından yada dexoniğinkinde hizalama sorunu var.yaklaşık 3-4 derece merkezden dönmüş şekilde görüntü veriyor.Hadi onu geçtim dexoniğin sürekli açık kalması lazım.Sanırım 2 yada 3 lü switchli scart çoklayıcı alacağım.Napalım bu zamanda tüplü tvin varsa katlanacaksın:)
    Birde kartondan kapakla dexoniği kullanırken receiverın gözünü kapatıcam başka çare yok :)

Digital trende mail attım,semih bey sağolsun cevap yazdı kısa sürede.Bilmiyorum ama yeni frimware çalışması devam ediyormuş umarım arayüz daha janjanlı olur ve özellikle internet servislerine manuel ekleme seçeneğide gelir.Birde youtube ve diğer net servislerindeki görüntüyü kaydedebilsek.Aslında gelmesi lazım aynı donanıma sahip cihazlarda bir çok fonksiyon var.

• quote:

Orijinalden alıntı: huuso

Cihazınızı güle güle kullanın.Cihaz elinize geçtiğinde ilk önce güncelleme yapmanızı öneririm.Böylelikle tüm fonksiyonları stabil bir şekilde çalışmaya başlıyor.İnternet tv ve torrent uygulamaları ve desteklediği tüm kodekler dahil.İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Teşekkürederim kardeş..

dün itibariyle daybuyday.com dan aldığım DEKONİC playerim elime geçti ve
    bugün itibariylede budur.com dan Wd Caviar Green 3.5" Sata 2 Intellipower 2tb 64mb HDD elime geçti.
    (2Tb hdd alacaksanız Sata2 olmasına dikkat etsinler)..

DEKONİC player/recorder ithal eden DigitalTrent yeri çalıştığım iş yerime yakın olduğundan m.köy deposuna gittim ve HDD formatlamasını ve güncellemesini tekni ekip arkadaşlar sağolsunlar 5 dakika içinde teslim ettiler. DigitalTrent çalışan teknik ekip'e kendilerine bu yardımlarından dolayı ayrıca teşekkürederim..
    şuaniçin teknik detay/kullanımına geçmedim ama gerçektende burada belirtilen özellikleri tam destekleniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 1 Şubat 2012; 14:25:25 >

• benim merak ettiğim bunun wireless özelliği mesala ben pc de bir internet sayfasından izlemek istediğim bir filmi bu cihazla nasıl izlerim direk tv ekranında bilgisayarı kullanmadan istediğim gibi wireless özelliği sayesinde direk modemden sayfalar arası dolaşarak istediğim sitede film arayıp izleyebiliyor muyum yani interneti sınırlımı,bu wireless ı kullananlar açıklarsa sevinirim yani pc de internet kullanımı gibi bende tv de internet kullanabilecek miyim? teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.